Jump to content

BILKIL1

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About BILKIL1

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Αμπελοκήπων - Μενεμένης
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BILKIL1's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Έγινε σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
  2. Στην Μενεμένη είδα στα δυτικά έναν που ασχολείται με vag (τσερκεζης) και μετά στη Τούμπα ένα στη Πυλαίας Αλέκος και Γιώργος νομίζω. Με σχετικά καλές κριτικές και τα δύο. Όχι ότι μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα από τις κριτικές .
  3. Δεν τον γνωρίζω . Ασχολείται με vag ? Είδα ότι βρίσκεται Ωραιόκαστρο αν δεν κάνω λάθος.
  4. Τι πρόβλημα είχατε στο αμάξι ?
  5. Εκανα σέρβις πριν ένα μήνα. Δεν μου είπε κάτι για καμιά διαρροή ο μηχανικός. Σε κάποια φορουμ με παραπλήσιο πρόβλημα ανέφεραν για ρουλεμάν συμπλέκτη η ρουλεμάν μπριζντιρεκτ .
  6. Θα κάνω μια ερώτηση και εκεί. Αλλά πρώτη προτεραιότητα είναι να βρούμε κανέναν καλό μάστορα εκτός αντιπροσωπείας. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
  7. Για τόσο παλιό μοντέλο δεν νομίζω να αξίζει επισκευή στην αντιπροσωπεία. Θα μου βγει η επισκευή όσο κοστίζει πλέον το αμάξι.
  8. Το θέμα είναι Θεσσαλονίκη γνωρίζει κάποιος κανένα αξιόπιστο συνεργείο πάνω στα VW, που να ανοίγει σασμάν ? Γιατί δεν πρέπει να είναι στην πόλη πολλοί οι μάστορες που ξέρουν από επισκευές σασμάν
  9. Κάνα δυο που το άκουσαν για ρουλεμάν είπαν. Τι να σου πω, δεν ξέρω, σηκώνω ψηλά τα χέρια ! Για ποιο λόγο δεν θα το μετακινουσες? Ο θόρυβος ακούγεται μόνο όταν έχω νεκρά στο ρελαντί. Όταν πατήσω συμπλέκτη σταματάει.
  10. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα την βοήθεια σας! Έχω ένα polo 6N2 του 2000, 1.4 16v με τα 75αλογα. Πριν από ενάμιση χρόνο άλλαξα σασμάν βάζοντας ένα μεταχειρισμένο το οποίο σύντομα παρουσίασε ένα θόρυβο όταν είχα νεκρά στο ρελαντί. Ένα κροτάλισμα σαν φτερωτή το οποίο δεν ήταν σταθερό. Κάποιες φορές πιο δυνατός , άλλες έκοβε εντελώς και άλλες σε χαμηλή ένταση. Ο μάστορας που μου το είχε βάλει απεδείχθη απατεώνας , του το πήγα δύο φορές να το επισκευάσει, λεφτά δεν μου ξαναπήρε αλλά δεν έκανε και κάτι. Ο θόρυβος παραμένει ακόμα σε χαμηλή ένταση και όχι πάντα. Γνωρίζει κανένας κάποιον καλό Μαστορα στα VW που να ανοίγει σασμάν στη Θεσσαλονίκη? Πάει το μυαλό σας σε κάποιο συγκεκριμένο ρουλεμάν ? Ευχαριστώ πολύ. Κάθε βοήθεια δεκτή!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.