Jump to content

parlapipas25

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by parlapipas25

  1. Φλάντζα κεφαλής δηλαδή; Το αμάξι δεν ανεβάζει θερμοκρασία. Έχω κάνει 6000 χιλιόμετρα από τότε που το πήρα. Το αμάξι έχει σύνολο 168000. Θα τσεκαρω το νερό να δω αν είναι χαμηλά.
  2. Καλημέρα πήρα μεταχειρισμένο ένα 1.4 tsi φυσικό αέριο και αυτό που μου κάνει είναι ένα τρέμουλο σαν ρεταρισμα στον ρελαντί. Μου το κάνει τυχαία μέσα στη μέρα. Τι μια στιγμή δουλεύει λες και είναι σβηστό και την άλλη μου κάνει τρέμουλο. Δεν είναι κάτι σταθερό. Το κάνει και στην βενζίνη και στο φυσικό αέριο. Η βελόνα των στροφών δεν κουνιέται. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν είναι κρυο δεν το κάνει.Το βάλαμε στο διαγνωστικό και δεν βγάζει κάποια βλάβη. Αυτό που ειδαμε είναι ότι κάνει αρκετά παραπάνω διακοπές στον τρίτο κύλινδρο αλλά μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια. Μπουζί άλλαξα από bosch σε ngk και μειώθηκε το φαινόμενο αλλά υπάρχει ακόμα. Πάει κάπου το μυαλό σας;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.