Jump to content

alexis76

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by alexis76

  1. Πήγα και ρωτησα σε 2. Μια στην Αγια Παρασκευη που ειναι επισημη και μια διπλα στο ΟΑΚΑ. Και οι δύο μου ειπαν το ιδιο. Παραδοση 6-8 μηνες, ανοιχτή τιμη. Αν αυξηθει πολύ πχ. και δεν το θέλω, παιρνω πισω την προκαταβολή και ολα καλα. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ μου ειπαν οτι εχουν ενα αυτοκινητο, ιδιο μοντελο, το ambition με 110 ιππους, ο ενας ασπρο, ο αλλος γκρι, που μου το δινουν με την τιμη που μου ειπαν μεχρι 30/11 με παραδοση μεσα στον Γενάρη.
  2. μαλλον γιατι και μενα μου ειπε για παραδοση 6-8 μηνες και με ανοικτη τιμη μαλιστα.
  3. Καλησπερα, Είμαι στο ψαξιμο για kamiq. Ξαναπήγα σε μια συγκεκριμενη αντιπροσωπεια σημερα, για test drive Μου ειπε κατι που μου εκανε εντυπωση, Ότι η τιμη ειναι ανοικτή και ακόμη και αν παραγγειλω με παραδοση τους 6-8 μηνες, μεχρι να ερθει θα εχει ακριβυνει, αγνωστο ποσο. Αν δεν θελω τοτε, θα μπορω να το ακυρωσω. Και μου προτεινε ενα kamiq ασπρο, ιδια εκδοση με αυτη που θελω, που αγνωστο πως, εμαθε οτι το περιμενει μεσα Γενάρη, κι επειδη η παραγγελια εγινε πριν τις 30/11 που ειχε προσφορα (μέχρι τοτε η τιμη ήταν κολειδωμενη) θα το παρω χωρις αυξηση!!! Όλα αυτα μου φαινονται περιεργα λιγο, τι λετε? υγ. Ισχυει οτι για να συνδεσω το κινητο με την οθονη των 8 ιντσων που εχει, πρεπει να εχω απαραίτητα android auto?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.