Jump to content

tasos1981

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by tasos1981

  1. Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα passat B7. Σήμερα όπως πήγαινα στο δρόμο με 80-90 άναψε ξαφνικά το λαμπάκι του τσεκ χωρίς όμως να βγάλει κάποια ένδειξη και το αμάξι δείχνει να κινείται φυσιολογικα. Εν το μεταξύ μέρες τώρα ακούω όταν πατάω γκάζι εν κινήσει ένα μεταλλικό θόρυβο που σταματάει αμέσως. Είχα σκοπό να κλείσω ραντεβού για δισκο-πλατο γιατί θέλει αλλαγμα υπάρχει περίπτωση να ναι από αυτό ή κάτι άλλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Καλησπερα σε όλους σήμερα το πρωι μου έβγαλε το παρακατω μυνημα. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να ειναι? Και αν έχει ξανά τυχει σε κάποιον.
  3. Καλησπέρα στην παρεα έχω ένα passat b7. Στην πορεια μόλις ανέβουν οι στροφές πανω απο 2000στροφες κάνει κοψίματα και μου ανάβει το λαμπάκι της μηχανής και η ενδειξη η EPC. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να είναι και αν έχει ξανατυχει σε καποιον
  4. Οκ θα εφαρμόσω τις συμβουλές σου σε ευχαριστώ.
  5. Σε ευχαριστώ παρα πολυ για την άμεση απάντηση. Με καθησυχασες αρκετά.
  6. Γεια σου φίλε μου. Εννοώ το κοίταξε μόνο πανω απο την μηχανή και όχι από κάτω καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα. Το Β7 έχω παρει και ο κινητήρας γράφει η άδεια ότι είναι ο caxa.
  7. Καλησπέρα και χρόνια πολλα. Πριν τρεις εβδομάδες αγόρασα ένα μεταχείρισμενο Passat tsi 1400 μοντέλο 2012 γενικά το αμάξι φαινόταν αρκετά καθαρό και το είδε και μηχανικός αλλά όχι αρκετά εξονυχιστικά. Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα προβλημα και σα οδηγικη συμπεριφορά είναι φοβερό. Σήμερα μιλαγα με ένα αρκετά έμπειρο μηχανικό που έχει πολλες γνώσεις σε θέματα μηχανικά. Μου είπε ότι τα συγκεκριμένα βγάζουν πρόβλημα στα πιστονια μετά τα 100.000χλμ.Ισχυει όντως? Αν ναι τι μπορώ να κάνω για να το προλαβω. Όπως έχω διαβάσει ότι κάποια έχουν ένα θέμα με την καδένα ισχύει. Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο ελπίζω να μην κουρασατε απλά λόγω άγχους πιστευω να με καταλαβαίνετε. Ευχαριστώ εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.