Jump to content

stefpatras

Members
  • Posts

    384
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stefpatras

  1. Ειναι αυτος ο συναγερμος που βαζει η γερμανια, εαν παραγγειλεις το αυτοκινητο με συναγερμο απο το εργοστασιο. Δεν ξερω τι μαρκα ειναι. Δεν γραφει μαρκα. Ρωτα εναν αντιπροσωπο να σου πει. Αλλα τι να ξερει και αυτος . VW θα σου πει ειναι δεν εχει μαρκα. Eαν δεν εχεις βαλει συναγερμο, πηγαινε βαλε εναν με δικο του turbo timer που θα δουλευει αψογα. Τι ταλαιπωρησε με το apexi.
  2. Δεν σημαινει οτι επειδη ενεργοποιητε τον συναγερμο με το κλειδι εχετε εργοστασιακο συναγερμο. Εργοστασιακος ειναι μονον αυτος που βαζει ο γερμανος στην κατασκευη του αυτοκινητου. Εγω δεν ειχα εργοστασιακο, αλλα εναν που εβαλα στην επισημη αντιπροσωπια αφου ερθει το αυτοκινητο. Βεβαια μπαινει και βγαινει με το κλειδι του αυτοκινητου. Ο δικος μου λοιπον δεν δουλευει σωστα , αλλα ενος φιλου μου στην Πατρα που ερχει ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ συναγερμο, δουλευει αψογα οπως αναφερα, και εχουμε βαλει και οι δυο το apexi στον ιδιο ανθρωπο . (Στην Πατρα στον Πιτ μελος μας.) Το ψαξαμε αρκετα με το Πιτ μηπως γινοταν να δουλεψει και το δικο μου καλα, αλλα δεν γινοταν. Του φιλου μου το εβαλε με την ιδια συνδεσμολογια και δουλευε πολυ σωστα.
  3. Το εχω τοποθετησει και εγω στο gti. Εαν ΔΕΝ εχεις εργοστασιακο συναγερμο δεν θα μπορεις να ενεργοποιεις το συναγερμο οταν θα δουλευει το turbo timer. Θα πρεπει να περιμενεις να σβησει και να βαλεις μετα συναγερμο. Θα κλειδωνει κανονικα, αλλα δεν θα μπαινει συναγερμος. Εαν ομως εχεις εργοστασιακο συναγερμο, θα δουλευουν ολα αψογα. Θα κλειδωνει, θα μπαινει συναγερμος, και θα δουλευει το αυτοκινητο κανονικα. Το αποτελεσμα λοιπον κατα τη γνωμη μου, ειναι οτι εαν εχεις εργοστασιακο συναγερμο να το βαλεις, αλλα εαν δεν εχεις, βαλε ενα συναγερμο με δικο του turbo timer
  4. Χαιρομαι πολυ φιλε Φανη γιατι εχεις ταλαιπωρηθει πολυ ρε γαμοτο!!
  5. +1 Kαι ακομα extra απο αυτα που ειπες ενα μπλοκε για να γλυτωσουμε καιλιγο σπιναρισμα
  6. Eαν αυτο που βλεπω το εφτιαξες μονος σου , εισαι καλιτεχνης. Θελω ομως να σου πω οτι ακριβως το ιδιο το πουλανε ετοιμο σε καταστηματα ηχου αυτοκινητων.
  7. Ακριβως. Εαν καλυπτει τις προδιαγραφες της μαμας VW δεν τους ενδιαφερει τι μαρκα θα ειναι. Για αυτο το λογο, μπορεις και εσυ να πας οποιοδηποτε λαδι γουσταρεις, αρκει να καλυπτει τις προδιαγραφες. Εγω διαλεξα το fuchs γιατι το ειχα συζητησει με τον φιλο Μηλτο απο εδω στο club και μου ειπε οτι ειναι απο τα καλυτερα λαδια. Εαν η αντιπροσωπια της Πατρας δεν ειχε κανενα λαδι απο αυτα που μου ειχε προτεινει ο Μηλτος, θα πηγαινα με τα δικα μου λαδια στα χερια.
  8. Εγω στο golf v gti που εχω , εχω βαλει το FUCHS TITAN GT1 LONGLIFE III 5W30 Καλυπτει τις προδιαγραφες VW 504 00 KAI 50700 και το βαζει η επισημη αντιπροσωπια της Πατρας. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος, και μετα απο 11.000 χιλιομετρα δεν εχει καψει ΣΤΑΓΟΝΑ!!!!! Δεν το σπαω το αυτοκινητο στους κοφτες, αλλα το τουρμπιζω συνεχεια!!
  9. Σε ποιον ρωτησες και σου ειπαν αυτες τις τιμες?
  10. stefpatras

    Golf Mk5 Gti Owners

    Αντε ρε ριχτε το video μας εφαγε η αγωνια!!
  11. Φιλε μου οι περισσοτεροι εδω εχουμε βαλει προγραμμα στα gti μας. Το Revo οπως και το MTM και το Giac και μερικα αλλα προγραμματα ειναι απο τα καλυτερα και αποιο αξιοπιστα προγραμματα που κυκλοφορουν. Για περισσοτερες ομως πληροφοριες, ή μαλλον για πολυυυυυυ περισσοτερες πληροφοριες, κοιταξε στο gti tuning και θα μαθεις πολλα. Καλως ηρθες στο club.
  12. Ενοειτε οτι το sub που ποσταρα στο θολο της ροδας, δεν ειναι για extreme απολαυσεις. Απλα ειναι μια λυση για βελτιωσεις αρκετα τον ηχο σου, χωρις να χασεις χωρο απο το πορτ μπαγκαζ.
  13. Εχω βρει τον πισω μισω προφηλακτηρα της rieger με το κομματι κατω σε carbon look αλλα με μονο στο ενα σημειο εξατμιση οπως ειναι ο μαμα προφηλακτηρας. Επειδη δεν θελω να βαλ 2 εξατμισεις πισω, γιατι μου αρεσει ετσι, θελω να βαλω αυτον τον προφηλακτηρα. Η τιμη του ειναι 350 ευρω. Ειναι καλη τιμη??
  14. Ρε παιδια εμενα γιατι δεν μου βγαζει τη photo του GOLFRS?? Eνα τετραγωνακι λευκο με ενα χ κοκκινο στο κεντρο βλεπω μονο
  15. Και εγω εχω βαλει μονο γορδονι σε προηγουμενο αυτοκινητο μου και δεν ειχα ποτε προβλημα ακομα και μετα απο 2 χρονια που αλλαξα λαστιχα.
  16. Πως το βλεπετε αυτο το sub? http://www.dragiotis.gr/store/projects.php...gory=Volkswagen Eμενα μου αρεσει που δεν πιανει χωρο. Λεω να το φτιαξω και μαλιστα στον συγκεκριμενο , γιατι εχω ακουσει πολυ καλα λογια.
  17. Mαλιστα. Οκ. Ας περιμενουμε λοιπον την force μηπως κανει και καλυτερο τσαφ τσουφ
  18. Νεα σκαστρα απο την VW με κωδικο G. http://www.mkv-gti.net/wiki/index.php?titl...FBlow-Off_Valve
  19. Ενδιαφερον αυτο φιλε VοA. Ψαχνομαι και εγω πολυ να αλλαξω την μαμα αναρτηση και θελω κατι που να μην χασει την ανεση. Εχω βεβαια ακουσει οτι δεν ειναι καλο να αλλαζεις μονον αναρτηση και οχι ελατηρια. Ειχες PSS9 και βαζοντας την Koni FSD ειδες ποιο αρμονικο ολοκληρομενο αποτελεσμα?? Δεν χοροπηδαει στις ανωμαλιες , επειδη εχεις αλλαξει μονον αναρτηση? Το λεω αυτο γιατι σε προηγουμενο μου αυτοκινητο, ειχα αλλαξει μονον αναρτηση και δεν μου αρεσε καθολου. Αλλαξα μετα και τα ελατηρια και ολα εγιναν οκ. Υ.Γ. Τι αυτοκινητο εχεις?
  20. Pete ο φιλος που ρωταει απο Πατρα ειναι απο οτι βλεπω στο profil του. Γραψε την διευθυνση ακριβως που ειναι γιατι δεν ξερω τον αριθμο. Ειναι φιλε μου στη οδο Αμερικης, 50 μετρα επανω απο την εθνικη οδο Πατρων Αθηνων. (οπως ανεβαινεις θα το δεις στο αριστερο σου χερι.)
  21. Παντος εδω φιλοι μου ο pete που εχει μαγαζι στην Πατρα με βελτιωσεις και ειναι μελος μας, εχει βαλει στην Πατρα σε 4 gti V που λειτουργουν αψογα. Εγω δεν εχω βαλει, γιατι εχω προβλημα με το συναγερμο. Δεν μπορω να βαλω συναγερμο και να φυγω, οσο το αυτοκινητο δουλευει απο το turbo timer. Θελει ειδικο συναγερμο που εχει αυτο το συστημα, και οταν τον εβαλα εγω δεν το ηξερα. Αφου λοιπον αναγκαζομαι να περιμενω να σβησει για να το κλειδωσω και δεν εχω την ευκολια να μπορω να φυγω και να το αφησω να δουλευει δεν το εβαλα.
  22. δεν ξερω τι αυτοκινητο εχεις τοτε, γιατι ο Τασος απαντησε στον τιτλο του θεματος. ¨Σε golf 5 gti μπαινει?¨ Aυτο δεν ρωτησες? Τωρα εαν εχεις golf v gti, τοτε εχει και το δικο σου.
  23. Eαν υπαρχει τετοιο εξαρτημα ολα οκ. Εαν ομως δεν υπαρχει, μπορεις να τρυπησεις την βιδα του καρτερ που αλλαζουμε τα λαδια και να περασεις απο εκει τον αισθητηρα. το 90% ετσι κανουν.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.