Jump to content

jimmakosGTI

Members
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jimmakosGTI

  1. Καλησπερα παιδια και σε οσους εχω να μιλησω χρονια ΣΥΓΝΩΜΗ, ευχαριστω......Μηπως ξερη καποιος να μου πη πως θα κατεβασω το ΕΤΚΑ για το golf gti 2005-06 με αναλυση ανταλακτικων ,η να μου στειλη το link.Θα με βοηθησετε παρα πολυ..Σας Ευχαριστω .......
  2. καλημερα παιδια χρονια πολλα, καλη χρονια, σε ολους. Εχω ενα golf gti v, και εδω και καιρο βλεπω βενζινη στα λαδια. τα αλαζω πολυ συχνα, και το προβλημα παραμενη. εχω αλαξη 2 αντλιες υψηλης, μια καινουργια και μια μεταχειρισμενη,και δεν βλεπω να γινεται προκοπη. μηπως καποιος φιλος αντιμετωπισε παρομοιο προβλημα να με βοηθηση ευχαριστω πολυ.
  3. What's on your mind?

  4. Ευχαριστω φιλαρακο, αλα εγω δεν βγαζω τιποτα απο το αυτ/το ποτε. και το ρεζερβουαρ παντα ειναι γεματο. δεν θελω να πιασω στον υπνο κανεναν. μου αρεσουν τα αντρικια πατηματα.εκτος αυτου, δεν προκαλεσα εγω κανενα, η προταση ηρθε απο αλου. εγω πηγα να δω ποσο θα μου ριξη στα 350μ. παντως το evo ειναι full πρωτο σταδιο, γυρω στα 400+ στροφαλο. ο GEOPAN τον ξερη εχουν μιλησει, τεσπα. απο τελη σεμπτεμβριου παλι τα αλα πατηματα.
  5. Φιλε νικολα τα σουβλακια τα κερασα, γιατι ειμαι σε διαιτα.την αλη φορα που θα πατησω παλι, το επαθλο θα ειναι 10 πιτσες, και θα τις κερασω παλι σε ολους στο ΑΒ ομως αυτη τη φορα, γιατι 350 μ ειναι λιγα εκει που πατησα.
  6. Εγω παντως παληκαρι, ειμαι πολυ καλα,και ας πληρωνω τα ιδια με ενα evo, οταν στα 400 μ ειμαι μπροστα δυο κενα. κατι που τα TSI ουτε σε ονειρο. ασε που τον ρωτησες αν ηθελε να ασχοληθη !!
  7. Κωστη εσυ μαλον δεν μας κανης κεφι πια. (πλακα κανω) κανονισε να σε δουμε και εσενα, η πολη δουλεια τρωη τον αφεντη. ετσι λενε στο χωριο μας οπως ξερης.εκτος και παντρευεσαι και εσυ. αν ειναι ετσι καλα στεφανα. χα χα . καλημερα φιλε....
  8. Γεια σου φιλε αρη, με τα θηρια σου. αφου σου εχω πη αν σε πειραξη κανεις να με φωναξης, να το ρυθμησω το θεμα, σαν αξιος εκπρ/πος των DSG .που εισαι,γιατι χαθηκες?.
  9. Για να σε γλυτοσω εγω φιλε μου,μονο για τη παρτη σου,εχω κατι σχεδια για να βαλουμε τον λεβιε στο τιμονι, οπως κατι γιαπωνεζικα(ξερης εσυ)που η οπισθεν ειναι πατητη και κατω,δεν θα χανης αλαγη με τπτ ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ.
  10. Στο θεμα μας τωρα. ΘΑ ΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;
  11. ΛΟΙΠΟΝ... Θα λαβω σοβαρα, και αμεσα μετρα, φιλε Γιαννη. ο GEO θα τιμωρηθη παραδειγματικα. Στην επομενη συν/ση θα καθιση σε αλο τραπεζι ,και για μια ωρα δεν θα βλεπη το μου.......κι που μας σερβιρη.
  12. Ποιος πειραξε τον φιλο μου΄; ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΩ ΖΩΝΤΑΝΟ.
  13. Εσυ βρε λουλου,δεν πρεπει να γραφης εδω . Ναπας να γραψης στο club με την προπελα που λεη και ο γιωργος προδοτη. ΧΕ.ΧΕ ΧΕ......
  14. jimmakosGTI

    Tsi Vs Gti

    Παιδια, σιγα σιγα μην ξεκουμπωθη η ρομπα και σκισετε κανα καλτσον.........
  15. jimmakosGTI

    Tsi Vs Gti

    Βρε παιδια αφηστε τα μιση.......
  16. Και αν του βρης αντε να σου πουν αληθεια.
  17. Εσυ τι μιλας βρε καγκουροκαγκουρο,΄'
  18. Καλοδεχουμενος, και ο GOLF.RS αν δεν εχη τιποτα καλυτερο να κανη.
  19. Κωστακη,ανεβα για καφε τη παρασκευη, σου εχω πελατη....
  20. Εαν ειναι ετσι, εγω το πουλαω να παρω TSI ναπερναω τα GTI.... Δημητρακη τι λες εσυ.
  21. jimmakosGTI

    Golf Mk5 Gti Owners

    Το βραδυ αρη, θαμου τα πη ολαααααααααααααααααααααααα......
  22. jimmakosGTI

    Golf Mk5 Gti Owners

    Πεσμου τι χρωμα και εγω θα σε φτιαξω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.