Jump to content

tolisgti

Members
  • Posts

    827
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by tolisgti

  1. tolisgti

    Cruise control

    Πιο εύκολο είναι να το δω στο vagcom;
  2. tolisgti

    Cruise control

    Καλησπέρα.Για να μην ανοίξω νέο θέμα,ισχύει το ίδιο και για το 9ΝΖ;
  3. ειναι σκυλος ο G!εχω ριξει αρκετα ευρωπουλα.τον εχω φτιαξει RS με διπλο ιμαντα στη RPM γερμανιας με παροχη εως 276ps στο 1.6bar. μου κοστισε η μετασκευη του μαζι με μεταφορικα 1300 ευρω.
  4. να και το δικο μου,ειναι υπο κατασκευη...
  5. Εχτες και σήμερα στη σχολη στη μηχανιωνα golf 4 ασήμι με αυτοκολλητα στα πλαινα παραθυρα και με εμπρός προφυλακτήρα απο 5αρι και πινακίδα ΚΖΝ-6..1.τέλειο το 4αρι!
  6. πεστα χρυσοστομε!!!!! μονο κακομοιρης δε νιωθω εχοντας το 2λιτρο,αλλα λενε αν ητανε η ζηλια ψωρα θα ειχε γεμισει ολη η χωρα.....
  7. για ζαντες-φρενα-αναρτησεις θα σου ζητησουν τιμολογια οτι ειναι καταλληλα για τον τυπο του αυτοκινητου μιας και ειναι αυτοκινητο εισαγωγης και θα σε παιδεψουν χωρις λογο,η βαζεις τα μαμα μεχρι να περασεις TUV και αργοτερα βλεπεις τι θα κανεις.για την εξατμιση δεν το συζητω,τη πετας απλα Χρησταρα!!!!!!!
  8. οι περισσοτεροι που ερχονται γερμανια πανε για οδηγοι-σερβιτοροι-καθαριστες.ποσες θεσεις εργασιας να υπαρχουν σε αυτους τους τομεις????αν δεν εισαι δασκαλος-καθηγητης-τεχνιτης η παλαιος κατοιχος γερμανιας δεν προκειται να κανεις προκοπη,εγω αυτο εμαθα σαν τεχνιτης,ειχα εχω και θα εχω δουλεια οπως απο τη μερα που πατησα το ποδι μου εκει,δεν εκατσα ουτε μια εργασιμη μερα για να χαζεψω τα αξιοθεατα.
  9. δεν το σκοτωσα,πληρωθηκε πααααααααααρα πολυ καλα
  10. το εδωσα για να παρω smart μου δωσανε πολυ καλα λεφτα και δελεαστηκα,ακομα το μετανιωνω. ειχα αναβαθμισει και τον κομπρεσορα σε RS με 2 ιμαντες στη γερμανια,ειχε πολυ δυναμη.
  11. corrado,απιστευτο αμαξι για τη χρονολογια του!2 φωτο απ το δικο μου σε υπεραριστη κατασταση μεσα εξω χωρις καποια αναπαλαιωση.
  12. με αυτο εμαθα στα 13,τρομερο αγροτικο,ειχα βαλει και εχτρα κορνα σειρηνα(ηταν το μοναδικο εχτρα που ειχε!!!)
  13. μη βιαζεσαι να τα βαψεις,περιμενε να δεις τι ετοιμαζω....
  14. δεν εχω κανενα θεμα.ολα ειναι οκ. μηπως οταν προσπαθουσες να βαλεις τη λαμπα το πιεσες πολυ και ξεκουμπωσε ο προτζεκτορας?
  15. ποιες ψηρες?δεν εχουν ψηρες αυτα τα φαναρια,μονο led.
  16. κοιτα να ξεμαθεις απ τις κοντρες τωρα,οσο το εκαψες το εκαψες
  17. Renault-Opel-Nissan Diesel,φορανε ολα τον ιδιο κινητηρα, το αφεντικο μου εχει και Clio και Nissan Juke πετρελαια και τα 2,απο οικονομια το ιδιο ειναι αλλα το Juke κανει πολυ θορυβο.
  18. μαζι σου φιλε,δεν υπαρχει ποιο απλος τροπος να το εξηγησεις +1000 Πατροκλε εχω μπερδευτει,GTI εχεις?
  19. αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
  20. για θεμα οικονομιας δεν ειμαι ο καταλληλος να σου απαντησω για το GTI,σπανια θα το παω οικονομικα,δεν εχει ουσια.για να γλυτωνω καυσιμα εχω το lupo.τωρα για αντιπροσωπειες που προτεινουν προγραμμα για καλυτερη λειτουργεια του κινητηρα μου θυμιζει τα αθωα προβατακια που βγαινουν βολτα αλλα πανε για σφαγη... η APR ειναι μια εταιρια οπως η REVO,τον ιδιο σκοπο εχουν... χωρις προγραμμα και εγω μπορω να πετυχω καλυτερες τιμες απο αυτες που εχω αναρτησει.χειροκινητο η DSG ειναι το αμαξι σου;
  21. ασχετο αλλα το ειδες το περιπτερο της DECTANE?της ποπης απο φαναρια γινοταν!ειχα μεινει 10 λεπτα κοκκαλο προσπαθωντας να βγαλω ακρη!
  22. απο αυτα που διαβαζω μου δειχνεις οτι εισαι της πολυ οικονομικης οδηγησης,γιατι ψαχνεσαι για προγραμμα? να σου προτεινω και εγω κατι εφοσον σκεφτεις να το προχωρισεις,γιατι δε βαζεις APR και οποτε γουσταρεις να το ενεργοποιεις-απενεργοποιεις?η χαμηλωτερη καταναλωση που εχω δει ποτε ειναι 8.4 με τον αυτοματο στα 120χ.α.ω και σε αποσταση 160 χιλιομετρα μετα απ την αφετηρια.μεσα στη πολη ποτε δεν μου εγραψε κατω απο 9,0. καπου διαβασα παραπανω οτι το μονο που θελει το αμαξι ειναι φρενα,ε ημαρτον ρε παιδια που δεν πιανουν τα φρενα στο GTI,θα ακουσω και αλλα τετοια??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.