Jump to content

mezzanine

Members
  • Posts

    321
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mezzanine

  1. Ξέρουμε πόσο έχει η φούσκα για ένα GT που έχει σκιστεί; Εργασία; ευχαριστω
  2. Υπάρχουν ακόμα τα προβλήματα με τον θόρυβο στο κιβώτιο dsg; Φίλος μου έχει 160αρι DSG και δεν έχω ακούσει τίποτα ρε παιδιά. Επίσης κάπου διάβασα πως κάποιο λαμάκι έκανε θόρυβο και έχει φτιαχτεί. Ισχύει;
  3. Με ενα φίλο που ανοίξαμε μαζί μέχρι τα 130-140 πηγαίναμε μαζί. (Εγω GT manual αυτός 160άρι DSG) Παρόλαυτα το GT νομίζω είναι ελαφρώς γρηγορότερο αφού το 6άρι έχει πιο κοντές σχέσεις και αλλάζει με το DSG ταχύτητα αμέσως. Και στον δρόμο το GT έχει "πιο βαρύ" πάτημα. Βέβαια το 160άρι με sport ανάρτηση και 17άρες φαντάζομαι θα είναι περίπου ίδιο (αν όχι καλύτερο)
  4. Υπάρχουν και χειρότερα... π.χ. το Α3 κάνει και 5 χιλιάρικα παραπάνω
  5. Πρίν αρχίσουν να σου λύνουν το μοτέρ και να αλλάζουνε μπέκ, εκκεντροφόρους κτλπ βάλτους να αποκλείσουν όλες τις πιθανές μικρές περιφερειακές βλάβες, όπως μπουζί, τρόμπα βενζίνης κτλπ. Πάρε και μια δεύτερη γνώμη..
  6. Και μετά να τα βάψουνε μπλέ, γιατί με την αξιοπιστία της VW στο Golf V δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τι ζημιές μπορεί να βγάλει ενα TSi μετά τα 4 χρόνια.
  7. Τελικά πόσα άλογα γίνεται ο 122; Κάποιος που το έχει κάνει μπορεί να μας πεί πως πάει; Κάπου διάβαζα οτι έρχεται πολύ κοντά στο 1.8TFSi. Απο αξιοπιστία πως πάμε;
  8. Οι διαφορές ούτως η άλλως θα είναι τόσο μικρές που δεν έχει σημασία. Εγω που είχα ανοίξει λίγο (εχω το V GT) με ενα VI 160 DSG 80-150 ενός φίλου μου είχα φύγει λίγο μπροστά και έκανα μέτριες αλλαγές.
  9. Νομίζω πως στο Highline αν προσθέσεις ενα απο τα σπορ πακέτα (Bilbao, Vancouver, Porto, Seattle) φοράει πιο σκληρή ανάρτηση και είναι αντίστοιχο με το V GT.
  10. Αν θέλουμε να έχουμε 1.4 με 160 άλογα και διπλά turbo και αυτόματα υπερσύγχρονα κιβώτια που είναι πιο γρήγορα απο manual, μην περιμένουμε να το κρατήσουμε και 15 χρόνια χωρίς ζημιές και κόστος συντήρησης. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
  11. Οντως είναι ξεφτιλά, εξοπλισμός του κώλου (βλέπε αισθητήρες βροχής, follow me home) στα VW να χρεώνονται λες και είναι διαστημική τεχνολογία. Ολα αυτά θα έπρεπε να ήταν στον στάνταρ εξοπλισμό του Highline.
  12. Μου το πηδήξατε το θέμα με το ντουλαπάκι σας.
  13. Συγνώμη που επεμβαίνω. Το συμπέρασμα είναι οτι έχουμε δύο περιπτώσεις: 1. Πείραγματα με καμιά ουσιαστική διαφορά απο το μαμά πρόγραμμα, μόνο ψεύτικα νούμερα απο μαιμουδιάρικες μεθόδους μέτρησης. 2. Πείραγματα με αυξημένη δύναμη και safe mode κάθε τόσο. Λάθος; Πάντως απο ότι κατάλαβα αν έχει κάποιος σκοπό να του περάσει πρόγραμμα καλό είναι να το βαψεί πρώτα μπλέ να είναι έτοιμο.
  14. Αν ξέρει κάποιος ας μου πεί πόσο έχει ενα 5άπορτο TSi 160 DSG Highline μεταλλικό με sunroof και το πακέτο sport porto με το κλειδί στο χέρι. Κάτι διαβάζω για τρελούς χρόνους παράδοσης, ισχύουν; Οι υπόλοιποι αν μπορείτε μην τσακώνεστε εδώ για ντουλαπάκια και ταπεράκια. ευχαριστώ
  15. Ποιό είναι το σπορ αυτοκίνητο; Το Golf;
  16. Εχει κανένας να μου στείλει τις τιμές των extra για το 160αρι Highline; Ευχαριστώ.
  17. mezzanine

    Golf 7

    Με τις πωλήσεις του Golf VI σε όλη την Ευρώπη στην κορυφή, ο ανταγωνισμός προσπαθεί να θολώσει τα νερά.
  18. Εγώ πάντως που έχω οδηγήσει και τα τρία (Golf V GT 170, Golf V GTi, Golf VI TSi 160 DSG Highline) μπορώ να πώ πως όση διαφορά έχει το GT απο το GTi έχει και το VI απο το GT. Το GT σε προκαλέι να το πιέσεις στις στροφές, έχει πιο άμεσο τιμόνι λιγότερο body-roll και σίγουρα πιο εκρηκτικό μοτέρ - χωρίς να είναι απαραίτητα πιο γρήγορο. Φυσικά και τα τρία είναι πολύ καλα αυτοκίνητα, και απο ποιοτικής άποψης το VI είναι σαν audi. Για να μην παρεξηγηθώ, να σας πώ πως είμαι κάτοχος ένος GT τρίπορτου. Που θα αντικαταστήσω το νέο έτος με ένα VI πεντάπορτο για λόγους πρακτικότητας. Ενω είχα αποφασίσει να πάρω το 160αρι (για λόγους κόστους, συντήρησης κτλπ) και μόλις το οδήγησα αισθάνθηκα πως θα άφησω κάτι απο τον χαρακτήρα του GT που μου άρεσε πολύ. Θα ψάξω να οδηγήσω TSi με 17άρια και DCC, ίσως στην ρύθμιση Sport να μου αρέσει καλύτερα, γιατί και το GTi είναι πανάκριβο.
  19. Αν και λίγο καθυστερημένα. Να θυμίσω πως το V GT έχει σχεδόν το ίδιο πάτημα με το GTi (νομίζω η μόνη διαφορά είναι λίγο πιο σκληρά ελατήρια στο GTi), τα ίδια φρένα, και ίδιες διαστάσεις τροχών. Το νέο TSi με τα 160 είναι περισσότερο κοντά στο παλιό TSi με τα 140 παρά στο GT. Βέβαια σαν αυτοκίνητο είναι σίγουρα καλύτερο, απλώς έχει ελαφρώς διαφορετικό στήσιμο.
  20. Σιγά μην πάρω την τσαγιέρα το Auris Προτιμώ πιλαφιέρα και συνεργείο παρά να οδηγώ την Κινεζία
  21. 30.000 GTi + 30.000 ΜΤΜ = 60.000 Πολλά δεν είναι για την πιλαφιέρα;
  22. Και εγώ συμφωνώ, δεν αξίζει να δώσει κανείς το 5 GTi για 6άρι GTi. Παιδιά είναι το ίδιο αυτοκίνητο, με λίγο καλύτερο ταμπλώ και διαφορετικά φανάρια.
  23. Χωρίς να γνωρίζω κάτι πιστεύω πως το μέτρο δεν πρόκειται να το πάρουν ποτέ πίσω. Κάθε τόσο θα λένε οτι ισχύει για άλλους 3 μήνες για να πηγαίνει ο κόσμος να αγοράζει. Οι εισαγωγείς θα τσιμπήσουνε λίγο τις τιμές απο Σεπτέμβριο για να βγάλουν τα σπασμένα. Οπότε μέχρι τα Χριστούγεννα προβλέπω πως το GTi θα πάρει 1000-1500 πάνω χωρίς να αλλάξουν τα τέλη ταξινόμησης και θα έρθει στην τιμή που έιχε το 2006. Αλλά μην φοβάστε, το κράτος βρίσκει τρόπους να πάρει τα χρήματα πίσω, δεν θα μας τα χαρίσει. Θα πάνε 20-30% τα τέλη κυκλοφορίας. Ετσι θα μείνει και το κράτος ευχαριστημένο αφού με την αύξηση των τελών κυκλοφορίας του έρχεται μια η άλλη, αλλα και οι έμποροι αφου θα αυξήσουν το κέρδος τους. Μπορεί να κάνω και λάθος...
  24. Μην το αλλάξεις, κρίμα είναι με τόσο καλό εξοπλισμό που έχεις.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.