Jump to content

georgeIII

Members
  • Posts

    225
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

georgeIII last won the day on July 13 2022

georgeIII had the most liked content!

About georgeIII

  • Birthday 05/19/1980

Contact Methods

  • MSN
    geortsam@hotmail.com
  • Website URL
    http://

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 3

User Information

  • Νομός
    Αττικής

georgeIII's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

5

Reputation

  1. Έβαλα τα χιλιόμετρα γτ υπέθεσα ότι θα καταλάβετε από αυτά τις στροφές που πήγαινε το μοτέρ. Λάθος μου. Αν θυμάμαι καλά στα 80χλμ είμαι περίπου 2000 κάτι στροφές και στα 120 περίπου 3000 κάτι. Άρα στις 2000 κάτι μου βγάζει 22 psi. Βέβαια θα το δοκιμάσω αύριο όπως μου το είπες. Ευχαριστώ!!
  2. Ok ευχαριστώ, χωρίς πρόγραμμα πόσο δείχνει κανονικά; Με τετάρτη στα 80χλμ έδειξε 22psi στα 120 έπεσε στα 18-19 psi
  3. Καλώς σας βρήκα, έχω obd II με το torque lite. Τι πίεση πρέπει να δω κανονικά;
  4. Καλησπερα, εχω μια χαζη ερωτηση σαν νεος κατοχος ενος golf mk6 1,6 tdi... Υπαρχει καποιος τροπος να καταλαβω αν το αμαξι φοραει προγραμμα;
  5. Παιδιά έχω και εγώ την ίδια ερώτηση με τον palioxarakira πιο πανω... Καινούριος στα golf mk6...
  6. το ξερω για αυτο δεν του εστειλα πμ, απλα σκεφτηκα οτι μπορει καποιος να κραταει επαφη σε κανενα facebook...
  7. Δεν ξερω αν ειναι το κατάλληλο τοπικ αφου δεν ειδα αυτον που ψαχνω αλλα μηπως καποιος απο εδω μπορει να με φερει σε επαφη με το μελος JP_Mk2;
  8. τελικα ουτε τα μπροστα μπαινουν κατευθειαν δυστυχως... το παχος της δισκοπλακας ειναι 3mm μεγαλυτερο απο αυτη που φοραει τωρα το golf και βρησκει στο ακρο εκει που παει η δαγκανα..
  9. Μια χαρά!!! Το link που σου έστειλα το ειδες; Ποσά άλογα το έχεις;
  10. Πρέπει να είμαστε οι τελευταίοι που ασχολούμαστε με golf3 χαχαχαχα!Ψάχνοντας βρήκα αυτό στο vwvortex http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5407910-mk4-rear-brakes-on-mk3-No-drilling-and-welding αλλά επειδή δεν ήξερα τις διάφορες golf 3 golf 4 δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το κάνανε. Τώρα κατάλαβα δεν το βλέπω δύσκολο πάντως αρκεί να βρεθούν τα ανταλλακτικά. Εσύ τι νομιζεις; Τώρα ξαναδιαβασα το μήνυμα σου, δλδ έχεις 288 πίσω; Και μπροστά τι έχεις; Άγκυρες;;; Χαχαχαχ ποσά άλογα το έχεις το εργαλείο; Σοβαρά τώρα σου είναι εύκολο να μου κανεις μια περιγραφή τα φρένα σου και τι ζάντες φοράς; Και πάλι ευχαριστώ!!
  11. Ευχαριστώ για την απάντηση! Τα πίσω τι μετατροπή θέλουν ξέρεις; Από το ψευδόνυμο σου vr6 έχεις;
  12. Καλημέρα, σκέφτομαι να αλλάξω τα φρένα μου δαγκάνες δισκοπλακες μπροστά πίσω γιατί έχουν τα χιλιομετρακια τους (340.000) και έχω βρει από skoda octavia 288 μπροστά 232 πίσω θα ταιριάζουν ή θα θέλω μετατροπές; Ή ζάντα που φοραω είναι 15". Έχω βρει και 312 μπροστά αλλά σίγουρα δεν χωράνε στις ζάντες.
  13. Καλησπερα εχω ενα golf 3 abf με με προβλημα στο climatronic. Δεν μου εμφανιζει εξωτερικη θερμοκρασια μου δειχνει δυο παυλες αντι για αριθμους και δεν μου δουλευει το blower του κλιματισμου. Παει καπου το μυαλο σας τι μπορει να φταιει; Η χαζομαρα που εκανα ηταν να ανοιξω το πανελ του κλιματισμου για να αλλαξω τα λαμπακια μεσα και να το κανω κοκκινα με μπλε οθονη, γτ δεν μου αρεσε το πρασινο που ειχε.... Το θεμα ειναι οτι ολα στο πανελ δειχνουν να δουλευουν σωστα.. Καπου διαβασα οτι μπορει να χρειαζεται reset η κατι τετοιο με vagcom...
  14. Ευχαριστω πολυ... σε καποια απο αυτα που προτεινατε και πηγα δεν βρηκα παντως
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.