Jump to content

Pavlos i

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Pavlos i

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δυτικής Μακεδονίας - Εορδαίας
  • Νομός
    Κοζάνης

Other Info

  • Car Type
    Up

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pavlos i's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Έκανα πρόσφατα αναβάθμιση κανονικά. Κατέβασα νεότερη έκδοση από το site της vw και την πέρασα.
  2. Θέμα εταζέρα. Εκτός του ότι το χειροκίνητο ανέβασμα και κατέβασμα είναι παντελώς δύσχρηστο, έβλεπα ότι άρχισε να ξεκουμπώνει πολύ εύκολα και ήταν θέμα χρόνου να χαλάσουν τα κουμπώματα. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω μια πανεύκολη πατέντα, που πραγματικά μου έλυσε τα χέρια. Αυτόματο ανέβασμα της εταζέρας με το ανέβασμα του πορτ μπαγκάζ, όπως είναι σε όλα τα 5πορτα αυτοκίνητα. Μια λεπτομέρεια έμεινε, την οποία θα κάνω αργότερα. Θα βάλω δύο κρίκους, που να μπορούν να μπαινοβγαινουν, για την περίπτωση που θέλεις να βγάλεις εντελώς την εταζέρα, για να φορτώσεις κάτι. Το κορδόνι το έδεσα στα φισάκια της ηλεκτρικής αντίστασης του πίσω τζαμιού, αφού τα κόλλησα με σιλικόνη για να μην ξεκουμπώνουν.
  3. Το βρήκα πως λειτουργεί, τουλάχιστον δεν χρειάζεται να πάει το κάθισμα τέρμα πίσω, αλλά και πάλι είναι άστα να πάνε... Έχεις απόλυτο δίκιο. Ευτυχώς σπάνια μπαίνουμε πάνω από δύο..
  4. Θέλω να ρωτήσω τους φίλους που έχουν 3πορτο up. Όταν σηκώνεις τον διακόπτη στο πλάι του καθίσματος, ώστε να μπει κάποιος πίσω, χαλάνε εντελώς οι ρυθμίσεις του καθίσματος, και για να ξανακουμπώσει το κάτω κάθισμα πρέπει να πάει μέχρι τέρμα πίσω, με αποτέλεσμα συνήθως να μην χωράνε τα πόδια του πίσω επιβάτη. Και αν τα καταφέρουμε, μετά πρέπει να ξαναρυθμίσει και το μπροστά πίσω του κάτω καθίσματος αλλά και την πλάτη, ο μπροστά επιβάτης, είτε ο οδηγός είτε ο συνοδηγός. Όλο αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο και δύσχρηστο. Υπάρχει μήπως κάποιο κόλπο ή κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει εντοπίσει;
  5. Ίσως. Δεν θα το ρισκάρω όμως, γιατί αποκλείεται να χρησιμοποιήσω την συγκεκριμένη λειτουργία.
  6. Γράφει ότι αυτή λειτουργία υποστηρίζεται μόνο στο αυτοκίνητο που τοποθετήθηκε η συσκευή για πρώτη φορά.
  7. Όλα καλά τελικά. Το παρέλαβα, το κούμπωσα και δουλεύει μια χαρά. Η μόνη λειτουργία που δεν παίζει είναι το think blue trainer, Αλλά οκ. Μικρό το κακό. Ευχαριστώ.
  8. Το αυτοκίνητο είναι εισαγωγή από Γερμανία. Άρα υποθέτω ότι κάποιος το "κράτησε" στην πορεία προς Ελλάδα... Έχω παραγγείλει ένα από eBay, το περιμένω από μέρα σε μέρα. Ελπίζω να δουλέψει... Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Καλώς σας βρήκα. Έχω αγοράσει πρόσφατα ένα μεταχειρισμένο up του 2014, εισαγωγής από Γερμανία. Θέλω να βάλω μια οθόνη της garmin που φορούσαν τότε. Έχω βρει κάποιες οθόνες στο eBay (φώτο 2), οι οποίες υποτίθεται δουλεύουν και σε up και σε skoda citigo. Στο ταμπλό υπάρχει αναμονή με επαφές όπως φαίνεται στη φώτο. Το θέμα μου είναι αν είναι plug n play. Θα παίξει αν κουμπώσω μια μεταχειρισμένη οθόνη από άλλο αμάξι; Πιο πολύ με ενδιαφέρουν οι ενδείξεις του αυτοκινήτου, όχι τόσο οι χάρτες. Γνωρίζει κάποιος;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.