Jump to content

Saldi

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Saldi

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Θεσσαλονίκης
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    T-Roc

Saldi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Ναι αυτο με το BT πήρα το GTS. Αιντε να δούμε!
  2. Να σε ρωτήσω λίγο γιατι εγω σκοπευω να το βάλω την αλλη εβδομάδα(το εχω εδω και κανα 3μηνο κάθεται). Απο όλα τα Modes Που έχει...στο στάδιο της οικονομίας είδες διαφορά? Ο λόγος που σε ρωτάω είναι, γιατι στην το αγόρασα για να μην με κουράσει επειδη θα είναι αργό(ειχα οδηγήσει ενα q3(πιο βαρυ) με το ίδιο μοτέρ ). Τωρα που το οδηγάω εδω και λίγες μέρες βλέπω οτι το γκάζι του για αυτο που το θέλω το αμάξι είναι ΥΠΕΡ αρκετό, επομένως θέλω να δω τώρα αφου το έχω πληρώσει το racechip αν τωρα που θα το βάλω θα κερδίσω κατανάλωση η μόνο "αλογα". Με λίγα λόγια,το πιο οικονομικό του mode το αμάκι πάει ΕΛΑΧΙΣΤΑ πιο γρήγορα αλλα με αισθητή διαφορά στην κατανάλωση η όχι?
  3. Χαιρετώ και πάλι. Επειδή έψαξα/ψάχνω του κωδικούς γιατι με τον φίλο "doggy" δεν ξέρει το παλικάρι τους κωδικούς και δεν πρόλαβε λογικά να μου απα΄ντήσει στα προσωπικά μνμ, επομένως τα ανεβάζω εδω και για να παρετε ολοι την πληροφορία αλλα μηπως καποιοσ βοηθήσει κιολας γιατι δεν μπορώ να την καταλάβω την VW.Ενας πανικός με τα part number axaxxa Τώρα... Θεωρητικά τα part numbers θα έπρεπε να ειναι 8 για τα πλαινα trims 2 κωδικοί για κάθε πόρτα, ενας με αστάρι ενας σε πλαστικό σαγρε.. ΑΜ ΔΕ!!!! VW είσαι, κοροιδεψες ολοκληρο κράτος με τους ρίπους σιγα το πράγμα αυτο. :D:D Οι κωδικοί είναι οι εξης..(ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ PRIMER δεν ειναι κανένας satin black. Satin black ειναι αλλα part numbers) Εμπρός Δεξιά 2GA 854 940AG GRU 2GA 854 940S GRU Εμπρός Αριστερά 2GA 854 939AG GRU 2GA 854 939S GRU Πίσω Δεξιά 2GA 854 950M GRU 2GA 854 950AB GRU Πίσω Αριστερά 2GA 854 949M GRU 2GA 854 949AB GRU Εχει κανείς ιδέα τι γιατι υπάρχουν 2 κωδικόι για κάθε πλευρά. Τι διαφορετικό μπορεί να εχουν? Υπαρχει πιθανότητα να μην κουμπώνουν οι μεν ή οι δέ?
  4. Κατσε λίγο ρε φίλε... Δηλαδή μου λες οτι είναι λογικό ενω είναι ΟΛΑ κλειστά και δεν βγάζει τπτ απο άερα και δεν εχει ουτε ροή αέρα και ούτε ζεστό αέρα... ΞΑΦΝΙΚΙΚΑ μετά απο μερικά χιλιόμετρα να ξεκινήσει να εχει ΑΡΚΕΤΗ ροη άερα και να βγαίνει αέρας 40-50 βαθμοί με εξωτερική θερμοκρασία 20 βαθμούς 9 το πρωί?
  5. Καλησπέρα. Ξέρει κανείς τους κωδικούς απο τα πλαινά τριμ τέρμα κάτω που εχουν οι πόρτες? Οσα αυτοκινητα δεν ειναι R Line τα κομματια κατω ειναι πλαστικά σαγρέ, θέλω να τα αλλάξω για τα βάψω στο χ΄ρωμα του αυτοκινήτου όπως το R Line. Σας ευχαριστώ πολύ
  6. Takpano οχι φίλε δεν ειναι αυτο... Το εχω το αμάξι (ολα μου τα αμάξια) στους 22 βαθμούς γυρνουσα χθες απο ταξίδι είχα aircondition(οχι πάντα) και ητνα μια χαρα΄. Εσβησα το αμάξι (ηταν ηδη κλειστό το A/C). Βάζω μπροστά δεν ανοιγω ΤΠΤ και οδηγάω...Μετα απο καμια 8-10 κμ αρχιζεί και βγαίνει ΚΑΥΤΟΣ αέρας...Οχι φουλ όπως οταν δουλευει αλλα απο εκεινο τον "αερα" που λεει ο vastil με την διαφορά οτι για σβήστό κύκλωμα εβγαζε ΠΑΡΑ πλ άερα(σαν να ηταν ανοιχτό στην 2η σκάλα πχ(απο τις
  7. Καλησπέρα. 1ο ποστ στο forum και πρωτη εμπειρια με VW γενικά:D. Πηρα ενα t-roc για καθημερινό αμάξι πόλης προχθές. Experience 1.5 Σημερα το πρωι ενω πήγαινα στην δουλειά μου και είχα κλειστο A/C και αερα γενικά αρχισε να βγαίνει ΠΟΛΥ ζεστός αερας απο τους αεραγωγούς λες και ανοιξα την ζέστη, επιτόπου μολισ το κατάλαβα ανοιξα το τον άερα/κλίμα και το A/C, εβγαλε κρυο αερα το έκλεισα επιτόπου και μετά δεν έβγαζε αλλο. Αντίστοιχη εμπειρία κανεις? Δεν ξέρω εαν θα το ξανακάνει αλλα ηταν πολύ περίεργο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.