Jump to content

Giorgios V

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Giorgios V

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Polo 6C

Giorgios V's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα παιδες, για να κλεισω τις ερωτησεις που εκανα παραπανω. Τελικα κατεληξα σε polo 6C GTI και ειλικρινα χαιρομαι παρα πολυ που δεν πηρα το scirocco για το οποιο μιλουσα παραπανω. Καλη συνεχεια.
  2. Παιδες λιγο ασχετη ερωτηση σε σχεση με την αρχικη αλλα εχει κανενας εμπειρια με το facelift μοντελο των scirocco? Εχω αρχισει να κοιταω κατι base line 2014-2015 με χαμηλα χιλιομετρα αλλα τα λεφτα ειναι λιγο πανω απο αυτα που θα ηθελα (13-15Κ). Ευχαριστω εκ των προτερων!
  3. @nikdev Σ ευχαριστω φιλε για το σχολιο. Η αληθεια ειναι πως δεν εχω αποκλεισει το 2.0 TSI απλα τα περισσοτερα που βρηκα εχουν αρκετα χιλιομετρα >150κ που γενικα τα απογευγω. Επιπλεον και ο 2.0 TSI εκεινης της περιοδου εχει τα θεματα του οποτε θελει και εκει ψαξιμο. Βεβαια ο 1.4 με 160 φαινεται στα χαρτια το "sweet spot" βεβαια σε ενα τεστ drive που ειχα κανει εγραφε ~10lt/100km που ειναι ηταν σοκ διοτι δεν το πιεζα καθολου. Btw τα αυτοκινητα που κοιταω ειναι 2012-2013.
  4. Καλησπερα σε ολους, ονομαζομαι Γιωργος και οπως ο φιλο Αγγελος ενδιφερομαι και εγω για την αγορα ενος scirocco (2012-2013). Εγω βρισκομαι στο εξωτερικο και συγκεκριμενα στην Τσεχια οποτε κοιταω απο την γερμανικη αγορα για το εν λογω αμαξι. Η αληθεια ειναι πως προσπαθω να καταλαβω ποιο κινητηρα να προτιμησω (122hp η 160hp) διοτι ο κολλητος μου που εχει το 122hp μου εχει πει πως ο κινητηρας με τα 160 ειναι αναξιοπιστα. Εχοντας οδηγησει και τις 2 εκδοσεις μπορω να πω πως απο αποψη δυναμης και τα 2 ειναι μια χαρα. Βεβαια με τα 160hp προφανως εχει αισθητα περισσοτερη δυναμη. Για την ιστορια, κοιταω και τις 2 εκδοσεις στην γερμανια με 80000-110000 χιλιομετρα και απο αντιπροσωπειες και με την λογικη οτι θα εχει ολα τα χαρτια (TUV ελεγχους, full service, κλπ κλπ). Αυτο που εχω καταλαβει διαβαζοντας στο φορουμ και ψαχνοντας σχεδον οπου μπορουσα ειναι πως και οι 2 εκδοσεις εχουν τα θεματα τους αλλα με σωστη συντηρηση θα ειναι σχετικα αξιοπιστα. Οποτε σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα του scirocco με τα 160hp και 80000 χλμ. @ΑγγελοςS τελικα που κατεληξες; Οποιαδηποτε αποψη η σχολιο ειναι παραπανω απο ευπροσδεκτη.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.