Jump to content

Aggelos K

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Aggelos K

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Στερεά Ελλάδας - Χαλκιδέων
  • Νομός
    Εύβοιας

Other Info

  • Car Type
    T-Roc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Aggelos K's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Έχω βάλει της climair.Σίγουρα κάτι κάνει. Παρόλαυτα τους έβγαλα,έβαλα και χαρτοταινια στην ένωση πόρτας με το σασί αλλά τα ίδια.
  2. Στο τελευταίο τιγκουαν που βγαίνει πάντως θόρυβο δεν έχει. Πρέπει να πας τουλάχιστον 150 για να ξεκινήσει να έχει. Όμως και σε αυτές τις ταχύτητες λόγω ηχομόνωσης δεν είναι δυνατος Το θεμα είναι έχει τόσο καλή ηχομόνωση και ποιοτητα κύλισης που αυτό τον θόρυβο τον πιάνει κατευθείαν. Υπάρχουν φορές που από τα 90χλμ ακούω μέσα ανάλογα με τον αέρα που έχει έξω.Θα το πάω αντιπροσωπεία και θα ρίξω ματς(μιας και έχω βάλει ανεμοθραυστες climaiar και φιμέ από έξω)
  3. Εγώ το άκουω στο αυτί μου δίπλα,στην κορυφή της πόρτας.Δεν θέλω βάλω να χέρι γιατί οι αντιπροσωπείες αφορμές ψάχνουν για να λένε τα δικα τους.Άραγε εάν πάω αντιπροσωπεία με φανοποιείο ή σε ενα πιστοποιημένο φανοποιειο να τους πιέσω να επανατοποθετήσουν τα λάστιχα; Υγ: το tiguanaki ψιλότούμπανο το βρίσκω…Να το χαίρεσαι φίλε μου!
  4. Καλημέρα, ένα Astra GTC του 2008 προσωπικό αυτοκινητο και εταιρικά αυτοκίνητα αλλά μικρομεσαία και όχι suv. Τωρα οδηγω ένα C3 αλλά δεν είναι συγκρίσιμο σε καμία των περιπτώσεων.. Αυτό που μου αναφέρεις λόγω αεροδυναμικής και κατηγορία αυτοκινήτου μου το έχουν ξαναπεί. Θα επιδιώξω να μπω σε σε κάποιο T-roc απλά για να μου φύγει η απορία. Σε Tiguan φίλου που μπήκα είχε τον ίδιο θόρυβο στα ιδια χλμ αλλά λίγο λιγότερο. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!
  5. Καλησπέρα στην ομάδα, κατοχος t-roc 2022 1.5 DSG χρωμα μαύρο εδώ και 3 μήνες. Πολυ καλές εντυπώσεις,πολύ φιλικό στην οδήγηση και με τρομερές δυνατότητες. Πρωτη κίνηση να βάλουμε μεμβράνες φιμέ και μετά ανεμοθραυστες(climair) Παρατηρησα λοιπόν ότι από τα 110χλμ και πάνω εχει πολύ φασαρία το αυτοκινητο μέσα.Δεν βάζει αέρα μέσα αλλά κανει φασαρία η οποια σε ταξίδι θεωρώ ότι θα μας ταράξει τα νεύρα. Το έχεις αντιμετωπίσει κανείς; Εχω βγάλει τους ανεμοθραυστες για να το τσεκάρω αλλά τα ίδια από αποτελέσματα από τα ίδια χλμ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.