Jump to content

stig

Members
  • Posts

    270
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stig

  1. Λευκός καπνός μπορεί να υποδεικνύει και τουρμπίνα (όπως στο δικό μου). Γενικά το αμάξι αυτό είναι σαν τη λερναία ύδρα. Ένα πρόβλημα φτιάχνεις, 5 βγαίνουν. Ευτυχώς το πούλησα (όπως επίσης και ο αγοραστής του) και ησυχάσαμε και οι δυο. Εμένα ό,τι πρόβλημα ήταν να βγάλει, το είχε βγάλει. Τα πάντα όμως.
  2. Παιδιά καλησπέρα, Το αμάξι μετά από περίπου μισή ώρα οδήγησης, βγάζει πολύ καπνό. Επειδή ένα βίντεο τα λέει όλα, δείτε παρακάτω. Κάποιος είπε για τουρμπίνα. https://vid.me/ZnkW https://vid.me/ghup
  3. 6.300€ συζητήσιμη. Μέσος όρος 6.900€.
  4. Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου ως δυνητικός πωλητής του αυτοκινήτου μου. Το έχω βάλει εδώ και καμιά εβδομάδα σε γνωστά sites. Ρε παιδιά, 1 τηλέφωνο δεν πήρα. Εντάξει, ήξερα ότι η αγορά δεν κινείται αλλά όχι κι έτσι. Ούτε Alfa Romeo να πουλούσα!
  5. Αν εξακολουθείς να ψάχνεις, επικοινώνησε μαζί μου μέσω pm μιας και δίνω το δικό μου.
  6. Για μένα είναι τα τελευταία χρήματα που σκάω σε αυτό το αμάξι. Για το συγκεκριμένο πρόβλημα έχω αλλάξει (κι έχω χρεωθεί) σχεδόν τα πάντα. Περιμένω τηλέφωνο από το μηχανικό (σήμερα το πήγα μέσα) να μου πεί τί θα γίνει. Και σε κάνα χρόνο πιστεύω θα το δώσω.
  7. Καλημέρα, Το δικό μου μπαίνει μέσα τη Δευτέρα για αλλαγή βαλβίδων. 148.000χλμ. Κόστος 650€.
  8. Εννοείται ότι όσοι το έχουν πάει 1 βήμα παραπέρα, έχουν αποκλείσει πολλαπλασιαστές και μπουζί. Ίσως να ζήσεις μ´ αυτό απλά με τα χιλιόμετρα θα επιδεινώνεται. Προσωπικά το πρόβλημά μου είναι το πώς θα το πουλήσω αργότερα με αυτό το λαμπάκι.
  9. Σήμερα που είχα χρόνο πήγα σε 3 συνεργεία, 2 συνοικιακά και 1 αντιπροσωπεία. Το πρόβλημα είναι γνωστό σε όλους, έχει να κάνει με επικαθίσεις στις βαλβίδες και χρειάζεται άνοιγμα κινητήρα. Οι τιμές που πήρα ήταν 650€, 900€ και 1500 (!!). Με τα 650 μου αλλάζει βαλβίδες και όχι απλά καθαρισμό. Θα το σκεφτώ τις επόμενες μέρες.
  10. Καλησπέρα, Στον Πειραιά είχα πάει πρίν λίγους μήνες για service στον παρακάτω. Μου φάνηκαν καλά παιδιά και καλοί επαγγελματίες. Θα ξαναπάω κάποια στιγμή μιας και με βολεύει η περιοχή. http://www.autorepairpeiraias.gr/
  11. Παιδιά καλησπέρα, Μία ερώτηση, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Το κροτάλισμα στην αρχή υποδεικνύει δόντι στην καδένα/μεταβλητό; Καδένα άλλαξα πρίν 5.000χλμ και σήμερα άκουσα πάλι το κροτάλισμα στην εκκίνηση.
  12. Καλησπέρα και πάλι, Μετά από πολύ καιρό πήγα χθες στο συνεργείο. Και σε μένα έβγαλε πρόβλημα στον 1ο (μόνιμο) και 3ο (διακοπτόμενο) κύλινδρο. Αλλάξαμε 2 πολλαπλασιαστές, ωστόσο σήμερα το λαμπάκι αναβόσβησε πάλι. Υπάρχει περίπτωση να θέλει reset, να μην έγινε και γι αυτό να ξαναβγήκε; Αν έγινε reset, πώς το καταλαβαίνω; Ευχαριστώ.
  13. Παιδιά καλημέρα, Εδώ και αρκετό καιρό, έχω ένα πρόβλημα κατά την εκκίνηση ενώ το αμάξι είναι κρύο (Golf TSi 140). Αναβοσβήνει το λαμπάκι του κινητήρα για περίπου 25" και νιώθω αρκετούς έντονους κραδασμούς. Μετά σβήνει το λαμπάκι κι έπειτα πέφτουν οι στροφές όπως και πρέπει. Κάποιοι μου είπαν για πολλαπλασιαστή. Τους είχα αλλάξει πρίν περίπου 1.5 χρόνο. Επειδή δεν έχω αρκετό χρόνο και το συνεργείο μου είναι μακριά, δεν έχω τσεκάρει το σφάλμα που έχει καταγραφεί. Μήπως έχει συμβεί σε κανέναν εδώ; Παραθέτω και βίντεο: http://sendvid.com/iml586ks Ευχαριστώ.
  14. Το Σάββατο έβαλα τα Michelin Primacy 3. Ο χρόνος θα δείξει αν είναι καλή επιλογή.
  15. Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνω για ελαστικά για Golf V 140hp TSi. Αυτά που φοράω εδώ και 2.5 χρόνια είναι Dunlop BluResponse από τα οποία δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος. Διαβάζω στην ADAC ότι καλύτερο ελαστικό σε 205/55/16 είναι το Michelin Primacy 3 (https://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2015_Sommerreifen_Test_205_55_R16.aspx?ComponentId=228381&SourcePageId=31821) Η πρώτη μου ερώτηση είναι πώς και σε αυτή τη λίστα δεν υπάρχει το Michelin Pilot Sport 3. Μήπως ανήκει σε άλλη, ποιο sport κατηγορία; Μεταξύ Michelin Primacy 3 και Goodyear EfficientGrip Performance τί θα επιλέγατε; Κάποιο άλλο; Ευχαριστώ.
  16. Λοιπόν, τα νεότερα είναι ότι το αμάξι είναι έτοιμο. Θα το έχω την επόμενη εβδομάδα μιας και είμαι εκτός. Έχουν αλλαχτεί όλα τα παρελκόμενα. Συνολικό κόστος 450€. Μαζί με όλα αυτά αλλάζονται και τα λάδια. (Συν μία φούσκα μπιλιοφόρου που ήταν φθαρμένη).
  17. Παιδιά καλησπέρα, Πρόσφατα παθών κι εγώ. Άνοιξα το παρακάτω thread μιας και το παρών ήταν offline http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=59013&sid=4f02526cdb789dab961da408884e2876 Προβληματίζομαι που το πήγα σε δικό μου συνεργείο. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να αλλαχτούν πολλά και διάφορα και πρώτη φορά βλέπω την αντιπροσωπεία να είναι πλήρως ενήμερη για το συγκεκριμένο. Ελπίζω ο δικός μου να μη με προδώσει.
  18. Ok, λάθος μου. Τώρα κατάλαβα. Σε περίπτωση που είναι βουλωμένες, πώς καθαρίζουν; Παίζει να γίνει με πιστόλι αέρα; Νομίζω προτιμώ να είναι εκεί το πρόβλημα παρά τίποτα τσιμούχες κλπ.
  19. Ευχαριστώ πολύ. Θα το κάνω άμεσα. Τί είναι το νήμα για χαρτοκοπτικό;
  20. Παιδιά καλησπέρα, Πρίν αρκετές μέρες, τότε με τις πολλές βροχές, είχα παρατηρήσει ότι στο αυτοκίνητο υπήρχε έντονη υγρασία. Σε κάθισμα και πατάκι. Το αμάξι δεν το κυκλοφορώ συχνά πλέον οπότε δεν το είδα άμεσα. Υποψιάστηκα τότε. Χθες που έπλυνα το αυτοκίνητο, ο άνθρωπος που το έπλυνα μου είπε ότι παίρνει νερά η ηλιοροφή και όντως ισχύει. Πέρυσι το χειμώνα που το πάρκαρα έξω κάτω από δέντρα, κάθε μέρα γέμιζε φύλλα το αμάξι. Αλλά μιλάμε για πολλά φύλλα. Ενδεχομένως να έχει βουλώσει κάμια υδρορροή. Δεν ξέρω τί είναι προτιμότερο να πω την αλήθεια. Να έχει βουλώσει υδρορροή ή να είναι προβληματική κάποια τσιμούχα; Επίσης δεν καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης της υδρορροής και κατ' επέκταση γιατί μπαίνουν νερά εάν έχει βουλώσει η υδρορροή. Έχεις πάθει κανείς κάτι αντίστοιχο; Ευχαριστώ.
  21. Ευχαριστώ για την απάντηση. Κόστος περίπου; Γιατί από βουλκανιζατέρ σε βουλκανιζατέρ πάντα παίζουν οι τιμές.
  22. Παιδιά καλημέρα. Ο πατέρας μου έχει ένα Passat B6 1.6 FSI, το οποίο χρειάζεται οπωσδήποτε ελαστικά. Η διάσταση που φοράει είναι 215/55/16 και μάλλον δε σκεφτόμαστε την αλλαγή της σε 205 παρά το ότι είναι πολύ φθηνότερα. Έχετε κάτι συγκεκριμένο να προτείνετε; Το αυτοκίνητο είναι κατά 90% για κίνηση σε εθνικές οδούς και όχι τόσο για πόλη. Ψάχνω κάτι που θα κρατήσει κυρίως σε βάθος χρόνου παρά σε χιλιόμετρα μιας και κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα ετησίως. Ευχαριστώ.
  23. Παιδιά καλησπέρα, Έχω ένα θεματάκι με το αυτοκίνητο αλλά δεν έίμαι βέβαιος ότι όντως υπάρχει πρόβλημα. Το τελευταίο διάστημα, έχω την εντύπωση ότι δεν τραβάει όπως πρέπει στις χαμηλές στροφές. Σήμερα, επειδή ήμουνα υποψιασμένος, με το που έβαλα μπροστά, άνοιξα το κλιματιστικό στο ECON (θερμό αέρα, όχι A/C). 2 πράγματα διαπίστωσα: 1. Μου βγάζει με τη μία ζεστό αέρα, όντας εντελώς κρύο το αμάξι. 2. Μεταξύ αέρα-κλιματιστικού, δεν ακούω καμία εναλλαγή στον κομπρέσορα του κλιματιστικού, ούτε και κάποια αυξομείωση των στροφών. Δεν πρέπει στη λειτουργία του κλιματιστικού να ανεβάσει έστω και λίγες στροφές; Το καλοκαίρι που έβαζα συχνά το κλιματιστικό, ένιωθα τον κομπρέσορα να μπαίνει. Και ρωτάω τώρα εγώ... Μπας και για κάποιο λόγο το κλιματιστικό έχει πάθει κάποια εμπλοκή και δουλεύει συνεχώς;; Δεν μπορώ να καταλάβω πώς στη λειτουργία του αέρα με κρύο αμάξι, μου βγάζει εξ αρχής ζεστό αέρα. Μήπως έχετε καμιά αντίστοιχη εμπειρία ή ιδέα; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.