Jump to content

Douk89

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Douk89

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Αγίας Παρασκευής
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    T-Roc
  • Car's nickname
    Rocky

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Douk89's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Άρα τι κάνουμε; Εννοώ αφού κάνει θόρυβο το αμάξι και όπως βλέπω σχεδόν όλοι με t-roc 1.5 έχουν αυτό το θέμα, δεν θα έπρεπε να βρουνε μια λύση; Εκτός αν δεν επηρεάζει ουσιαστικά το κιβώτιο και απλά κάνει αυτόν τον θόρυβο (όπου αμφιβάλω). Όπως καταλάβατε έχω και εγώ T-Roc 1.5 DSG και σχεδόν πάντα στην εκκίνηση αλλά και όταν αφήνω το γκάζι (σε χαμηλές ταχύτητες) κάνει ένα μεταλλικό ήχο στο κιβώτιο.
  2. Ξέρει κανείς γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμη η διαμόρφωση για T-Roc & T-Roc Cabriolet στο website? Σε όλα τα υπόλοιπα μοντέλα υπάρχει κανονικά. Edit: Μόλις είδα οτι και για το Taigo δεν υπαρχει διαθέσιμη η διαμόρφωση.
  3. Καλησπέρα, Έχω νέα. 7 μήνες, αυριο, μετα την παραγγελία και την προηγούμενη βδομάδα με ενημέρωσαν οτι θα καθυστερήσει κι αλλο το αμάξι χωρίς να ξέρουν ακριβή ημερομηνία και μου έδωσαν κάποιες εναλλακτικές να διαλέξω από αμάξια τα οποία έρχονται στο μέσα στον Ιούνιο. Από ότι κατάλαβα καθυστερούν συγκεκριμένοι επιπρόσθετοι εξοπλισμοί οπως το "IQ DRIVE" που είχα προσθέσει εγώ. Δεν ξέρω αν τελικά παράγγηλες T-Roc τελικά, αν ναι πάρε ρωτα αν τα extra που εχεις βαλει ειναι απο αυτα που καθυστερουν και αν υπαρχει καποια εναλλακτική πιο κοντά Εγω, τελικα τέλος Ιουνίου, παραλαμβάνω το αμαξι ειναι ετοιμο στην Γερμανία και περιμένω να το φέρουν. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
  4. Καλησπέρα, Έχω παραγγείλει από τον Φιλιππαίο το t-Roc από 10/10 και με αναμονή 8 μήνες άρα 10/6. Σε άλλη αντιπροσωπία που είχα πάει (δεν θυμάμαι ποια) μου είχε πει ότι παίζει να έρθει σε 6-8 μήνες αλλά λένε 8 για να μην τους πρήζουν στους 6 μήνες «που είναι το αμάξι και μας είπατε στους 6 μήνες θα είναι εδώ». Μου είπαν από τον φιλιππαιο ότι 1-1,5 μήνα πριν θα ξέρουν ακριβώς ποτε θα έρθει το αμάξι, μόλις βγει εβδομάδα κατασκευής. Ενημέρωση δεν έχω ακόμα όποτε μετά τον Απρίλη άρα μετά τους 6 μήνες+. Ελπίζω να μην ξεπεράσει τους 8.
  5. Ανεβηκε τελικα η τιμη ηδη και ειμαι μονο στο 1ο μηνα αναμονης απο τους 8
  6. Πήρα και ρώτησα και μου είπε δεν υπάρχει κάτι τέτοιο! [emoji28][emoji28] Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Εχω παραγγειλει και εγω ενα αμαξι (T-Roc DSG 1.5 TSI) απο Φιλιππαιο μπορω να κανω tracking?
  8. Καλημέρα, εχω παραγγειλει το T-roc και διαβαζω διαφορα εδω μεσα και επεσα σε αυτο το post. Δεν ειχα ιδέα οτι υπαρχει αυτο και μπορεις να ξεκλειδώνεις λειτουργιες. Να ρωτησω: - Χανεις εγγυηση ή κατι τέτοιο? - Ειναι με συνδρομή? - Ποσο καιρό κάνει να ερθει (αν ειναι να ερθει μαζι με το αμαξι γυρω τον Μαιο) - Πρεπει να ειναι μόνιμα συνδεδεμενο πανω στο αμαξι? Η αν το εχει φιλος το κανω μια φορα και του το επιστρεφω?
  9. Τι εκανες τελικα? Ρωταω γιατι και εγω το εχω παραγγειλει (TSI 1.5 DSG R-Line) απο Φιλιππαιο 10/10 και μου εχουν δωσει 8 μηνες αναμονη. Εχουμε καποια ενημερωση για αυξησεις?
  10. Ποσο σίγουρο είναι αυτό; Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Καλημέρα, Την προηγούμενη εβδομάδα παρήγγειλα το T-Roc 1.5 TSI 150PS DSG R-Line. Επειδή πρόσθεσα κάποια απο τον προαιρετικό εξοπλισμό μου δώσανε 8 μήνες αναμονή και ανοιχτή τιμή. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία αν ανέβηκε πολύ η τιμή και αν έκανε 8 μήνες ή περισσότερο (ή λιγότερο)? Επίσης ο συναγερμός θα μπει εδώ υπάρχει μεγάλη διαφορά απο τον εργοστασιακό?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.