Jump to content

rama

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rama

  1. Να σας μεταφέρω την εμπειρία που είχα στο 1.4 GT Sport 140 BMY 2007 της γυναίκας μου. Από χρόνια διέκρινα κάποια μικρά misfires στο ρελαντί και λίγο δισταγμό στις μεσαίες στροφές. Πρόσφατα άναψε το check engine, τα misfires έγιναν κανόνας μέχρι τις μεσαίες στροφές, ο κινητήρας πήγαινε καλά όταν ήταν κρύος αλλά μόλις ζεσταινόταν ζοριζόταν πολύ να ανεβάσει στροφές, έβαλα το διαγνωστικό και έδωσε κωδικό P0301 για πρόβλημα misfires στον κύλινδρο #1. Αλλαξα 4 μπουζί και το #1 coil. Για καλό και κακό άλλαξα coil και στο #2 αφού έκανα που έκανα τη δουλειά, και οι συγκεκριμένοι κύλινδροι 1&2 είναι οι πιό δύσκολοι για να γίνει η αλλαγή. Τόσο το coil όσο και το μπουζί στο #1 ήταν χάλια, με χρωματική αλοίωση εξωτερικά. Στο #2 το μπουζί ήταν μέτριο, και στα #3 και #4 ήταν ΟΚ. Με τις αλλαγές (κόστος υλικών λίγο πάνω από 100 ευρώ), ο κινητήρας δουλεύει ρολόϊ, έχει γίνει άλλο πράμα.
  2. Ευχαριστώ nikdev, επικοινώνησα και με την Kosmocar και μου το επιβεβαίωσαν, με το VIN. Ουσιαστικά είναι ένα 140TSI με το GΤ-Sport trim Στο επόμενο ερώτημα τώρα, τι προτείνετε για ασφαλή αναβάθμιση για ροπή και οικονομία?
  3. Γειά σας, θέλω βοήθεια στην αναγνώριση ενός Golf TSI mk5 του 2007, γιατί είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση. Η άδεια κυκλοφορίας αναφέρει οτι έχει κινητήρα ΒΜΥ, είναι έκδοση FM6FM62S0080 και έχει κωδικό αναγνώρισης WVWZZZ1KZ8P009810. To ταμπελάκι δίπλα στη ρεζέρβα, αναφέρει οτι είναι TSI με κινητήρα ΒΜΥ-, έκδοση 1K1BL2, TSI GT 103KW, και τον παραπάνω κωδικό αναγνώρισης. Το αμάξι έχει μάσκα με το λογότυπο GT Sport, πίσω γράφει TSI με το κοκκινάκι χρώμα, και εμφανή την πίσω διπλή εξάτμιση. Δεν έχει όργανο boost στο ταμπλώ. Επειδή το αμάξι το είχε παλιότερα άλλος ιδιοκτήτης, έχω μπερδευτεί αν τελικά είναι το 140 ή το 170 και έχουν γίνει παρεμβάσεις. Υποψιάζεστε μήπως τι συμβαίνει? Και ένα δεύτερο ερώτημα, αν γίνει βελτίωση σε stage1, παίζει ρόλο αν είναι το ένα ή το άλλο μοντέλο ως προς το τελικό αποτέλεσμα? Ουσιαστικα διαφέρουν στην χαρτογράφηση μεταξύ τους, και το stage 1 αποτελεί περαιτέρω αναβάθμιση. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.