Jump to content

pollakias

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

About pollakias

  • Birthday 04/29/1985

Contact Methods

  • Yahoo
    soulatsaris@yahoo.gr

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N

Recent Profile Visitors

5,772 profile views

pollakias's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. σωστες οι παρατηρησεις και ελπιζω να βοηθησαμε! Ηδη μου εστειλαν email για οδηγειες και τους παρεπεμψα σε αυτο το θεμα. Δεν νομιζω να βρει κανεις δυσκολια. *********KEEP TUNING ΠΑΙΔΙΑ*********** ΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!
  2. Θελω να επισημανω δυο πραγματακια. 1. Διαπιστωσα αργοτερα οτι μπορειτε καλλιστα να κολλησετε καλα την ταπετσαρια με ενα ρολο απο αυτα που χρισιμοποιουν οι μπογιατζιδες. Δεν κανει ¨τσακες" στην ταπετσαρια και μπορεις να ασκησεις μεγαλυτερη δυναμη για καλυτερη κολληση. Προσοχη! Μονο και μονο για το τελος, απλα για να κολλησει καλα. 2. Πανω σε αυτο που ειπε ο φιλος carpos "να βαλεις κολλα στο πισω μερος της ταπετσαριας ωστε να κολλησει και με τον ουρανο του αυτοκινητου", πιστευω οτι ειναι λαθος γιατι υπαρχει περιπτωση να χρειαστει καποιος να ξαναβγαλει την ταπετσαρια του στο μελλον. Αντε να την ξεκολλας απο το χαρτονι της οροφης! Κατι θα παει στραβα πιστευω...! Μπορει να κανω και λαθος ή να καταλαβα λαθος. Εσεις τι λετε?
  3. παιδια μολις ειδα το θεμα σας. Εχω ανεβασει ενα θεμα πως να αλλαξεις ταπετσαρια μονος σου. ειναι απιστευτα ευκολο απλα θελει λιγο προσοχη μην σπασεις το σκληρο μερος της οροφης. Και απο κοστος μονο τα υλικα. Αν θυμαμαι καλα περιπου 60Ε. Ψαχνω να βρω το θεμα και το κανω link αμεσως.
  4. παιδια καλησπερα! Εγω ειμαι απο καλαματα. δεν χρειαζομαι διανυκτερευση αλλα θα ερθω σε ολα τα υπολοιπα. πρεπει να δηλωσω σημετοχη καπου? πρεπει να πληρωσω κατι απο τωρα, ή οταν με το καλο βρεθουμε? HELP!!
  5. Εχουμε ιδεα ποτε ειναι η εκθεση; εχω ψηθει παρα πολυ να το δω και αν γινετε να το οδηγησω. Μου αρεσει παρα πολυ αν και παντα απο τις φοτο ειμαι λιγο επιφυλακτικος. Ασε που ειμαι σε δηλημα για το χρωμα "αν οχι ασπρο....τι;". Εγω παιδες απολυομαι το μαιο κ αν ολα πανε καλα.... προς ολοταχως για scirocco!!!!
  6. Φιλε μου προσωπικη μου αποψη, κοιτα κ τις φοτο. Εγω πηγα κ εβαλα αρικα φρυδακια κ μετα τη σητα(kamei) κ το αποτελεσμα δε μου αρεσε, με αποτελεσμα να βγαλω τα φρυδακια. Απλα στο λεω να το σκεφτεις κ να κρινεις πριν το κανεις. Κ ξαναλεω..... ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ! Σου ανεβασα φοτο με το δικο μου (Μπλε) και ενα αλλο τυχαιο που βρηκα για να δεις τη διαφορα. Η επιλογη βεβαια δικη σου...
  7. Φιλε μου αν ψαχνεις ακομα εγω εχω την παλια μου. Εχω βαλει την kamei με 100 ευρα. Αν ενδιαφερεσε στειλε μου pm
  8. Λοιπον παιδια, η επιχειρηση "ταπετσαρια" εγινε! ειναι πολυ ευκολο. Το μονο που θελει ειναι αργες κ προσεχτικες κινησεις. τιν εβγαλα κ την εβαλα μου. θα την κολλαγα μονος μου αλλα ενα παλικαρι μου ειπε κατι περιεργα πραγματα κ φοβηθηκα. Αναλυτικα: -Ξεβιδωνεις ολες τις βιδες που υπαρχουν γυρω απο την ταπετσαρια (Τα χερουλια πανω απο καθε παραθυρο κ τα δυο σκιαδια για τον ηλιο). Τα 2 σκιαδια για τον ηλιο, απο τη μεσα μερια (στα δεξια για τον οδηγο κ στα αριστερα για το συνοδηγο), εχουν μια βιδα κ ενα πλαστικο, κατι σαν σφηνα. Προσοχη μην τη σπασετε! -Αφου βγαλετε ολες τις βιδες, αρχιζετε να ξηλωνετε τα καθετα πλαστικα στα οποια στηριζετε η οροφη. Δεν χρειαζετε να τα βγαλετε τελειως, εκτος απο το τελευταιο πλαστικο που βρισκετε οριζοντια στο πορτ-παγκαζ.(θα ανεβασω κ φοτο). -Στη συνεχεια, σιγα σιγα βγαζετε την οροφη γυρω γυρω απο τα λαστιχα που την κρατουν κ την τραβατε απο το πορτ-παγκαζ -Αφου τη βλαλετε, ξηλωνετε το υφασμα απο την οροφη κ ξυνετε την κολλα που εχει μεινει. -(Απο εδω κ περα μου εκανε αλλος τη δουλεια, γι'αυτο δεν ειμαι σιγουρος)Μετα απλωνετε την καινουρια κολλα(η οποια ειναι σε σπρει) κ ακουμπατε το καινουριο υφασμα απο πανω. Περνατε με το χερι σας ολη την επιφανια της οροφης για να κολλησει καλα το υφασμα (γωνιες κ.λ.π). Το αφηνετε να στεγνωσει κ μετα την τοποθετειτε με τον ιδιο τροπο οπως κ πριν. Εαν θελετε περισσοτερες φοτο, ευχαριστως να ανεβασω ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!
  9. Ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες αλλα αυτη τη στιγμη σπουδαζω (κ δουλευω ταυτοχρονα) στο νομο Ηλειας. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μην μπορω να παω μακρια. Λοιπον, σημερα καταλαβα οτι το ολο θεμα με την ταπετσαρια του πολο μου δεν μπορει να καθυστερισει αλλο κ για το λογο αυτο εψαξα εδω κοντα κ μου ειπαν τα εξης. 150 ευρω ολα κομπλε. Αν ομως αγορασω μονο την ταπετσαρια κ την τοποθετησω μονος μου, κοστιζει 50 ευρω. Ειμαι σε μεγαλο δυλημα.....ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ; Εχει κανεις οδηγειες.....;
  10. Παιδια πηγα κ ρωτησα για ταπετσαρια στον ουρανο του πολο μου. Ο τυπος μου ειπε 150 ευρω να μου τη βαλει αυτος. Επισεις μου ειπε πως το υφασμα κοστιζει 50 ευρω (Δηλαδη να το αγορασω κ να το τοποθετισω μονος μου). Η διαφορα στα χρηματα ειναι μεγαλη. Η ερωτηση μου ειναι: ειναι δυσκολο να το κανω μονος μου; Φοβαμαι μη σπασω τιποτα καθως βγαζω τη ταπετσαρια απο το αμαξι. Οποιαδηποτε πληροφορια θα με βοηθουσε...
  11. Φτασε στα χιλιομετρα μου κ τα λεμε τοτε......
  12. Εγω ενα εχω να πω .... gtc= Gia Ton Cado (σκουπιδιων). Χα χα χα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.