Jump to content

Passatcl

Members
  • Posts

    873
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Passatcl

  1. Πολυ ωραία! Για να δούμε... Αν τα βρω σε καλή τιμή ίσως τα πάρω. Κοιτάζοντας για το passat στο πινακάκι που εχει μεσα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού είδα πως σε 15" δείχνει 195/55/15 84V και 205/50/15 85V
  2. Σκέφτομαι αναβάθμιση ελαστικών και ειμαι ανάμεσα στα adrenalin και στα pzero nero. Για τα pzero εχω ακούσει πολλά. Λίγα όμως εχω ακούσει για τα adrenalin. Φίλε "hellenic vanagon" μιας και εχουμε και το " ίδιο " αυτοκίνητο και εχεις δοκιμάσει τα συγκεκριμένα ελαστικά θα ήθελα την γνώμη σου. Εννοειται και όποιος άλλος τα εχει δοκιμάσει ας πει την γνώμη του. Με ενδιαφέρει κυρίως η απόδοση στις στροφές, στο φρενάρισμα και το σπινιάρισμα, ΠΑΝΤΑ σε στεγνό έδαφος! Στο βρεγμένο δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα γιατί δεν το πολυ βγάζω και αν τύχει πηγαίνω σαν την κότα....
  3. Το θέμα ειναι πως δεν υπάρχει τρόπος για να γινει εξαέρωση. Κάποια βαλβίδα κάτι. Και έχουμε παρει απο άλλο αμαξι κολλάρο που έχει απάνω του τον εξαερωτηρα και το έχουμε βαλει στο ψηλότερο σημείο που ειναι τα κολάρα του καλοριφέρ και κάναμε εξαερισμό απο εκεί. Αλλα και πάλι τίποτα.
  4. Εχω το εξής θεματάκι στο passat b3 μου με κινητήρα g60. To οποίο θέμα το εχω πάρα πολυ καιρό χωρίς κανένας να εχει βγάλει άκρη. Μόλις σβήσω τον κινητήρα μετα απο μια κανονική διαδρομή μετα απο μερικα δευτερόλεπτα ακούγονται φυσαλίδες πίσω απο το ταμπλό (καθόλου στον χώρο του κινητήρα, μόνο μεσα) και αυξάνεται η θερμοκρασία απότομα φτάνοντας και τους 130 βαθμούς. Να σημειώσω πως το αμάξι δουλεύει άψογα χωρίς προβλήματα θερμοκρασίας (ουτε και σε πολυ ακραίες συνθήκες) και δεν χάνει σταγόνα νερό. Το πρόβλημα εντοπίζεται λογικά στο ψυγείο του καλοριφέρ (από και προς σε αυτό) Και οι δυο σωληνες (εισαγωγής εξαγωγής) αν ζεσταθεί ειναι καφτοί. Οπότε γενικώς όλα δίχνουν οτι λειτουργούν άψογα. Τι λέτε να φτέει? Πως υποτίθεται πως εξαερώνει?
  5. Μπαινει το βολάν του G60 σε 1800 8V ατμοσφαιρικό? *Κωδικός κινητηρα RP
  6. Γεια χαρα! Ξερει κανεις μάντρες που να εχουνε ολόκληρο το αυτοκίνητο ωστε να μπορουμε να ξυλώσουμε ότι θέλουμε? Ξερω εναν τον Γαρδέλη και αλλος ενας ο Αντωνίου. Αλλος κανεις?
  7. Σε ευχαριστώ πολυ φίλε για το ενδιαφερον σου! Δυστυχώς δεν νομίζω να εχει εγγύηση ακόμα. Οπότε μαλλον οκ θα ειναι. Απλα επειδή το όργανο που εχω απάνω τώρα ειναι της autogage όταν σβήνω την μηχανή μενει καρφωμένο στο μηδέν! Και αυτα που βλέπω στο internet (Metrika) δείχνουν όλα καρφωμενα στο μηδέν!
  8. Μολις πηρα ενα μεταχειρο μπαρόμετρο Metrika και δεν το εχω βαλει ακόμα πανω. Ειναι μηχανικό και ετσι όπως ειναι μου δίχνει 0,01 bar κατω απο το μηδέν. Λετε να τα εχει παίξει? Γενικώς εχω ακουσει πως όταν τα μηχανικά μπαρόμετρα ειναι σβηστά πρεπει να δίχνουν μηδέν. Ισχύει κατι τετοιο?
  9. Ακόμα την ψάχνω την ζάντα! Οποιος γνωρίζει κατι για την εταιρία μου λέει!
  10. Δεν το πολυκατάλαβα αυτό που λες, γιατι να ειναι λιγο πιο προς το ψυγείο ο σφυγκτηρας? Τελικά δεν εσπασε το κολάρο, αλλα το πλαστικό που κουμπώνει το κολάρο σε εκεινο το σημείο! Το αλλο θεμα ήταν τελικά απο την τρόμπα βενζίνης.
  11. Οπως πολλοι γνωρίζεται μόλις αυτες τις μερες πηρα το αναβαθμισμενο με κομπρεσορα μοτερ μου και να τα πρώτα προβλήματα! Εσπασε, ανοιξε στα δυο το κολάρο νερου που πάει απο το ψυγείο στην μηχανή. Ολοκαινουργιο κολάρο! πως μπορει να έγινε κατι τετοιο? http://img532.imageshack.us/img532/3129/002p.jpg http://img517.imageshack.us/img517/4585/003qs.jpg http://img257.imageshack.us/img257/9263/004a.jpg Και ενα δευτερο πρόβληματακι ειναι πως όταν στρίβω σε μεγάλη δεξιά στροφή (ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ) μου πέφτουν οι στροφες και παει να σβησει η μηχανη (μιλαμε τωρα με 40-50 χιλιόμετρα) σαν να μπουκώνει δηλαδη (πως ειναι οταν μένεις απο βενζίνη)
  12. Απο χθες Παρασκευή το αμάξι ειναι ετοιμο και χαιρεται τον ιδιοκτήτη του! Τελικά εγινε ενα μικρό λαθάκι και η τροχαλία φτιάχτηκε αλλιως με αποτελεσμα να βγάζει 0,3 bar πίεση ο κομπρέσορας! Πραγμα το οποίο (απ'οσα μου ειπε κ ο μηχανικός) ειναι καλυτερο για το στρώσιμο. Μόλις περάσουν καμποσα χιλιόμετρα θα πάω να φτιάξουμε την σωστή και θα είμαστε κομπλέ! Σκεφτόμουνα (αν δεν υπάρχει καποια επίπτωση) να ανέβαζα αρκετα την πίεση (0,8 - 1 bar) Δεν θα ήταν καλυτερο? Αλλωστε τρόμπα βενζίνης και intercooler ειναι σε μεγάλες διαστάσεις! Τωρα το προγραμμα δεν ξερω τι παιζει... Θα δείξει!
  13. Ναι το κυριότερο αυτό! Και ας ειναι και λιγότερα άλογα!
  14. Ευχαριστώ πολυ! Ναι κατι παραπάνω θα εχει απο 160. Αντε να δουμε...
  15. Το φτιάξαμε να εχει σχεδόν την ίδια πιεση 0,6bar (λόγω μεγαλυτερου intercooler λιγο παραπανω) οποτε πιστεύω πως στα ίδια περιπου αλογα θα παιζουμε διότι δεν αλλαξαμε τίποτε απο μπεκ και προγράμματα! Αργότερα αμα μας ερθει η τρέλα θα το δούμε και αυτό! Απο κοστολόγιο αναλυτικά θα μάθω εντός της εβδομάδας!
  16. Παιδια, το αμάξι ειναι συνεργείο και σε λιγες μερες θα ειναι στα χερια μου ετοιμο (αντε με το καλο) Τελικά δεν έβαλα τον G-lader και προχώρησα στην επιλογή του Eaton m90 (να εχω και ήσυχο το κεφάλι μου και να εχω και αρκετα περιθώρια βελτίωσης στο μελλον) http://img694.imageshack.us/i/dsc01123eo.jpg/ http://img51.imageshack.us/i/dsc01124bx.jpg/ http://img694.imageshack.us/i/dsc01126jm.jpg/ http://img138.imageshack.us/i/045q.jpg/ http://img706.imageshack.us/i/dsc01143g.jpg/ http://img706.imageshack.us/i/dsc01144gb.jpg/ http://img706.imageshack.us/i/046a.jpg/ http://img519.imageshack.us/i/dsc01145g.jpg/
  17. Ναι αυτό που λες το εχω στα υπόψην μου, αλλα για πιο μετα! Θελει αρκετα λεφτα! Τωρα κοιταω να την βγάλω με λιγα λεφτα και αμα αργοτερα μου σκαλώσει θα προχωρήσω σε αυτό το μοτερ! Περίεργο αυτό που λες για το ΚR ειναι καλο μοτεράκι! Οπως και να εχει γιαυτό και εγω δεν αλλάζω μοτερ, γιατι που ξερεις τι διαβολομοτερ θα ειναι. Ενω αυτό που εχω το ξερω και το συντηρώ χρόνια! Πολυ όμορφο το passat το είχες!!!
  18. Τοτε θα χρειαστώ μεγαλυτερα μπεκ, αναπρογραμματισμούς κτλ φαντάζομαι!!! Θα το ψάξω αυτό πάντως μου το ειπε και ο Tassos που θα μου τα δωσει ολα αυτα!
  19. Ειμαι στην σκέψη να προχωρήσω σε αυτήν την μετατροπή! Για όσους δεν γνωρίζουν έχω ενα passat b3 με το μοτερ 1800 8V 90ps. Οπως έμαθα το μοτερ αυτό ειναι "ιδιο" με αυτο του G60 με την διαφορά πως δεν εχει ενισχυμενα εντόσθια, και φυσικα δεν εχει κομπρέσορα! Μεχρι στιγμής εχω βρεί όλα τα απαραιτητα για την μετατροπή (εκτος πλεξούδας και εγκεφάλου) και φυσικα εχω και μαστορα να μου τα κανει όλα αυτα, και πριν προχωρήσω θα ήθελα να ακουσω και την γνώμη σας! Εχω κάποιους ενδιασμούς με τον συγκεκριμενο κομπρεσορα (δυσκολια στο service κτλ)
  20. Και να το βρεις θα εχει πανάκριβο!
  21. Κανείς? Τις ψάχνω σαν τρελός!!! http://www.axiswheels.com/wheels.php?id=mod
  22. Ναι οκ σίγουρα αλλα και το μαμα του χρώμα να μου βάψει με την ίδια λογική δεν θα το πετύχει!
  23. Γεια χαρα! Σημερα πήγα το passat μου για ολικό βάψιμο (μεσα-έξω) Αναγκάστηκα να προχωρήσω σε αυτήν την κίνηση λόγω του ότι ήθελα να βάψω καποια μέρη και η διαφορα απο το να το βάψω όλο δεν ήταν και πολυ μεγάλη, ασε που το χρειαζεται το αμαξι λόγω των αρκετών χρόνων του! Ειμαι όμως σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ δίλημμα ως προς το χρώμα! Βασικά έχω καταλήξει σε 2 επιλογές: 1: Να αφήσω το ίδιο ακριβώς χρώμα με λιγο πιο έντονα μέταλλα! http://img340.imageshack.us/i/dsc00359cn.jpg/ 2: Να το βάψω μπλέ αυτό του sciroccou http://img340.imageshack.us/i/dsc02322oa6.jpg/ Αν και λιγο που έψαξα το βγάζει με δυο αποχρώσεις (μπλε shadow και μπλέ rising) και δεν ξέρω πιο απο τα δυο θα του παει πιο πολυ! Ακούω γνώμες! Μέχρι αύριο πρέπει να αποφασίσω!
  24. Μπορεις να βάλεις απο corrado g60 me 288mm δισκο και μεγαλυτερη δαγκάνα. Μετα πως για μετατροπη (βασεις και λοιπα) που εκει μπορεις να χώσεις και απο s3 (υπερβολικό αλλα όπως το παρει κανεις)
  25. Παιδια εχω passat 35i και εχω φαει τον τόπο ν βρω βάσεις για bucket. Παντου στο internet λενε πως ειναι ιδιες απο golf 3 και polo 6n. Τελικά μετα απο ψάξιμο εμαθα πως η sparco βγαζει για το golf 3/polo 6n εδω Ελλαδα. Αλλα το θεμα ειναι πως δεν γράφει πως κανει για Passat (ετσι μου ειπαν τουλαχιστον στο τηλ) Εγω τωρα τις παράγγειλα. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα ετσι?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.