Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

Britair

Members
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Britair

 • Rank
  VWClub Member

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Και στον Πειραιά, κατεβαίνοντας τη γέφυρα μετά το Γηροκομείο, στο ρεύμα προς Πειραιώς, στρίβετε στα φανάρια τελείως αριστερά (ίσια πάει για Καμίνια, και δεξιά για Πειραιώς). Στο 1 km περίπου υπάρχει αυτόματο πλυντήριο σε βενζινάδικο της Aegean το οποίο εξυπηρετεί 24 ώρες (και βενζίνη). Κόστος 6.5 ευρώ και έχει και σκούπα. Μοναδικό μειονέκτημα τα πολλά ταξί που πηγαίνουν εκεί για πλύσιμο, αλλά έχει 2 πλυντήρια, κι ετσι ξεμπερδεύεις σχετικά γρήγορα. Επίσης, αυτό το πρατήριο έχει πάντα πολύ φτηνά καύσιμα.
 2. Νούμερο1: Το είπε αφού είχα βάλει βενζίνη, και άλλωστε εκεί βάζω πολύ συχνά. Νούμερο2: Αν πρόκειται να "μείνω" και βέβαια θα βάλω. Τι να κάνω; Να σπρώξω; Αλλά μόνο σ'αυτή την περίπτωση. Νούμερο3: Τι εννοείς ρωτώντας με αν ξέρω την οικονομική του κατάσταση; Πρόκειται για ένα πρατήριο πολλών χρόνων, ΠΟΛΥ μεγάλο, που πάντα περιμένεις για να βάλεις βενζίνη. Νούμερο 4: Στην περιοχή του Κερατσινίου, σύμφωνα με τα όσα ξέρω εγώ, ήταν το μόνο που έμενε ανοικτό όλη τη νύχτα. Εκεί βάζω βενζίνη πολύ καιρό. Οι συνάδελφοί του στη γύρω περιοχή ΔΕΝ κάνουν το ίδιο, διαφορετικά θα τους έβλεπα (φεύγω απο τη δουλειά μου στις 11.00 το βράδυ και όλα τα πρατήρια που περνάω είναι κλειστά. Είναι δυνατόν να έχει ελαφρυντικά ο βενζινάς;;;;;; Ποιός τον ελέγχει εκείνη την ώρα που είναι κλειστός; Ποιός με εξασφαλίζει οτι η βενζίνη που βάζει εκείνη την ώρα δεν είναι μαύρη, αφού λειτουργεί εξ'επίτηδες μόνο μία αντλία;;; Πολλοί εδώ μέσα έχουν συμφωνήσει στο τι παθαίνουμε οι περισσότεροι εδώ μέσα απο κακό καύσιμο. Αν δεν πετάξουμε αυτή τη νοοτροπία σαν Έλληνες, ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Και να σου πώ κάτι; Εδώ και μερικούς μήνες είχα καταφέρει να μην έχω το πρόβλημα με τα πυράκια. Τώρα γιατί χτυπάνε πάλι; Είναι φυσιολογικά όλα αυτά; Κυνήγι και καταγγελίες θέλουν. Αν δεν υπολογίζουν κανένα, θα είναι πάντα ασύδοτοι με τις περιουσίες μας. Εγώ πλέον δεν κολώνω πουθενά σε κάτι τέτοια. Για να τα έκαναν αυτά στην Αγγλία, να βλέπατε τι θα γινόταν...
 3. Χτες το βράδυ μου άναψε λαμπάκι, και ήξερα οτι ένα πρατήριο μένει τη νύκτα ανοιχτό στο Κερατσίνι. Είναι μια Shell στη διασταύρωση της Σαλαμίνος και Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι (στα φανάρια για Σχιστό). Πηγαίνω εκεί, σκοτεινά. Στο βάθος, στις πίσω αντλίες, βλέπω έναν τύπο που έβαζε βενζίνη μερικούς άλλους αραχτούς, και λέω, μπορεί να έχει πρόβλημα με τα φώτα. Του ζητάω να μου βάλει 30 ευρώ, και χρειάστηκε 5 λεπτά για να βάλει η αντλία αυτή την ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ μου. Ρωτάω το παιδί που μου έβαλε βενζίνη γιατί δεν είχε φώτα. Μου απαντά οτι βγήκε νόμος για τα ωράρια των πρατηρίων, και έτσι βάζουν βενζίνη στα κρυφά. Τον ρωτάω επίσης γιατί άργησε τόσο πολύ η αντλία και μου απαντά "επειδή έβαζε κι άλλο αυτοκίνητο αμόλυβδη (!!). Του λέω, "αν περάσει η αστυνομία τώρα, τι γίνεται;" Και μου απαντά "θα πάω αυτόφορο. Αλλά εντάξει τώρα, με τα παιδιά εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα. Εκτός αν έρθουν απο Αθήνα!!" Όπως καταλάβατε, ο βενζινάς, στο βωμό του κέρδους είχε αφήσει έναν καημένο αλλοδαπό να πληρώσει τη νύφη αν γινόταν κάτι, κανείς δεν ξέρει τι βενζίνη έβαζε, και κάποιοι έκαναν τα στραβά μάτια... Ας όψεται που ήμουν με το εταιρικό αυτοκίνητο και έπρεπε να βάλω βενζίνη γιατί είχα να πάω Ελευσίνα και δεν θα με έβγαζε. Είναι ένα RAV4 που καίει σαν σόμπα (λόγω βάρους, κυβικών και αυτόματου κιβωτίου). Όλα αυτά επειδή μιλάμε για νομιμότητα και έλεγχο... Τα συμπεράσματα δικά σας.
 4. Μπορεί και να έχεις δίκιο. Δεν ξέρω. Πάντως αφού δεν είναι clima, και να πιάσει πχ τους 16 βαθμούς στο χώρο της καμπίνας, αυτό θα συνεχίσει να βγάζει παγωμένο αέρα. Κάπως έτσι το καταλαβαίνω εγώ.
 5. Πώς του λέει ρε παιδιά τη θερμοκρασία του αέρα, αφού το θερμόμετρο που βάζουν οι τεχνικοί στον ετήσιο έλεγχο στον αεραγωγό πρέπει να γράφει 4,5 βαθμούς κελσίου μέγιστο, για να δουλεύει σωστά το κλιματιστικό;;; Τι δουλειά έχει το 4,5 με το 16;
 6. Επίσημη απάντηση ΟΤΕ: "Δεν γίνεται μετατροπή σε ISDN γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμες θύρες. Αλλά και να την κάνατε, είναι τόσο παλιό το δίκτυο εκεί (σσ. νεόδμητη περιοχή) που δεν θα είχατε καμία διαφορά. Ούτε κάν αναγνώριση κλήσεων δεν θα έχετε. Δηλαδή τι θέλετε; Να βάλετε DSL και να κατεβάζετε με 8; Μην ξεχνάτε οτι το δίκτυό σας είναι εναέριο. (σσ. κουτί ΟΤΕ έχει ακριβώς μπροστά στην πόρτα μου και εγώ δεν είμαι συνδεδεμένος σε αυτό!!!)". Δεν προβλέπεται να γίνει αναβάθμιση λένε, παρά το ότι θα το ήθελαν πάρα πολύ. Γενικώς μου την είπαν αγριότατα επειδή πάω λέει εκει πέρα συνέχεια για το ίδιο θέμα, και οτι αν δεν μας αρέσει η γραμμή μας, μπορούμε να την διακόψουμε!!!! Επίσης είπαν για άλλη μια φορά το θεϊκό: "Το τηλέφωνο είναι για να μιλάμε!! Αυτό κάνει ο ΟΤΕ. Το Internet και οι υπόλοιπες υπηρεσίες είναι δευτερεύουσες" Σημείωστε οτι η ξαδέλφη μου δουλεύει στον ΟΤΕ. Είναι όντως full. ΥΓ. Πού πουλάνε καλές ντομάτες;;;
 7. Σ'ευχαριστώ Kage. Πήρα πάλι τηλ. το κατάστημα του ΟΤΕ, και μου ξαναείπαν οτι η αίτησή μου δεν με βάζει αυτόματα σε λίστα αναμονής, και επέμειναν κατηγορηματικά οτι δεν είμαι σε τέτοια λίστα. Απο τη στιγμή που είναι PCM ΔΕΝ μπαίνει adsl. Έτσι απλά. Σκέφτομαι να επικοινωνήσω με ΙΝΚΑ αλλά δεν πιστεύω να γίνει τίποτα.
 8. Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω. Πάντως είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει κανείς έγκαιρα. Μπροστά μου, μου έβαλε βενζίνη και η αντλία σταμάτησε στα 45 ευρώ. Πάτησε το κουμπάκι της εξαέρωσης (Golf IV) και πήρε άλλα 15 (!) ευρώ. Σύνολο 60 ευρώ πλήρωσα και μου έβγαλε 470km. Πάντα, μα πάντα, με 43-45 ευρώ γέμισμα μου βγάζει 500 περίπου. Με έκλεψε ή όχι; Ναι με έκλεψε. Μιλάω για απλή βενζίνη. Τι ψάχνετε να βρείτε ρε παιδιά; Ας μην κοροϊδευόμαστε. Αν θέλουν να κλέψουν μπορούν. Απλά δεν ξαναπατάμε.
 9. Βρε παιδιά, αν μπορείτε βοηθήστε με να βρώ μια λύση. Τόσο καιρό σας γράφω απο το γραφείο μου, όπου έχω ADSL 384 με παροχέα τη Forthnet (μετά το τέλος της Sparknet). Κατεβάζω με 38,5 πάντα και ποτέ λιγότερο. Επειδή θα μεταφέρω την επιχείρησή μου σε άλλη περιοχή και δεν θα χρειάζομαι internet εκεί, έκανα αίτηση στον ΟΤΕ για Adsl στο σπίτι, σε νεόδμητη περιοχή στην Αμφιάλη. Μου είπαν οτι για τον επόμενο χρόνο (!!) δεν υπάρχει περίπτωση να έχω adsl γιατί είμαι συνδεδεμένος με PCM σε εναέριο δίκτυο και δεν υπάρχει πρόβλεψη για αναβάθμιση, ούτε υπάρχουν ελεύθερες γραμμές. Επικοινώνησα με Vivodi, μου απάντησαν οτι αφού ο ΟΤΕ δεν μπορεί, δεν μπορούν ούτε εκείνοι να μου προσφέρουν Adsl και με απέτρεψαν απο το να κάνω αίτηση σ'αυτούς. Αυτό που με ξενίζει είναι οτι στο ίδιο στενό που μένω, μένουν και συγγενείς μου (3 οικογένειες), και έχουν και οι τρείς adsl, άλλοι με Vivodi και άλλοι με ΟΤΕ. Επίσης, στη σελίδα του OTE μου βγάζει οτι υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL για τον αριθμό μου. Παρόλα αυτά, μου απάντησαν απο τον ΟΤΕ οτι δεν υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές, και μόνο αν απελευθερωθεί γραμμή (αν διακόψει κανείς τη σύνδεσή του) ίσως μπορέσω να έχω adsl. Ακούστε και το καλύτερο. Ο προϊστάμενος των τεχνικών του καταστήματος του ΟΤΕ που συνεργάζομαι, μου είπε κατάμουτρα το εξής: Ακούστε να δείτε: Εσείς κάνετε μια αίτηση για ADSL και εμείς την καταχωρούμε δίνοντάς σας αριθμό πρωτοκόλου. Ωστόσο, τη στιγμή που κάνετε την αίτηση εμείς κοιτάμε αν υπάρχει. Αν δεν υπάρχει, μην νομίζετε οτι ξανακοιτάμε το αρχείο. Θα πρέπει να έρχεστε κάθε εβδομάδα να μας ρωτάτε ξανά, και ίσως να κάνετε καινούργια αίτηση απο την αρχή. Παρεπιπτόντως να σας πώ οτι η σύνδεσή μου είναι PSTN, και μετά βίας μου έβαλαν αναγνώριση κλήσεων γιατί έτυχε το κουτάκι της PCM να το υποστηρίζει. Επίσης να σας πώ οτι όταν παραπονέθηκα στον προϊστάμενο του καταστήματος για την ταλαιπωρία, μου απάντησε : "η γραμμή κύριε απο τον ΟΤΕ είναι για να έχετε Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο!! Όλα τα υπόλοιπα είναι πρόσθετες υπηρεσίες. Άρα δεν μπορείτε να πείτε οτι δεν σας ικανοποίησε ο ΟΤΕ. Αν δεν σας αρέσει, διακόψτε τη γραμμή σας!!" Για ποια προτεραιότητα μιλάτε όλοι σας, και τι ακριβώς εννοείτε; Παρακαλώ για τις απόψεις σας σχετικά με το τι μπορώ να κάνω (σοβαρά)
 10. Παιδιά, αν θέλετε τη γνώμη μου πιστεύω ότι όλα είναι σχετικά. Εγώ έχω το Golf IV το οποίο έχει ξεφλουδίσει παντού (ποιότητα κατασκευής;;, τρίζει παντού και γενικά δεν με ικανοποιεί σε σχέση με τα λεφτά που έδωσα για να το αποκτήσω, αναζητώντας ένα ποιοτικό αυτοκίνητο με λιγότερα προβλήματα απο το Punto που είχα πρίν. Θέλετε να μου πείτε οτι τόσοι ταξιτζήδες που οδηγούν Octavia είναι χαζοί; Πόσα Passat έχετε δει ταξί στους δρόμους (εκτός απο του φίλου μας); Και μη μου πειτε οτι τα παίρνουν επειδή είναι φτηνά, γιατί και τα Toledo είχαν κάποτε βγεί πάμφθηνα και σε λίγα χρόνια εξαφανίστηκαν λόγω προβλημάτων (για ταξί μιλάω πάντα). Εγώ πλέον άνετα θα αγόραζα Skoda και μάλιστα πρόκειται να αγοράσω το καινούργιο το 1.6. Παρά το γεγονός οτι το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα Favorit και θα έπρεπε να είμαι προκατειλλημένος, έχω καταλάβει οτι η Skoda συναγωνίζεται χαλαρά και άνετα πλέον τις ευρωπαικές εταιρίες. Και μάλιστα πιστεύώ οτι ίσως είναι καλύτερη και πιο προσεκτική με τα αυτοκίνητά της, ακριβώς επειδή πρέπει να δείξει οτι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Τα Golf πχ γιατί να αλλάξούν; Βλέπετε τι βγάζουν απο προβλήματα, είδατε τις ανακοινώσεις της εταιρίας για Golf VI με μικρότερο κόστος, και παρόλα αυτά τρέχουμε σαν τους τρελλούς να αγοράσουμε Golf. Δεν μας νοιάζει που πέφτουν τα παράθυρα, δεν μας πειράζει που ξεφλουδίζει το τιμόνι, δεν τρέχει τίποτα που τρίζει όλο το αυτοκίνητο, αλλά είναι Golf. Δεν πειράζει που μας γδύνουν στα service, και ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ, εμείς θέλουμε Golf, ή Passat. O ξάδελφός μου έχει ένα IBIZA και η αντιπροσωπεία του είναι υποδειγματική και με φυσιολογικές χρεώσεις. Δεν είναι VW Group;;; Ένα αυτοκίνητο για μενα είναι καλό ΕΦΟΣΟΝ έχει σωστή υποστήριξη απο την εκάστοτε αντιπροσωπεία. Είτε αυτή λέγεται VW, Toyota, Lada, Daewoo (εμ.... sorry Chevrolet). Σίγουρα, μια Cadillac στην Αμερική είναι φοβερό αυτοκίνητο. Εδώ αν την είχαμε, ποιός θα την έφτιαχνε; Ρε παιδιά δεν πρέπει να αφήνουμε να μας θεωρούν κορόιδα. Δεν το δέχομαι να πηγαίνω το Golf για service και να νομίζω οτι μιλάω σε καρδιοχειρούργους, και να πηγαίνω και το Κορεάτικο της γυναίκας μου για service και να κάνουν κωλοτούμπες. Ελπίζω να μη βγήκα off-topic.
 11. Για όσους θυμούντε απο το παλιό forum εγώ έχω περάσει πάρα πολλά απο την Karenta Πειραιά. Πηγαίνοντας για το service των 22.000km πλήρωσα 580 ευρώ, τα οποία αναγκάστηκα να πληρώσω γιατί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν "αλλάξαμε αυτά και θα πάει τόσο". Ο πατέρας μου πλήρωσε πριν απο 5 χρόνια 350.000δραχμές για ένα Audi 80 CD Auto, το οποίο αν το δείτε είναι σαν να έχει βγεί σήμερα απο την αντιπροσωπεία και έχει μόλις 120.000km. Παρά το γεγονός οτι έχουμε προσωπική γνωριμία με τον Διευθυντή της Kosmocar αυτό δεν έχει βοηθήσει ποτέ. Θα σας πω οτι στο Golf μου, ξεβίδωσαν το πλαστικό του κιβωτίου ταχυτήτων για να το γρασσάρουν (αν και τώρα ξέρω οτι ΔΕΝ γρασσάρεται γιατί τα μέρη είναι πλαστικά) και δεν βίδωσαν τις βίδες του (της κονσόλας εννοώ) με αποτέλεσμα να τρίζει ολόκληρο, αφήνοντάς με να ψάχνομαι για καιρό). Μια άλλη φορά μου χάλασε η αντλία του πεντάλ φρένων, πήγα, την παρήγγειλαν και παρέλαβα το αυτοκίνητό μου μετά απο 8 ώρες γιατί το ανταλλακτικό ήρθε απο την αποθήκη τους με φορτηγό που είχε μέσα μέχρι τρόφιμα, και στο τέλος η αντλία ήταν χαλασμένη. Κατέληξα σε ηλεκτρολόγο στον Κορυδαλλό ο οποίος μου έβαλε σε 10 λεπτά την παλιά η οποία είχε κολλήσει και του έδωσα 15 ευρώ αν θυμάμαι καλά, μόνο και μόνο για την εξυπηρέτηση. Εγώ έχω επιλέξει να μείνω μακριά απο οποιαδήποτε αντιπροσωπεία γιατί πλέον γνωρίζω τι γίνεται, έχω βρεί έναν τίμιο μάστορα με πολλές άκρες και γνώσεις στην Αμφιάλη, και πληρώνω το πολύ 150 ευρώ για γενικό service. Δεν έχω κανένα πρόβλημα (μηχανολογικά), ο μηχανικός ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με την περιουσία μου, την οποία όπως και οι περισσότεροι απο εμάς ίδρωσα για να πληρώσω. Τώρα που θα το αλλάξω ελπίζω να γλιτώσω απο την κοροϊδία και λυπάμαι που οι άνθρωποι αυτοί με έκαναν να απομακρυνθώ δυστυχώς απο την αγαπημένη μου μάρκα, καθώς το Golf για μένα ήταν όνειρο ζωής. Όμως δεν πρόκειται να συμφιλιωθώ ποτέ με την ιδέα του να έχω ένα αυτοκίνητο του 2001 το οποίο με 64.000km τρίζει παντού, γέρνει παντού και μόνο η μηχανή του δουλεύει σωστά, αν εξαιρέσουμε τα συνεχόμενα πυράκια. Μην ξεχνάτε οτι υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι δεν θέλουν να βελτιώνουν τα αυτοκίνητά τους. Ένας απο αυτούς είμαι κι εγώ, προτιμώ το 'μαμά' και απλά δεν ανέχομαι να έχω ένα αυτοκίνητο των 20.000 ευρώ το οποίο κάνει σαν κουδουνίστρα και τα πλαστικά του είναι υπερβολικά φθαρμένα στα πρώτα 5 χρόνια. Αν φταίει το εργοστάσιο ή τα service πλέον δεν με αφορά, γι'αυτό και θα κάνω ό,τι περνά απο το χέρι μου για να τους κάνω να πάψουν να αποκαλούν και να θεωρούν τουλάχιστον εμένα κορόιδο.
 12. Κατάλαβα ποια ΕΤΕΚΑ λές. Δεν έχω βάλει βενζίνη ποτέ απο εκεί γιατί δεν έτυχε. Και ναι η Aegean που λέω είναι στον Κεράνη, αλλά όχι προς Καραϊσκάκη. Από τη μεριά που οδηγεί στο λιμάνι ερχόμενος απο Πειραιώς (Από Αθήνα). Για να καταλάβεις, ερχόμενος απο Ευαγγελίστρια, περνάς τη γέφυρα και στρίβεις αριστερά προς την Αστυνομία. Λίγο πιο κάτω θα τη βρείς την Aegean. Είναι ο μόνος στην περιοχή που έχει 24ωρο πλυντήριο (αυτόματο) και είναι γεμάτος ταξί.
 13. Η Shell στην Ηρώων Πολυτεχνείου είναι πάρα πολύ παλιό βενζινάδικο. Εγώ το αποφεύγω γιατί είναι πανάκριβο, ίσως επειδή λειτουργεί επι 24ωρου βάσεως. Όταν λες Τζαβέλα ποια ΕΤΕΚΑ εννοείς; Εκει υπάρχει μια BP στο σημείο που αρχίζει η παραλιακή (τελευταία στροφή προς Μικρολίμανο). Εκεί έβαζα χρόνια βενζίνη. Πάντως η ΒP στη Τζαβέλα έχει τεράστιο πελατολόγιο, και κάνει τρομερό πλύσιμο. (Έχω δεί εκεί την Porsche του Κοντομηνά να βάζει βενζίνη). Η Aegean στο Πασαλιμάνι είναι καλή (τώρα πια). Έχω ακούσει απο ταξιτζή οτι η Aegean στον Παπαστράτο κλέβει στην αντλία. Δεν το ξέρω και δεν το υποστηρίζω.Όταν βιάζομαι να το πλύνω το πηγαίνω στο 24ωρο αυτόματο που έχει εκεί με 6,5 ευρώ, γιατί εκνευρίζομαι τρομερά και μου χαλάει το κέφι με τους βενζινάδες που το παίζουν ιστορία και παρακαλάς για να σου πλύνουν το αυτοκίνητο. Και εμένα μου φάνηκαν πολλά μια φορά που γέμισα εκεί, αλλά δεν μπορώ να ξέρω μετά απο το 'μελάνιασμα' που έπαθα βάζοντας βενζίνη μετά το Σχιστο Κορυδαλλού σε ΕΚΟ και πλήρωσα 60ευρώ για απλή ενώ ποτέ δεν είχα δώσει πάνω απο 45 ευρώ για φούλ γέμισμα. Τοπ βενζίνη βρίσκω στην ΕΚΟ της Αγίου Δημητρίου (απο λιμάνι προς Κερατσίνι) και στην ΕΚΟ της Μαγούλας που είναι μετά το Θριάσιο. Για μενα η ΕΚΟ, ακόμα και η απλή έχει διαφορά στο αυτοκίνητό μου. Αντικειμενικά και χωρίς δόλο.
 14. Πάντως στο IV που άλλαξα τα ζαμφοράκια, το τρίξιμο παραμένει. Αφού τα άλλαξαν λέγοντας οτι τα Golf είναι παθητικά σ'αυτό, τελικά αποφάνθηκαν οτι είναι τα ακρόμπαρα. Τώρα, πώς γίνεται να θέλω ακρόμπαρα με 63.000km ενώ οδηγώ σαν κότα, δεν το έχω καταλάβει. Και είναι και πανάκριβα. Σε μη εξουσιοδοτημένο μου ζήτησαν 350 ευρώ.
×
×
 • Create New...