Στο Golf τα φοραω. Χρηση κυριως μεσα στην πολη αλλα εχουν κανει και ταξιδια. Σε μενα τετοια θεματα δεν εχουν εμφανιστει τουλαχιστον οχι ακομα. Επισης το φτηνα σε σχεση με τα αλλα δεν νομιζω να ισχυει τουλαχιστον οχι για τα 6. Με 94 ευρω το κομματι οταν το αντιστοιχο continental στη δικια μου διασταση (premiumcontact γιατι το sportcontact βγαινει για αλλες διαστασεις) εχει 90 το κομματι. Τα michelin που λες δεν βγαινουν ουτε αυτα για τη διασταση που φοραω 225/45/17 και αυτα που βγαινουν εχουν και αυτα καπου στα 90κατι το κομματι. Επισης τα michelin ειχαν ανεκαθεν τη φημη οτι ειναι τρομερες βεντουζες ΑΛΛΑ μεχρι τα 15 με 20χιλ χιλιομετρα. Μετα θελανε πεταμα. Η επομενη αλλαγη μου μαλλον θα ειναι continental ή bridgestone.
Στην μεσαια κολωνα εκει που κλεινει η πορτα του οδηγου εχει αυτοκολλητο με 2-3 διαφορετικες διαστασεις. Μην ξεφυγεις απο αυτες κατα τη γνωμη μου γιατι θα αλλαξει πολυ η συμπεριφορα του αυτοκινητου. Διαλεξε αν θες τη μεγαλυτερη απο αυτες και παρε τις αντιστοιχες ζαντες (αλουμινιου εννοειται) και λαστιχα. Μια 195/55/16 θα ηταν μια χαρα.
Φορας τον EA211 και βαζεις 5W30? Αυτο σου δινει σαν επιλογη η αντιπροσωπεια? Γιατι εμενα που εχω τον EA211 DADA 1.5TSI, η αντιπροσωπεια λεει αυστηρα 0W20 και μονο σε αναγκη 5W30.
Εχω το Golf Mk7.5 του 2019 με τον κινητηρα DADA 1.5 TSI 150HP. Το συγκεκριμενο μετα απο πολυ ψαξιμο εμαθα οτι φοραει το κιβωτιο MQ250 το οποιο εχει ως οριο ροπης τα 250Nm που ειναι και η εργοστασιακη ροπη. Εφοσον στο πρωτο σταδιο το αμαξι παει σιγουρα στα 310Nm, ξερει καποιος ποσο πιθανο ειναι να παρω το κιβωτιο στα χερια συντομα με οτι συνεπαγεται αυτο?
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.