Jump to content

vweos

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

About vweos

  • Birthday 05/10/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Eos

vweos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εγω που το επλυνα σαββατο πρωι και ειπα και ευκαιρια να παρατηρησω καλητερα μηπως μπαινουν καποια νερα,το μονο που παρατηρησα ηταν ελαχιστες σταλες στην μερια του συνοδηγου πανω στην κολονα της πορτας,ακριβως απο πανω απο το tweeter και ευτυχως πουθενα αλλου... θα πα ωστην αντιπροσωπεια μαλλον αυτην την βδομαδα να ρωτησω για κατι αλλο που με ενδιαφερει και επι ευκαιρια θα ρωτησω τι προβλεπεται και για αυτο γιατι οτι και να ειναι,ειναι λιγο μαλ..βλακεια να συμβαινει κατι τετοιο σε καινουργια αυτοκινητα και υποτιθεται ποιοτηκα!
  2. Αντε ας κανω την αρχη μια και την εχω ψωνισει με το αμαξι!!!χι!!χι!!
  3. vweos

    VolksWagen EOS

    Καλοταξιδο να ειναι και μην αγχωνεσαι για τιποτα τουλαχιστον εγω που το εχω και καποιο χρονικο διαστημα,δεν εχει παρουσιαστει κατι σοβαρο...!καλοσιρθες αντε και να μεγαλωνει η παρεα τον εος!!!
  4. Εγω ρε παιδια και πιεστικο που χρησειμοποιω γιατι δεν εχει παρατηρηθει κατι τετοιο; βεβαια οταν πλενω πανω απο το πλαισιο τον παραθυρων και της οροφης κραταω απλα μια αποσταση ωστε τα παραθυρα και η οροφη απλα ισα ισα να βραχουν,στους θολους ζαντες και μασπιε του δινω και καταλαβαινει!χρις μιλας για μεγαλη ποσοτητα νερου και αν ναι σε ποια σημεια ακριβως παρουσιαζεται;;για να ξερω τι να περιμενω ευχαριστω!
  5. Ασπρα στιγματα εχω παρατηρισει και εγω απλα με το σιληκονουχο υλικο απλα μαλακωνει και δεν σκληραινει τα λαστιχα τριγμους πιστευω σε λογικο πλαισιο μεχρι τωρα μην ξεχναμε και την ηλιοροφη σε σχεση με ενα 307 που ειχα εμππειρια!το παραθυρο μερικες φορες το κανει και εμενα ας ελπιζουμε οτι διορθωνεται... τωρα απο θεμα στεγανοτητας δεν εχω παρατηρησει κατι ισως δεν το εχω πιεση πολυ με το πιεστικο που το πλενω αλλα δεν εχω βρει ουτε σταγονα...!αλλα εχει δικιο ο xris σε αυτο που λεει γιατι τα λεφτα που δινεις δεν ειναι και λιγα και υποτιθεται οτι δεν παιρνει ουτε megane ουτε 307...καλοσηρθαμε και στο επισημο μας!!!!
  6. vweos

    VolksWagen EOS

    Ρε παιδια πηγα στην εκθεση στο Ελληνικο(Αθηνα) και ειχαν το Εος σε ασημι αυτο που προσεξα ηταν οτι στην μασκα ειχε νικελ και τις γριλλιες γυρω απο το σημα το οποιο το ομορφαινει ακομα πιο πολυ,τον ρωτησα απο περιεργεια αν ειναι κατι μεσα στα εξτρα και μου ειπε πως οχι και οτι μαλλον ετσι θα βγαινει,βεβαια δεν ηταν και πολυ σιγουρος! ρα γαμωτο και θελω να το βαλω και εγω!οσον αφορα με το firmware δεν πρεπει κανονικαμε να ενημερωθουμε απο την αντιπροσωπεια οπως γινεται στα περισσοτερα προβληματα ενημερωνονται ολοι η κατοχη και κανονιζεται καποιο ραντεβου;;;...λεω δεν ξερω!
  7. vweos

    VolksWagen EOS

    Thanxs speedster αν δεν ειχαμε και εσενα!!!κατι τετοιο παλι καλα δεν εχω καταλαβει αλλα για καλο και για κακο θα παω να το κοιταξω....αληθεια εχεις νεοτερα για ποτε με το καλο το παιρνεις εσυ;
  8. vweos

    VolksWagen EOS

    Τωρα λογικα το καλητερο ειναι να το παω στην autonet κατευθειαν να το δω και να το δουνε;;στην περιπτωση που σου λεει οτι ετσι βγαινει τι κανεις του το φερνεις στο κεφαλη...;την φωτογραφια απο ποια πηγη την βρηκες;;;
  9. vweos

    VolksWagen EOS

    Τι ειναι αυτο;;;, ενοειτε οτι κανεισ πλακα ετσι;;;πολυ ομορφα...τετοια λεγε μου !πρεπει οποσδηποτε να το εξακριβωσω αυτο!!!
  10. vweos

    VolksWagen EOS

    Μπα ασε μην με παρουν με τισ πετρες!!! το σαββατοκυριακο που πηγα να ψηφισω συναντησα τον ξαδελφο μου ο οποιος εχει ενα slk και μου ειπε να ανταλλαξουμε για λιγη ωρα!!το αμαξι του αρεσαι παρα πολυ σαν οδικη συμπεριφορα,σε στρυψιμο..σε ολα..και αυτο που του εκανε εντυπωση που πραγματικα δεν ειχα δωσει και πολυ σημασια ειναι οτι το σαλονι μου ειναι ολο μπεζ αλλα η οροφη ειναι μαυρη αντιθετα με το slk ειναι μπεζ και του αρεσαι αυτο πολυ..!βεβαια επαιξα και λιγο με την slk χωρισ το antispin!!!!
  11. vweos

    VolksWagen EOS

    Mακαρι και εμενα να εγραφε και να ηταν 2.0τ 4motion ....
  12. vweos

    VolksWagen EOS

    Ακριβως ετσι ειναι xris!συμφωνω...
  13. vweos

    VolksWagen EOS

    Kαλοταξιδο Alfisti και καλως να το δεχτεις!δυστηχως παιδια αυτο με το ποτε εγινε η παραγγελια και ποτε θα το παραλαβεις ειναι μεγαλη ιστορια,γιατι οταν δινεις παραγγελια δινει πιθανη εβδομαδα παραγωγης και μετα απο ενα μηνα σε μενα τουλαχιστον αλλαξε και ειχαν δωσει εβδομαδα παραγωγης τελειωτικη,παιζονται πολλα και τρωγονται πολλα αυτοκινητα,οταν ειχε φτασει η βδομαδα παραδοσης ειχε και καθηστεριση 2βδομαδες εμενα παραπανω.....αλλα τι να κανουμε αξιζει την αναμονη του...!!! !οσον αφορα για αυτο που ειπα οτι εβλεπα στισ κωλονες της οροφης για κατι γραμμες,τωρα που το ανοιγοκλεισα το σαββατοκυριακο για να ανεβασω και photos τιποτα ουτε ιχνος!ασχετο στην χρυση ευκαιρια πουλουσαν ενα eos 2.0Τ μαυρο ,αυτος ποτε το πηρε και ποτε το πουλαει
  14. vweos

    VolksWagen EOS

    Αυτο θα κανω θα ανεβασω φωτογραφια!Ας ελπιζω οτι δεν ειναι κατι σοβαρο!!!τωρα βλεπουμε!!
  15. vweos

    VolksWagen EOS

    Δεν μπορω να καταλαβω αν ακριβως ειναι λαστιχο αλλα σαν γραμμουλες,γραμουλες που οι οποιες βγαινουν πολυ δυσκολα,κατι σαν λαστιχο, πολυ σκληρο αλλα φευγει!τωρα τι να πω δεν ξερω καλα και απο αυτα απλα λεω τι παρατηρισα!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.