Jump to content

roxy

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by roxy

  1. Τελικά το πήγα σε μηχανικό, σε 3 λεπτά το απενεργοποίησε (κάτω από το κάθισμα του οδηγού η επέμβαση) και πάπαλα το μπι μπι μπι.... Στο ανάμεσα χάλασε και ο γρύλος της πόρτας και του συνοδηγού.
  2. Για να γίνει αυτό πρέπει να βρεθεί κάποιος με vagcom..... Όσο για κάτω απο κάθισμα θα κοιτάξω. Εχω βέβαια να πω ότι όταν ακούγεται ο θόρυβος σφίγγω την ζώνη και συνήθως σταματάει. Άρα τα βυσματα πρέπει να είναι οκ
  3. Σε Golf 5 ο θόρυβος από την ενεργοποίηση της ειδοποίησης για ζώνη, ενώ την φοράω μου έχει σπάσει τα νεύρα. Ιδίως τώρα με την ζέστη κάθε 500 μέτρα - μπιπ μπιπ.... Προφανώς, επειδή εχει τα χρονάκια του, εχουν κάπως λασκαρει οι υποδοχείς της ζώνης ??? Μπορώ να κάνω τίποτα άλλο? (εκτός από σπρευ που έριξα, μετά από συμβουλές και δεν έκανε τίποτα).
  4. Τελικά το πίσω κεντρικό στοπ δεν άναβε επειδή είχε κοπεί το καλώδιο παροχής, από το ανοιξε - κλείσε το πορτ μπαγκαζ
  5. Σε ευχαριστώ για την απάντηση . Μάλλον πρέπει να το πάω στο service μια και δεν νομίζω ότι μπορώ να επέμβω ..... Σημειωτέο ότι δεν ανάβει καμία ένδειξη στο καντράν για καμμένη λάμπα.
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το κακό είναι ότι ενώ το αριστερό στοπ δουλεύει τώρα, το κεντρικό στοπ (πάνω από το πίσω τζαμί) δεν αναβει. Πως ίσως θα μπορούσα να άνοιγε για να αλλάξω καμένες λάμπες;
  7. Μετα απο ενδειξη χαλασμενηs πισω λαμπας αλλαξα το λαμπάκι του αριστερού στοπ αλλά το κεντρικό δεν ανάβει! Κάποια ιδέα;
  8. Το ίδιο πρόβλημα ειχα και εγώ στα 3,5 χρόνια του αυτοκινήτου (1.6 FSI - 2005) και η μόνη λύση ήταν το να τα σκάσω για αλλαγή καντράν. (Το έχω δημοσιεύσει σε παλιότερο ποστ). Δεν θυμάμαι καλά την τιμή που πλήρωσα, αλλά τοτε (2009) ήταν σχετικά λογική... (περί τα 160 ευρώ).
  9. Ευχαριστώ, καμμιά ιδέα που μπορώ να βρω το σηματάκι....???
  10. Συγνώμη, αλλά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τον λόγο ύπαρξης μεμβράνης στα πίσω φανάρια .....Υποτίθεται ότι πρέπει να είναι ζωηρό το φως που βγάζουν για να προειδοποιείς τον ακολουθούντα. Αν όμως τα μαυρίζεις, τι γίνεται τότε...??
  11. Ξαφνικά ανοίγοντας το καπό βλέπω ότι το σήμα εξαφανίστηκε!!!!! Μάλλον από την υπερθέρμανση του κινητήρα (μετά από αρκετά χλμ. που έχει ήδη κάνει). Αξίζει να ψάξω για καινούργιο ή θα φύγει και αυτό, μιά και η κόλλα που θα μπει δεν θα είναι ίδια με την αρχική..
  12. Νομίζω πως ναι - είναι off, θα το τσεκάρω και θα γράψω...------------->(ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ OFF!) α, η συχνότητα που το πρωί δεν δουλεύει και πάει αυτοματα (ΕΡΑ ΣΠΟΡ) είναι η 105.00.
  13. Βρήκα το ερώτημα σου μετά από πολύ καιρό μιά και τώρα μου παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα σε Golf V με την ίδια μονάδα. Στο Setup δεν κρατάει την ρύθμιση στο RDS REG ---> AUTO OFF . Συγκεκριμμένα στο ΕΡΑ ΣΠΟΡ (101,8 η 100,9) ) παίζει για λίγο αλλά μετά πάει στην 104,0 οπου εκει δεν δουλεύει και το ραδιο μενει μουγγό! Κάποια λύση μιά και δεν μπορώ να ακούσω σταθμό που θέλω???
  14. Δυστυχώς δεν γίνεται τπτ. Αν και το καθάρισα καλα, εξακολουθούσε να μην κλείνει. Πήγα σε συνεργειο VW (Νότια προάστια Αθήνα) όπου ένας υπάλληλος που το είδε είπε ότι εχει χαλάσει λεντάκι στον διακόπτη και θελει ανοιγμα και πολύ ώρα επισκευή για να κλείσει έστω προσωρινά. Δεν με ικανοποίησε η λύση αυτή και με μισάνοιχτη την ηλιοροφή εφυγα και πήγε σε εναν αλλο γενικό ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων, ο οποίος το έκλεισε πανεύκολα!!! αλλά επειδή εξακολουθεί να εχει πρόβλημα θέλει συνέχεια...(ανοιγμα ουρανού κτλ με κόστος αρκετά υψηλο..). Γιά την ώρα το εχω κλειστό και θα δω τι θα κάνω. Αν κάποιος φίλος εχει καλό ηλεκτρολόγο να συστήσει (και με πμ) ας μου στείλει μήνυμα ....
  15. FSI Golf V-Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πριν από λίγο, σήμερα (βράδυ φυσικά και Παρασκευή για να γίνει ακόμη χειρότερο το πράγμα). εχω ήδη προσπαθήσει πολλές φορές αλλα πριν τερματήσει (ακόμη και με το κουμπάκι του συναγερμου πατημένο για να κλείσουν όλα) ανοίγει ξανά, σαν να βρίσκει οπως λες κάποιο εμπόδιο. Δεν βρήκα τίποτα που να το εμποδίζει στις ράγες. Εχει κάποιος να προτείνει κάτι ???????? Δεν μου πολυαρέσει η εικόνα του αυτοκινήτου το βράδυ έξω στον δρόμο (οχι παρκιν δυστυχώς) με την ηλιοροφή σχεδόν μισάνοιχτη στο θέαμα καθενός!
  16. -- Τόσο γρήγορα απάντηση δεν το περίμενα - Σε ευχαριστώ πολύ ! ---- ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ FORUM !---
  17. FSI 1.6 του 2005 και παρατηρώ ότι πολλές φορές βγαίνει ζέστη από έναν ή δύο αεραγωγούς, ενώ είναι κλειστό το καλοριφέρ (και ούτε το έχω ανοίξει τελευταία). Εχει τύχει και σε κανέναν αλλο?
  18. ! Τι είναι τούτο πάλι !????? τι θέλει να πει ο ποιητής?
  19. Τελικά βρήκα ενα μεταχειρισμένο από μαγαζί στην Αθήνα (Καλλιρόης) και το έβαλα. Κόστος 30 ευρώ.
  20. Συμφωνώ για το ότι είναι λίγο πιό "χονδρά" από τα αυθεντικά, αλλά εν γνώση μας τα παίρνουμε. είναι αλλωστε και πολύ φθηνότερα. ναι και μένα μου φαίνεται να λερώνουν πιό εύκολα, αλλά το καλό επίσης είναι ότι έχουν και μεγαλύτερο μήκος (χονονται κάτω απο το καθισμα πολύ περισσοτερο από ότι τα αυθεντικά).
  21. Το πρόβλημα που έχει ο διακόπτης είναι καθαρά οπτικό μιά και έχει ξεφλουδίσει το χρώμα, ενώ κατά τα άλλα δουλεύει απόλυτα! Για να μην το βλέπω ετσι (μιά και η αντικατάσταση κοστίζει κάπου 60 ευρώ) τι μπορώ να κάνω? Δοκίμασα να το βάψω με μαύρο σπρέυ αλλα .... @###@!!&@@ Υπάρχει κάτι αλλο που θα μπορούσα να κάνω και να φαίνεται κάπως καλύτερα ????
  22. Ευχαριστούμε για την υπόδειξη του μαγαζιού (ναι είναι στην Κατεχάκη με το που μπαίνουμε από την Μεσογείων, λίγο μετά το πρώτο βενζινάδικο). Στα φτιάχνουν επι τόπου και δεν χρειάζεται να πάρεις 4 (μιά και τα πισω είναι σχεδόν απείραχτα). Τώρα για τον φίλο που θέλει να παραγγείλει από ebay δεν νομίζω να βρει ευκολα λύση και αξίζει να μιλήσει με το μαγαζί αυτό (gelly plast) μήπως και στέλνουν και εκτός αττικής.
  23. Δεν βλέπω να υπάρχουν και πολλοί που ασχολήθηκαν με το θέμα???!!!! Κάτι που σημαίνει ότι πλέον δεν έχουμε πρόβλημα στα Golf παράθυρα? Επιμένω να πιστεύω ότι είναι λάθος από την κατασκευή του και θα ήθελα κάποιον που εχει λύσει το πρόβλημα να ρίξει λίγο φως και σε μένα.
  24. Επιτέλους τι θα γίνει με το πρόβλημα των παραθύρων. Κάποιο καλό συνεργείο να μπορω να πάω και να λυθεί πιά αυτό το βάσανο (πάτιμα για κλείσιμο -- πηγαίνει μέχρι πάνω και ξαναγυρνάει ή δεν πάει καθόλου πάνω αλλά κάτω!) τόσα χρόνια και δεν λύνεται, παρά μόνο σταματάει για λίγο (μόνο του!!!) και ξανά τα ίδια. Περιοχή : Αθήνα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.