Jump to content

GTpanos

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About GTpanos

  • Birthday 07/12/1985

Contact Methods

  • MSN
    polopanos@hotmail.com
  • Website URL
    http://

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

1,810 profile views

GTpanos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. φιλε μ θα τους το πω για την στεγανωποιηση !!δεν εχουν κανει καμια κινηση μεχρι τωρα περιμενω απαντηση για την εγγυηση.Μολισ εχω νεοτερα θα το ποσταρω! Λογικα αυριο θα με παρουν ν μου πουνε!
  2. Λοιπον δεν ξερω αν εβαλα σωστα το ποστ!!!! 1.golf GT 170hp 134.000χλμ αναψε το λαμπακι του κινητηρα το παω ταυτοχρονα και για γενικο σερβις!!με παιρνουν τηλεφωνο και μ λενε οτι το αμαξι μ εχει προβλημα(χαιρω πολυ) και μ λεει ΛΑΔΩΜΕΝΑ μπουζι!!!!!!(πιθανοτατα απο τσιμουχες η φλατζα)που σημαινει ανοιγμα καπακιου!!Μετα το κλασσικο κατεβασαμα κιβωτιου για συνχρονιζε 2ας.επισης μια αντλια νερου και ενα σωληνακι υποπιεσης(δεν θυμαμαι απο τι γτ ειχα νευρα) +το γενικο σερβις και μ λεει ο τυπος οτι θα στειλει ενα δελτιο με τα ανταλλακτικα και να του απαντησουν να δουν τι καλυπτει η εγγυηση(εχω πληρωσει κ για την επεκσταση) δηλαδη σε φαση οτι τα περισσοτερα 8 τα πληρωσω εγω!!!!!!!!!!!!!!!!και εγω απλα ρωταω γτ στο @#@$&* πληρωσα εγγυηση και αν με κοροιδευουν . Ολα αυτα εγιναν στο Φιλοσιδη . αν ξερει καποιος ας μ πει τι στο καλο καλυπτει αυτη η εγγυηση η κατι..... ευχαριστω προκαταβολικα!!
  3. γεια σε ολους.εγω αλλαξα τα πρωτα λαδια στα 1.500χλμ και τωρα θα το παω για τα δευτερα στα 15.000χλμ.εμενα μου εβαλαν 5-30 της castrol στο φιλοσιδη.αξιζει να πω οτι τα 15.000χλμ τα εχω κανει σε 4μηνες.πολλα εεε???τι να κανουμε δεν κα8εται κα8ολου ησυχο.....
  4. παιδια επειδη απειχα λιγο λογο διακοπων τελικα τι εχει κανονιστει??για meeting εννοω....που? ποτε? ωρα?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.