Jump to content

agelos

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About agelos

  • Birthday 08/16/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    a_agelos1@yahoo.com

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

agelos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Λοιπόν για να επανέλθω στο πρόβλημα μου μετά απο 3 επισκέψεις στο εξουσιοδοτημένο που πήγαινα άκρη δεν βρήκα. Τελικά βρήκα άκρη στην Βουλιαγμένης στην καρεντα οπου μου είπαν οτι την εχει ακούσει μια πλακέτα που ειναι στο ταμπλό και γι αυτο κάνει ολα αυτά τα κουλά θα γίνει παραγγελία και απο την αλλη εβδομάδα θα παρά το αμάξι άντε να δούμε και ελπίζω να τελειώσει εδω η ταλαιπωρία μου.
  2. Καλησπέρα και από μένα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για ένα πρόβλημα που μου έχει παρουσιαστή εδώ και λίγο καιρό και με έχει προβληματίσει. Όταν κάνω καμιά μεγάλη βόλτα με το αμάξι και ζεσταθεί με αποτέλεσμα να κομπλάρει το βεντιλατερ δεν ξεμπλοκάρει με τίποτα. Δηλ. το αφήνω να κρυώσει και μετά το βάζω πάλι μπροστά και το βεντιλατερ δουλεύει κανονικά ακόμα και στης 6 η ώρα το πρωί με το που βάλω το αμάξι μπροστά παίρνει αμέσως και το βεντιλατερ. Στην αντιπροσωπία τους βγάζει βλάβη αισθητήρα εξωτερικής θερμοκρασίας των αλλάζουν, η βλάβη θα σταματήσει για λίγο καιρό και μετά πάλι τα ίδια. Αν έχει κάποιος καμία ιδέα θα με βοηθούσε πολύ ευχαριστώ εκ των προτέρων.Α εχω το GOLG το gt.
  3. ευχαριστώ εγω καλά ειμαι σωματικά τα νεύρα μου λίγο τσατάλια την παταω δεύτερη φορά σε ενα χρόνο ευτυχώς την πρώτη μονο γρατσουνιές στον προφιλακτιρα κοίταγα να μην την φάω απο πίσω και οταν αποφάσισα να πατήσω φρένο abs και γεια σας αλλα τώρα αστα να πάνε σκέφτομαι μέχρι και να το δώσω αλλα τη να πάρεις
  4. το γαμ... το abs τα φταίει ολα αλλα αυτο ειναι αλλο θέμα με το πολυ 30χιλ. τα εκανα ολα αυτα
  5. απλή εχω φιλε δεν εχω μικτή. Μινετα ασφαλιστική
  6. Λοιπόν καλησπέρα ειμαι και εγω κάτοχος ενος golf 5 gt και θα ήθελα την βοήθεια σας. Οπως θα καταλάβετε τράκαρα (ο γκαντέμης ο ιδιος λέμε) με ενα λεωφορείο της πολεμικής αεροπορίας. ο τύπος ξεκίνησε να βγει σε κεντρικό δρόμο και τελευταία στιγμή το μετάνιωσε εγω απο πείσω ειμαι τόσο κοντά ώστε να βγω και εγω μαζί του. ο τύπος το μετάνιωσε και εγω πλακώνω τα φρένα με πολυ λίγα χιλιόμετρα και μπαίνει το abs(το γαμ....) δεν σταματώ και χώνομαι απο κάτω οποτε έχουμε και λέμε: 1. καπό 2.μασκα με το σήμα 3.δεξι και αριστερό φτερό 4.φαναρια και τα δυο 5.ψυγειο νερού 6.ψυγειο intercooler kai 7.μετοπι + κατι πλαστικά που μάλλον θα τα πάρω καινούρια όλα off ειμαι να σκάσω απο οτι μου λένε με 3.000 ευρω θα ξεμπερδέψω και με δικό μου μάστορα. Αυτο που θα ήθελα ειναι να μου πείτε αν ξέρει κάποιος παίζει να βρω πουθενά τίποτα μεταχειρισμένα αλλα οχι κανα ισπανικό ή δεν ξέρω και εγω τι αλλο? φωτο δεν εχω γιατι το αμάξι ειναι στον φανοποιο.
  7. παιδια εχω καβ.....ση περιμενω το αμαξι τελος του μηνα δεν αντεχω αλλο!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.