Jump to content

S_Bravo

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About S_Bravo

  • Birthday 12/21/1977

Contact Methods

  • MSN
    ciscomafia@hotmail.com
  • Yahoo
    anastasi0s@ymail.com
  • Skype
    Anastas10s

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

S_Bravo's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ειναι σιγουρο το σημειο εισαγωγης του προϊοντος για το tSI?
  2. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. δε βρήκα ανάλογο τοπικ σχετικα με το αν έχει κανει κανεις καθαρισμο σε 1.4 Tsi με καποιο αφρο ή οτιδηποτε αλλο προϊον για να καθαρίσει βαλβίδες. υπάρχει κάποιος οδηγός; ευχαριστω.
  3. Καλησπερα και απο μενα, πριν την περιγραφη μου να σας ενημερωσω οτι το αμαξι επειδη το ταξιδευω δεν ειμαι ο λατρης της υπερστροφιας και της υπερβολης. με 115Κ Κμ και για πρωτη φορα παρατηρησα οταν εκκινει το πρωι γαλαζιο καπνο οπου βρωμαει λαδιλα και δει εντονο αν δοκιμασεις να του ανεβασεις στροφες. (το αναφερω απλα. δε το κανω ποτε αν δεν ζεσταθει σωστα) επισης παρατηρησα και εναν οχι ευχαριστο ηχο. ειναι σαν μεταλικο τριψιμο ρολεμαν. γριτζι γριτζι γριτζι..μολις ζεσταθει και κλεισει το ΤΣΟΚ σταματαει - μειωνεται κατα 90%. επισης στα 90Κ περασα apr προγραμμα με σκοπο την ακομα χαμηλοτερη καταναλωση και επιτευχθει. παραλληλα ομως με τα προηγουμενα παρατηρω την μικρο-ανοδο της καταναλώσης της ταξης 1+λιτρο/100Κμ πιστευω οτι κατι παιζει με το τζογο της τουρμπινας και περναει λαδακι ενω για το τελευταιο σκεφτομαι καποιον λαμδα ή καταλυτη. οι γνωμες σας...πολυτιμες.
  4. Καλησπερες σε ολους. Θα ηθελα παρακαλω αν εχει καποιος να μου προτεινει καλο εγκαταστάτη. ευχαριστω.
  5. Αγαπητοί καλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολους. θελω να ρωτησω αν γνωριζετε καποιον εγκαταστατη συναγερμων που εχει δουλεψει VW και αγαπαει την "καλωδιωση" (δεν ειναι τσαπατσουλης και ψιλοτηρει βασικες αρχες ηλεκτρολογιας γτ ειλικρινα αυτες τις μερες εχω δει τα απιστευτα). ο συναγερμος ειναι διαθεσιμος. ευχαριστω πολυ.
  6. Καλημερες αγαπητοι, καλος φιλος σε tiguan αλλαξε την μαμα αναρτηση - αμορτισερ μονο- στα 110Κ Κμ και αφου ο κωδικος των zacks δεν - ευρεθηκε (συμφωνα παντα με το συνεργειο του)_ εγινε κινηση για τα Bilstein τα μαυρα. δυστυχως υστερα απο βολτα το αυτοκινητο κοπαναγε ολοκληρο. αλλαχτηκαν τα top mounts και εξακολουθησε το χτυπημα. στη συνεχεια προταθηκαν τα Bilstein τα κιτρινα. με μιση καρδια ο ιδιοκτητης λογω κοστους, το δεχτηκε μιας και το τρεχει το αυτοκινητο. αρα εχουμε καινουρια σινεμπλοκ,top mounts και B6 Bilstein το προβλημα>?? το αυτοκινητο στα σαμαρακια κοπαναει λες και εχει....κενα. το αυτοκινητο ελεγχθηκε απο κατω για ψαλιδια,ακρομπαρα,κτλ και βρεθηκε καθαρο. εκανα μια προχειρη ερευνα και η bilstein δινει και top mounts (αυτα με το ρολεμαν). επισης σκεφτηκα μηπως τα ελατηρια δεν μπορουν να λειτουργησουν σωστα αυτα τα αμορτισερ. παρακαλω στην αμεση αποψη σας αν υπαρχει προηγουμενη σχετικη εμπειρια. Σας ευχαριστω.
  7. Αγαπητε εχω ~90Κ Κμ στο κοντερ. δυστυχως (με ολα τα συνεπαγομενα) το πηρα στα 28κ απο "αλλο" χερι. καμια επιδιορθωση,κανενα βιασμο, καμια αποτομη αλλαγη. γενικα ειμαι τυπος που δε παταει τις ευπαθειες. ειδικα οταν οσο ηταν στην εγγυηση (αρε ελληνα) δεν επιδιορθωθηκε με την "βελτιωμενη" εκδοση της VW ποσο μαλλον υστερα που το πηρα εγω. τι να προσεχεις γενικα; οχι χαζοσπιναρισματα με 1ες 2ες και αν χρειαζεται να προκυψει γρηγορη αλλαγη 1>2α καλο πατημα συμπλεκτη. το αμαξι εχει αρκετη δυναμη για να ανοιγει απο 2α..
  8. σε ευχαριστω κατ αρχην. μπορεις να μου πεις ποιος ειναι.. (εχω ηδη λυμμενο το αμαξι 1.5 εβδομαδα..)
  9. Αγαπητά μέλη, οπως λεει και ο τιτλος το σασμανακι εφαγε γραναζακια 2ας, τα συνγχρο 1ης/2ας,5ης-6ης. για την ιστορια...οταν αρχισε να ακουγεται ο απαισιος θορυβος, η κατσαρολα με τις βιδες, μπορεσα και ακινητοποιησα το οχημα αμεσα.. με πατημενο συμπλεκτη στην αρχη δεν ακουγοταν τιποτα,οποτε και φανταστηκα καποιο χτενι να πηγε περιπατο, αλλα δυστυχως η νεκροψια εδειξε αλλα.. τα ανταλακτικα καινουρια αν και η καλυτερη λυση ,ως επισκευη, ειναι πανακριβα (αν καποιος παρ αυτα εχει καποια ακρη μπορω να στειλω τη λιστα) σασμαν σε καλη κατασταση απο τη βελτιωμενη εκδοση δυσευρετο. φημες επιβεβαιωνουν οτι ταιριαζει και απο Leon 160ρι μεχρι και μοντελο του '10. ειναι στην κατηγορια των βελτιωμενων. αν οποιοσδηποτε εχει κατι να προτεινει.. Ευχαριστω.
  10. Αυτο που ακουσα σε συνεργειο για ενα αντιστοιχο προβλημα σε Tiguan ειναι οτι υπαρχει ενα βαλβιδακι στο συμπλεκτη το οποιο ριχνει την πιεση του τουρμπο οταν ενεργοποιειται και ρωτησαν τον οδηγο αν οδηγει με το ποδι στο συμπλεκτη....για αυτο και το ανεφερα. Τελικα ο "τιγκουαν" ειχε θεμα τζογου στο τουρμπο (προεορτια) και ΔΕΝ κοβει την ισχυ αμεσα αλλα οπως ειπαν ξεκιναει αυτο το φαινομενο. Θα το κανω αμεσα..μηπως και ειναι τοσο απλο...
  11. Αγαπητοι εχω 78Κ Κμ. Θελει καθαρισμα η πεταλουδα τy GT? θα το δοκιμασω και αυτο... Freak107 οταν πατας γκαζι ομως σταματαει αυτο το "κλωτσιμα"?
  12. Εδω και καιρο στο ρελαντι μου εκανε κατι πολυ ελαφρα κομπιασματα τα οποια δεν εμφανιζοταν κατα την πορεια. Πλεον γινονται και στην πορεια ΜΟΝΟ οταν το γκαζι ειναι σταθερο. οταν το αυτοκινητο διατητηρει σταθερη πορεια κανει (οχι συνεχεια) αλλα ορατα, κομπιασματα. Το VagCom δεν εδειξε τπτ, σε ειδικο που ηξερε και συγκεκριμενους κωδικους δεν εδειξε τιποτα, ισχυς του αυτοκινητου ειναι ιδια, Πολ/στες Beru φοραω απο περυσι,μπουζι εχω καινουρια,με το ποδι στο συμπλεκτη ποτε δεν οδηγουσα (για το βαλβιδακι),βενζινες μονο 100ρα γτ το ταξιδευω,φιλτρο βενζινης καθαρο,κτλ Μια γνωμη μονο εχω ακουσει περι τρομπα υψηλης - αλλα ανρωτηθηκα γτ δε τη δειχνει το vgm. Α! Εισακουσθην και πιθανο θεμα για τουρμπινα, "να εχει ξεκινησει τζογος"... Τα φωτα σας παρακαλωωωωω....
  13. γινει πιο περιγραφικος. λαδια εχει? ποσα κμ εχει το μοτερ? στο ρελαντι το κανει στην αρχη και μετα σταματαει? σταματαει μολις μπαινει το τουρμπο? νιωθεις να εχεις χασει δυναμη οσο λειτουρει ο κομπρεσσορας?
  14. Ferοddo Racing μπροστα και feroddo απλα πισω. βρισκω μια βελτιωση ειδικα με πολλα χιλιομετρα πανω απο 50% και ζεσταμενα πανω απο 80. Θα το μετρησω βεβαια και με ενα συγκεκριμενο αυτοκινητο που εχουμε strd και θα σας ξαναγραψω. Αναστασιος
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.