Jump to content

spphoenix

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About spphoenix

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

spphoenix's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Φανταζομαι οτι εννοειτε αυτο : http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DGdsaCDVOYUQ&rurl http://www.youtube.com/watch?v=Q2XVbJmLEuU...feature=related Eπισης μια σελιδα με συγκεντρωμενα τα προβληματακια που εχουν αναφερθει για το scirocco μας... μεταφραση απο τα γερμανικα με την βοηθεια του google http://translate.google.com/translate?hl=e...#quitschen14tsi Στην συγκεκριμενη σελιδα αναφερει κατι για επιλυση του προβληματος κατα το φθινοπωρο 2009 αν το καταλαβαινω καλα. Προτρεπει βεβαια να τους τσιγκλαμε για να κινητοποιηθουν... Καποιος με γνωση γερμανικης ισως να μπορει να μεταφρασει καλυτερα... προτωτυπη σελιδα : http://www.michaelneuhaus.de/scirocco/scirocco-probleme.htm
  2. Ειμαι και εγω σε κοντινες ημερομηνιες (δηλ 19η εβδομαδα / 9 μαιου). Θεωρητικα οχι αλλα ο μονος τροπος να το μαθουμε ειναι η επισημη ενημερωση (μεσω εγκυκλιου) στους αντιπροσωπους που θα λεει τις αλλαγες και απο ποτε θα εφαρμοστουν. Μεχρι να εχουν καποιο επισημο χαρτι στα χερια τους δεν μπορουν να παρουν θεση. Τουλαχιστο αυτο εχω καταλαβει εγω. Μακαρι να με πιανουν... αλλα χλωμο το βλεπω.
  3. Τωρα βλεπω και αλλαγμενες τις εικονες στο galerie. Παντα στο γερμανικο site... http://www.volkswagen.de/vwcms/master_publ...e0/galerie.html
  4. Αχ! μου προλαβες το edit... την συγκεκριμενη εικονιτσα την βγαζει στα χειροκινητα κιβωτια βλεπω. Το θεμα ειναι ποιον πιανουν και ποιον οχι πλεον... btw μιλησα με αντιπροσωπο και ειπε οτι δεν εχει καμια ενημερωση απο κοσμοκαρ ακομα.
  5. Κανωντας μια βολτα στο γερμανικο δικτυακο τοπο της volkswagen βρηκα τις εξης εικονες στο configurator της. Σημερα και το παλιο για συγκριση τιμονι και rns 310 : ... και αυτο μου εβγαλε οταν ζητησα πληροφοριες για τον υπολογιστη ταξιδιου "plus" Στα galleries εχουν τις παλιες φωτο.
  6. ωραια... θα σε εχω υπ'οψιν στην περιπτωση που θελησω να κανω το ιδιο... Λεω να κανωενα τηλεφωνακι αυριο στον αντιπροσωπο να δω τι θα μου πουνε... (προβλεπω γέλιο).
  7. Ξερει κανεις τι γινεται αν θελησω να εχω μοντελο 2010; Το παραγγελθεν scirocco ειναι στην 19η εβδομαδα (9 μαϊου) για παραγωγη. Χανω την προκαταβολη; Μπαινω στο τελος της λιστας και αναμονη απο την αρχη; Βραχυκυκλωνει ο πωλητης που του ζηταω την αλλαγη; Ολα απο τα παραπανω; (Αν δεν ειχα το ψυχολογικο μου με το παρων εσωτερικο δεν θα το κουβεντιαζα καν...)
  8. Φιλοσιδης. Δεν εχω ηλιοροφη παντως... Θα τους ξαναπαρω κατα την δευτερα μηπως και εχουν και κανα νεο για τις πιθανες αλλαγες.
  9. ... Εγω εκανα 17/2 Κανονικα θα επρεπε να ειμαι καπου στην 19η με 21η συμφωνα με τις προβλεψεις του πωλητη. Κουταμαρα παντως να μου ξεφυγει στο τσακ το φημολογουμενο ανανεωμενο εσωτερικο. Περιεργο ομως που δεν μου εχουν ορισει εβδομαδα παραγωγης ακομα (σημερα επικοινωνησα). Ειτε ο πωλητης δεν το βρηκε (πχ κολλημενο συστημα) και με γειωσε, ειτε κατι παιζει με τον εξοπλισμο. Ξεχασα να αναφερω οτι εχω βαλει και τα Xenon και σπορ πακετο. Υπομονη λοιπον... (sorry αν πηγα λιγο off topic)
  10. Γεια σε ολους! Eliasj Ποτε εκανες τη παραγγελια σου αν επιτρεπεται ? Ρωταω γιατι εχω κανει το φλεβαρη και ακομα εβδομαδα παραγωγης δεν εχει βγαλει το συστημα (ειναι tsi 160 DSG, DCC kai kati psila) BTW μου αρεσουν οι αλλαγες αν οντως ειναι ετσι οπως τις υποθετουμε.
  11. spphoenix

    Golf V Gt Owners

    Εκανες καλα που το εβαλες.Θα βοηθησει στην οικονομια καυσιμου αλλα και στις σπορ ανησυχιες σου. Ουτε και εγω ειχα ποτε οδηγησει αυτοματο αλλα δεν με μπερδεψε καθολου, και για λιγες μερες που το οδηγω πιστευω οτι το συνηθιζω πολυ γρηγορα.
  12. Γεια χαρα. Ειμαι ο Σταυρος (30χρ), περιμενω το GTI και μενω αθηνα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.