Jump to content

sleeperman

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About sleeperman

  • Birthday 05/31/1977

Contact Methods

  • MSN
    sleeperman
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

sleeperman's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα παίδες, Την Τρίτη που βρήκα επιτέλους λίγο χρόνο είπα να περάσω απο τον ΜαστροΔήμο για ένα θόρυβο που άκουγα από τον μπροστά αριστερό θόλο.Ένα έχω να πώ.Με σκλάβωσαν από την πρώτη στιγμή με την ευγένεια και την προθυμία τους.Αν και πήγαινα για πρώτη φορά ένιωσα λές και τους ήξερα χρόνια.Ασχοληθήκαν άμμεσα μαζί μου(χωρίς να τους έχω πάρει τηλέφωνο από πρίν)και το βασικότερο είναι ότι βρήκαν από πού έβγαινε αυτός ο θόρυβος χωρίς να λύσουν το μισό αυτοκίνητο(βλέπε αντιπροσωπείες). ΜαστροΔήμο θα τα πούμε σίγουρα για την τοποθέτηση των Xenon φαναριών.Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον συνεργάτη σου τον ΜαστροΓιάννη για τον χρόνο που διέθεσε. Τα λόγια πάντως είναι περιττά.Οι άνθρωποι μιλάνε με τις πράξεις τους!!!
  2. Φίλε Σπύρο αν μπορείς στείλτο μου και εμένα.Πολύ ενδιαφέρον το πρόγραμμα σου. Σε ευχαριστώ.
  3. sleeperman

    Zenec 2010

    Αν υπήρχε αυτοκόλλητο φιλμάκι σε κόκκινο χρώμα,σίγουρα θα έμπαινα στον κόπο να το κόψω όπως έπρεπε για να καλύψω τα άσπρα γράμματα.Τρελλή λεπτομέρεια και πολλές ώρες δουλειά αλλά πιστεύω ότι αξίζει γιαυτό το μηχάνημα.Ξέρει κανένας αν υπάρχει τέτοιο φιλμάκι; :blink:
  4. sleeperman

    Zenec 2010

    Πού ακριβώς την ανέβασες γιατί δεν βλέπουμε κάτι;Κάποιο link θα βοηθούσε(αν την έχεις ανεβάσει σε άλλο site).
  5. sleeperman

    Zenec 2010

    Φίλε SAVVASGT μου φαίνεται ότι είναι πιό γρήγορο να ανέβουμε πάνω στην Θεσσαλονίκη να το δούμε από κοντά το μηχάνημα,από το να περιμένουμε photos. Χωρίς παρεξήγηση!!!!
  6. sleeperman

    Zenec 2010

    Καμμία foto όποτε μπορέσεις φίλε,για να έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα. :lol:
  7. sleeperman

    Zenec 2010

    Από τί διαβάζω μία χαρά ενθουσιασμένος φαίνεσαι με την αγορά.Βέβαια δεν μας είπες πώς δείχνει το άσπρο των κουμπιών του με το κόκκινο του αυτοκινήτου.Είναι μεγάλη η αντίθεση; Όποτε μπορείς ανέβασε και καμμία photo με τις ενδείξεις στην οθόνη και βέβαια αν μπορείς καμμία νυχτερινή για να δούμε την αντίθεση με τα κόκκινα κουμπιά. Όσο για το θεματάκι με το dvd εν κινήσει ρίξε μία ματιά στο παρακάτω link και επικοινώσησε με το άτομο που το έχει εγκαταστήσει, μήπως βγάλεις καμμία άκρη. http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/viewtopic.php?f=38&t=296 Περιμένουμε photos :D :D
  8. sleeperman

    Zenec 2010

    Φίλε αναμένουμε εντυπώσεις και εννοείται φωτογραφίες. Όπως καταλαβαίνεις περιμένουν αρκετοί στην σειρά.
  9. sleeperman

    Zenec 2010

    Καλησπέρα φίλε, Μήπως έχεις κανένα νέο για το μηχάνημα;
  10. Καλησπέρα και από εμένα, Υπολογίστε και εμένα σε μελλοντικά ενδεχόμενο group buy. Αν μπορείς και έχεις χρόνο φίλε ktm25089 θα ήταν εύκολο να κάνεις μία ερώτηση για group buy μιάς και έχεις ήδη μία επικοινωνία μαζί τους;
  11. Καλησπέρα και από εμένα, Μαύρο 3πορτο το παιδί μου
  12. Καλημέρα και από εμένα παιδιά, Είμαι και εγώ κάτοχος ενός gt και καλοβλέπω την αναβάθμιση του κινητήρα στο πρώτο στάδιο.Στα πόσα χιλιόμετρα πιστεύετε ότι θα ήταν κατάλληλο να την επιχειρήσω; Ευχαριστώ πολύ
  13. Καλησπέρα σε όλη την παρέα του club, Όποτε μπορείτε στείλτε και εμένα ένα pm με τα στοιχεία του Θανάση, μιας και θυμήθηκα λίγο αργά να προσθέσω το Cruise Control. (Golf GT+trip computer)
  14. Καλησπέρα και από εμένα.Νέος και εγώ στο χώρο της VW. Όνομα: Γιάννης Ηλικία: 29 Επάγγελμα: Ιδ. Υπάλληλος Όχημα: Golf GT(Παιδί μου) Καμμία μετατροπή μέχρι στιγμής.Ας το μάθουμε πρώτα. Ελπίζω και εγώ στις χρήσιμες συμβουλές σας για special μετατροπές.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.