Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

MIKEMAT

Members
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MIKEMAT

 • Rank
  VWClub Member
 • Birthday 02/10/1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

User Information

 • Gender
  Male

Other Info

 • Car Type
  Golf MK 4
 1. MIKEMAT

  Vw Tiguan

  Και όχι μόνο-να φύγουν και οι πρώτες παιδικές ασθένειες αν αυτό εννοείς.
 2. Σωστά έχουν 5 χρόνια εγγύση πια.Και σε εμένα που κάηκε ένας σε GOLF 9/2002 μου αλλάξαν και τους άλλους τρείς προληπτικά.
 3. FSI GOLF 4 κυκοφόρησαν αλλά Ελλάδα δεν ήρθαν. Τώρα λάδια και θερμοκρασία κινητήρα θα μπορούσαν να έχουν σχέση αλλά οχι για τοσο γνωστή μάρκα λαδιών.Μήπως σου λένε βλακείες?
 4. Nομίζω η απάντηση του φίλου adoniram έχει υπερκαλύψει τα παραπάνω απο εμένα γραφόμενα.Δυστηχώς φώτο δέν έχω να βάλω καθότι κατάφερα να το αφαιρέσω γρήγορα.Στην διάθεση όμως όποιου θέλει να το δοκιμάσει.ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ. Aναφορικά βέβαια με την παρατήρηση του φίλου για το μπορούσα να κατανοήσω οτι ένα στερεό σώμα δεν αποροφάται ,πρέπει να σημειώσω ξανά "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ" έτσι γράφει και τέλος πάντων στο 2006 ζούμε θα μπορούσε και να γινόταν.Αλλά εγώ δέν το κατάλαβα,καταναλωτές έιναι και γυνάικες που μπορεί να μήν έχουν ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις,και ο πατέρας μου που έιναι μεγαλύτερης ηλικίας και πολύ άλλοι που έιναι εντυπωσιασμένοι απο τα κέιμενα,τις φωτογραφίες τους κωδικούς της συσκευασίας και πολύ σημαντικό "ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ!!!!"
 5. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου είμαι ΗΛΙΘΙΟΣ,αλλα για να δικαιολογήθω λίγο γράφει "επαναστατική εφέυρεση" κρίνοντας λοιπόν και απο τις φωτογραφίες ,δυστηχώς δεν μπορούσα να ανοιξώ την συσκευασία ,και οτι έλεγε "αφήστε το 24 ώρες " υπέθεσα οτι μπορεί να έιναι κάποια μεμβράνη.Αλλά και με τη λογική ακόμα πόσο "επαναστατική εφέυρεση" έιναι ένα αυτοκόλητο στο καπό σου.Μπάλωμα σαμπρέλας να έβαζα θα έιχε καλύτερη εφαρμογή.Και τέλως πάντων με αυτά τα δεδομένα έχει αυτό το προίον σκοπό ύπαρξης???.
 6. Αφού διάβασα σε ένα tοpic του club μας για το έν λόγο προϊόν το οποίο "θεωρητικά" καλύπτει γρατζουνιές και εντυπωσιασμένος από το ενημερωτικό έντυπο που βρήκα στο μαγαζί που το προμηθέυτηκα και τις φωτογραφίες που περιείχε το αγόρασα αντί 25 ευρώ.Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες το τοποθέτησα για την επισκευή της μικροζημίας."ΘΑΥΜΑ"σκέφτομαι ,το χρώμα του αυτοκόλλητου ταίριαζε απόλυτα ,αλλά σε κάθε περίπτωση το αυτοκόλλητο προεξείχε.ΜΑΛΛΟΝ σκέφτομαι θα το αποροφήσεί,αλλα τι είναι για να το απορροφήσει, πλαστικό ράμμα χειρουργέιου.Ασε καλύτερα να ρωτήσω τον κατασκευαστή. Παίρνω λοιπόν σήμερα τηλέφωνο και σας μεταφέρω την συνδιάλεξη. -Αγόρασα το προϊόν σας αλλά αντιμετωπίζω το πρόβλημα οτι το αυτοκόλλητο προεξέχει της λαμαρίνας. (Απ)-Προεξέχει πολύ??? -Όσο ένα αυτοκόλλητο. (Απ)-Δεν σας το είπαν από εκεί που το αγοράσατε? -Όχι και οι φωτογραφίες που έχετε στην συσκευασία δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. -(Απ)Εμείς το λέμε στους πελάτες μας ότι από κοντά φαίνεται αλλά όχι από μακριά. -Μα και με πινελάκι να το έβαφα από κοντά θα φαινόταν και όχι από μακριά. (Απ)-Δυστυχώς δεν μπορώ να σας βοηθήσω. Σε κάθε περίπτωση και στην διάθεση οποιουδήποτε, στο διαφημιστικό έντυπο αλλά και στο προϊόν δεν αναφέρεται τίποτα για την ιδιαιτερότητα του προϊόντος και οι φωτογραφίες είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ,τουλάχιστο κατά την γνώμη μου και αναλαμβάνω και την ευθύνη αυτού που λέω. Αυτό που αναγράφει είναι ότι το προϊόν είναι "επαναστατικό"για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων(γράφει και PORSCHE),για φαντάσου να βάλεις στο καπό της καινούργιας σου CAYEΝNE ένα τσιρότο στο χρώμα του αυτοκινήτου για να καλύψεις μια γρατζουνιά από γάτα!!!!!! Εγώ τώρα τι κάνω???.Υποτιμώ την νοημοσύνη μου και το τρώω,τους κάνω ρεζίλι όπου βρω και προφυλάσσω και άλλους από το συγκριμένο προϊόν η πάω στο Υπουργείο Εμπορίου. Περιμένω τα σχόλια σας. Αν έιμαι σε λάθος θεματική ενότητα παρακαλώ ας μεταφερθεί
 7. Kατεβαίνωντας την Πρωτοπαπαδάκη απο Ψυχικό προς Γαλάτσι μετα απο γνωστό συνεργείο SEAT στο δεξί σου χέρι.
 8. Αν είσαι επαρχία δεν ξέρω.Στην Αθήνα πάντως τα έφτιαξα με πατρόν στα 25ευρώ
 9. Ο πατέρας μου έχει ένα Passat 2003 1,6 με 55000χλμ.Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι χάνει περίπου 1 λιτρο paraflu το μήνα.Αυτό συμβαίνει απο τον Μάιο και μετά.Διαρροή μέσα στον χώρο του κινητήρα δεν είδα,ουτε απο κάτω ,τα λάδια έιναι καθαρά τι μπορει να είναι?
 10. Φοβάμαι οτι θα πρέπει να ψάξεις για κάποια επιπλέον remarks στον κινητήρα καθότι όπως αναφέρει και το ΕΤΚΑ ο ΑΕΧ κυκλοφόρησε με 54 και 60 άλογα.Δες φωτο. Φοβάμαι οτι θα πρέπει να ψάξεις για κάποια επιπλέον remarks στον κινητήρα καθότι όπως αναφέρει και το ΕΤΚΑ ο ΑΕΧ κυκλοφόρησε με 54 και 60 άλογα.Δες φωτο.
 11. Δεν μου φαίνεται και τοσο απλό γιατι πρέπει να μπούν και στις πόρτες μάλλον μεσα απο την φούσκα για τα υπόλοιπα καλώδια.
 12. Σκέφτομαι να βάλω ηχέια στις πίσω πόρτες στις εργοστασιακές θέσεις.Απ' οτι έμαθα πρέπει να περαστούν και καλωδιώσεις.Το έχει κάνει κανέις έιναι εύκολο-δύσκολο,γιατι νομίζω πρέπει να ξηλωθούν πολλά πλαστικά.Μην βάλω μπελάδες στο κεφάλι μου.!!!!
 13. Οταν αλλάζεις την εσωτερική θερμοκασία που θές αλλάζουν οι στροφές του ανεμιστήρα.Λογικά κατεβάζωντας την θερμοκρασία πρέπει να ανεβαίνουν οι στροφές και ανάποδα.Επίσης τσεκαρε όση ωρα δουλέυει το clima οτι μεταβάλονται απο μόνες τους οι στροφές βάση των εντολών που παίρνει απο τους αισθητήρες.Για δοκίμασε.
×
×
 • Create New...