Jump to content

papajohn

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About papajohn

  • Birthday 08/18/1985

Contact Methods

  • MSN
    papagiannakis_dim@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    papagiannakis_dim@yahoo.gr

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

papajohn's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. παιδια, ιδιο προβλημα και σε μενα με tsi! το θεμα με εμενα ειναι οτι εχει φτασει σε σημειο πλεον η 1η αν ανεβασει πανω απο 2500 στροφες να μην μπαινει η 2α.. οχι απο 4000+ που διαβασα σε αλλα παιδια... συν της αλλης περιμενω και ενα μηνα τα ανταλλακτικα απο γερμανια.. ημαρτον δηλαδη..
  2. Παιδια, δυστυχως που το λεω, αλλα πριν δυο βδομαδες συμπληρωσα μισο λιτρο λαδι... ο δεικτης ισα ισα που μου εδειχνε οτι ειχε λιγο... Ολα αυτα στα 11.000 χλμ βεβαια... Και η απαντηση της αντιπροσωπ.?? <<Απολυτως φυσιολογικο>> Τι να πω..... :wub:
  3. εχει οντως πολυ γελιο... το εχω βγαλει εδω και ενα μηνα το σημα του TSI και δεν το καταλαβαινει σχεδον κανενας.. φαινεται και πιο ωραιο κιολας....
  4. συναδελφοι TSIκηδες, θελω την αποψη σας.. τον τελευταιο καιρο το ρελαντι μου πεφτει στις 700 στροφες και ορισμενες φορες και λιγο πιο κατω απο 700.. παντα με ζεστη μηχανη, μετα απο αρκετα χλμ.. αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι οτι οταν συμβαινει το προηγ που ανεφερα, το αμαξι τρεμει ολοκληρο ακομα και μεσα στην καμπινα το νοιωθω σαν να πηγαινει να σβησει... συμβαινει το ιδιο και με σας??
  5. 21700 τελικη τιμη.. με τις δοσεις υπολογισε χοντρικα οτι θα μου ερθει 3000 παραπανω... κωλοεπιτοκια...
  6. sorry μαγκες, 21700 πηγε τωρα που ειδα το χαρτι και φυσικα δεν το πηρα μετριτοις... 20και κατι ηταν η τιμη χωρις τα extra(ηλιοροφη και τεμπελη) που εψαχνα αρχικα...
  7. φιλε ειναι μεγαλη η ιστορια μου και δεν στεκει να την γραψω σ'αυτο το topic.. anyway, sportline 3doors εχω... και για να σε κατατοπισω πληρως, ξεκιναω... υπηρχαν σαν ετοιμοπαραδ και ορισμενα κομματια tsi που ειχαν ερθει τα οποια ειχαν ηλιοροφη και υποβραχ π.χ... ετσι οταν πηγα στην αντιπροσ τουσ ζητησα να μπουν σ'ενα on-line συστημα που ειχαν, και μπορουσαν να δουν τι χρωματα ειχαν στα ετοιμοπαραδοτα εκεινη τη στιγμη και με τι εξοπλισμο το καθενα.. τους ζητησα να κοιταξουν αν υπαρχει καποιο ετοιμοπ με ηλιοροφ, 3πορτο και βρηκα το τελευταιο κομματι που υπηρχε σε ασημι..(σε μαυρο που ηθελα με ηλιορ ειχε τελειωσει και ειχαν μεινει μονο 5πορτα ) ετσι το εκλεισα και αφου τουσ ζορισα και λιγο το πηρα σε 5 εργασιμες μερες.. 21 χιλιαρικα παρα κατι που εφτασε αλλα χαλαλι του... τελικα τα αξιζει... φιλε ειναι μεγαλη η ιστορια μου και δεν στεκει να την γραψω σ'αυτο το topic.. anyway, sportline 3doors εχω... και για να σε κατατοπισω πληρως, ξεκιναω... υπηρχαν σαν ετοιμοπαραδ και ορισμενα κομματια tsi που ειχαν ερθει τα οποια ειχαν ηλιοροφη και υποβραχ π.χ... ετσι οταν πηγα στην αντιπροσ τουσ ζητησα να μπουν σ'ενα on-line συστημα που ειχαν, και μπορουσαν να δουν τι χρωματα ειχαν στα ετοιμοπαραδοτα εκεινη τη στιγμη και με τι εξοπλισμο το καθενα.. τους ζητησα να κοιταξουν αν υπαρχει καποιο ετοιμοπ με ηλιοροφ, 3πορτο και βρηκα το τελευταιο κομματι που υπηρχε σε ασημι..(σε μαυρο που ηθελα με ηλιορ ειχε τελειωσει και ειχαν μεινει μονο 5πορτα ) ετσι το εκλεισα και αφου τουσ ζορισα και λιγο το πηρα σε 5 εργασιμες μερες.. 21 χιλιαρικα παρα κατι που εφτασε αλλα χαλαλι του... τελικα τα αξιζει...
  8. καλησπέρα και από μένα παιδιά... εδώ και δεκα μερες περιπου χαιρομαι το καινουριο μου tsi με τα 140ps... ασημί με ηλιοροφη και υποβραχ. Η καταναλωση παιζει αναλογως με τον τροπο οδηγησης του καθενα.. εγω τουλαχιστον ειμαι αρκετα ικανοποιημενος μεχρι στιγμης, κυμαινεται στο 7-9 lt/100km.. περιμενα περισσοτερα. (λιγο ασχετο αλλα ψαχνω να βαλω το turbotimer της apexi το 'στυλο'... αν βρει κανεις καπου σε λογικη τιμη ας μου στειλει ενα pm, θα με βοηθουσε πολυ... γιατι ακουω συνεχεια για 130-150euro) σας ευχαριστω..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.