Jump to content

KASKADER

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KASKADER

  1. KASKADER

    Vw Polo 6R Drl

    φώτο 2 μετά στο trendline χρειαστεικε να καλυψεις και το 6ο πινακι που γραφει Β και ολα οκ.μενουν ανοικτα μονο τα θεσεως μπροστα και τα πισω και σβηνουν και της πινακιδας επισης.... Αν καποιος θελει να τα σβησει ολα μπενει με vcds στα electric > codding> long coding helper και στην καρτελα 12 (byte 12) ξετικαρει το bit 0 (with Parking Lights ON "Terminal 15 ON)
  2. KASKADER

    Vw Polo 6R Drl

    Στην αντιπροσωπεια μ ειπαν οτι δεν γινεται.μηπως το εχει κανει κανενας με vag com?ΓΙατι προσπαθησα αλλα δεν με αφηνει να αλαξω κωδικοποιηση η με κανενα αλο τροπο κανενας?
  3. KASKADER

    Vw Polo 6R Drl

    Καλημερα.Μολις αγορασα ενα polo 1.2 tdi trendline και θα ηθελ ανα ρωτησω αν ξερει κανενας αν απενεργοποιουνται τα daylights. Δεν εχει ξεχωριστα φωτα ημερας οπως τα gti αλλα αναβουνε οι μεγαλες λαμπες (Η4) για φωτα ημερας.
  4. ειναι γνωστο προβλημα στα fox αποδυναμωνεται το μοτερακι τησ κλειδαριας με τον καιρο εχει βγει κωδικος αντικαταστασης (νεο μοτερ) + ενα καλωδιο (ανταπτορας) που χρειαζεται αν θυμαμαι καλα κοστος γυρω στο κατοσταρικο απο αντιπροσωπεια και τα 2 μαζι
  5. Η Bασεισ ειναι μια χαρα τισ ελενξε και η αντιπροσωπεια
  6. το προβλημα ειναι σε passat μοντελο 2008 2.0 tdi dsg.οταν πατησεις φρενο και το σασμαν κατεβαζει ταχυτητα σε καθε κατεβασμα ακουγεται θορυβοσ σπο μπροστα(χτυπημα) και τρανταγμα μεσα στην καμπινα αρκετα δυνατο.σε καθε κατεβασμα ταχυτητας κανει και ενα χτυπημα, ενω οταν ανεβαζει ταχυτητα δεν κανει τιποτα καθωσ και οταν κατεβαζει για να επιταχυνεις.Το κανει δηλαδη μονο σε επιβραδυνση καθωσ και οταν απο το N πας στο D για να ξεκινησεις. Στην αντιπροσωπεια δεν μπορουν να βγαλουν ακρη εχουν αλαξει βολαν εγγεφαλο σασμαν 3 φορεσ αναβα8μιση και 2 φορεσ βαρικη ρυθθμιση ταχυτητων. Οποιαδηποε βοηθεια και προταση δεκτη.
  7. Ψαχνωντας βρηκα αυτο http://www.volkswagen.com/vwcms_publish/vw...2/dialogue.html λετε να ειναι το σωστο site??
  8. Ρε παιδια ψαχνω στο internet συνεχως αλλα δεν βρισκω τιποτα.που θα βρω το mail της εταιρειας στην γερμανια??
  9. χτες με πηραν τηλεφωνο.ολικο βαψιμο(ξυσιμο-βαψιμο) αυτοκινητου μου ειπαν.θα μεινει μεσα το αμαξι για δεκα μερες
  10. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΤΟ http://farm1.static.flickr.com/194/5133321...1293b39.jpg?v=0 ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΞΑΡΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ
  11. Το ιδιο μ ειπε κ η δικηγορος -25% της αξιας επειδη βαφτικε εχουμε νευριασει κ ολας ολοι μεσα στην οικογενεια οποτε παμε μεσω δικηγορου τελικα τωρα πιστευω να μην φαω τοσα ταλαιπωρια και εξοδα στη μαπα κ στο τελος να μην πετυχουμε αυτο που θελουμε
  12. Λοιπων χτες πηγα στην καρεντα κ ειδαν το αμαξι.τραβηχτηκαν φοτο για να σταλουν Αθηνα και μαλον αυριο θα εχω απαντηση για να βαφτει ολο το αυτοκινητο. το θεμα ειναι οτι σκευτωμαι (μετα απο παροτρηση δικηγορου) να παμε σε πραγματωγνομονα να κανει εγγραφο το οτι το αμαξι εχει προβλημα σκουριας κα η να ζητησουμε αντιστροφη πωλησης με αλαγη αυτοκινητου η με επιστροφη χρηματων. το αμαξι ομως φοραει φιμε και διαφορα αλλα εξτρα κ τα λυπαμε κ εχει μονο 5.000 χλμ. φιλος βαφεας μ ειπε οτι με βαψιμο εξ αρχης δεν θα εχω ξανα προβλημα.... τι να κανω να αρκεστω στο βαψιμο η να το κυνηγησω??
  13. θα παω το μεσημερι μολις σχολασω να δω τι θα γινει. χτες μολις το ανακαλυψα πηγα στην εκθεση και φωναζα ειχα σαλταρει τελειως και μου λεει ο πωλητης ελα αυριο που θα ειναι ανοιχτα τα συνεργεια να το δουν αλλα να μην ανυσηχω διοτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην καλθφτω απο θεμα εγγυησης.... τωρα αναμεινατε νεωτερα το απογευματακι
  14. δεν βγενει με καμια αλοιφη το πηγα σε βαφεα.αφου εχει κανει και εξογκωμα η σκξουρια ειναι σα σπυρακι φαντασου
  15. το πηγα σε φιλο φανοποιο και δοκιμασε με την 3Μ και δυστυχως ειναι και μεσα στο χρωμα η σκουρια.
  16. Καλημερα σε ολους.Πριν ενα χρονο ακριβως αγορασα ενα VW FOX για την αραβωνιαστικια μου.το αμαξι εκλεισε χρονο πριν μερικες μερες και χτες το απογευμα οπως το επλυνα παρατηρησα μικρες κουκιδες σκουριασ (σαν τη μυτη της βελονας στο μεγεθος) σε ολο το αυτοκινητο (πορτες,καπω,φτερα,ουρανος). το ειδε ενας φιλος βαφεας και μετα απο εναν ελεγχο μου ειπε οτι κατα το βαψιμο στο εργοστασιο δεν εγινε καλη δουλεια με αποτελεσμα το αμαξι να εχει αρχισει να πεταει σκουρια απο μεσα προς τα εξω..... Αυριο θα παω στην αντιπροσωπεια να δω τι θα γινει.Εγω θα ζητησω αντικατασταση του αυτοκινητου γιατι δεν εμπιστευωμαι να μου το βαψουν,δεν ξερω αν λυθει το προβλημα με ενα βαψιμο μιας και η σκουρια 8α συνεχισει να δουλευει κατω απο το χρωμα και καποια στιγμη θα κανει ξανα την εμφανιση της. Αν αρνηθουν να μου κανουν αντικατασταση τι μπορω να κανω εγω απο 'κει και υστερα :?: :?: :?: Sorry για το μεγαλο post.....
  17. ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΚΤΑΒΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΕΡ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΚΟΛΦ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΕΔΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΧΤΑΒΑΛΒΙΔΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ.
  18. εχει βαλει κανενας προγραμα στο μοτερ αυτο?τι διαφορα ειδε και ποσο το εβαλε?
  19. KASKADER

    Volkswagen Fox

    παιδια hi σε ολο το club εγω το πηρα το αμαξακι πριν 3 μηνες και ειναι αστερι.το πηρα για την αραβωνιαστικια μου και ειναι οτι πρεπει για γυναικα.μικρο (δεν χρειαζετε να μου φωναζει για να το παρκαρω οπως κανει με το δικο μου) οικονομικο (βαζω βενζινη μια φορα τον ενα μηνα)φτηνα τελη κυκλοφοριας και ειναι volkswagen πανω απ ολα.τα φρενα του αμαξιου ειναι απαιχτα (οπως αρμοζει σε καθε vw) απο κρατημα αρκετα καλο (1100 κιλα αμαξι με σφιχτη αναρτηση) το μοτερ υστερει μονο λογο οτι πηραμε το 1200αρι αλλα κατα τα αλα το αμαξι ειναι πολυ καλυτερο απο seichento - matiz - picanto - C-1 - panda και εχει και 4 αστερια ασφαλεια.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.