Jump to content

Ntinos

Members
  • Posts

    135
  • Joined

  • Last visited

About Ntinos

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

User Information

  • Νομός
    Αττικής

Recent Profile Visitors

5,531 profile views

Ntinos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Εντελως ασχετο με τα VW και γενικα με τα αυτοκινητα αλλα ο μαστρο Δημος συνεβαλε τα μεγιστα στην αναπαλαιωση του μπομπου μου που πλεον αν και του 1982 δειχνει σαν καινουριος.
  2. Θεμα που σκεφτομουν να ανοιξω και γω που με ενδιαφερει επισης ο κινητηρας. Μπορεις να μας πεις και τη διαφορα μεσα στην πολη με και χωρις ACT? Το χεις τσεκαρει?
  3. Παιδες καλησπερα. Εφτασε ο καιρος για το δευτερο ΚΤΕΟ και σκεφτομουν να κανω και το σερβις των 60.0000 ( καθε χρονο κανω βασικα γιατι ποτε δεν πιανω τα κμ) Πονοκεφαλιαζοντας μεταξυ αντιπροσωπιων και καθε λογης εξουσιοδοτημενου και εξιδεικευμενου ειπα να δοκιμασω ενα εντελως καινουριο συνεργειο που μου συστησανε στο Μοσχατο. Ο τυπος απ οτι μου ειπε δουλευε πριν στη Seat φαινεται λιγο πορωμενος με τη δουλεια του και πρεπει να το κατεχει. Για μολις μια βδομαδα ανοιχτο μεσα στον Αυγουστο ειχε κινησουλα και αυτοκινητα για φτιαξιμο. Πολυ καλη επικοινωνια και συνενοηση δεν ειχε προβλημα να ειμαι μπροστα στο σερβις και μου εξηγουσε τι γινεται. Γενικα δε θελω να ενθουσιαζομαι αλλα νομιζω οτι θα ξαναπαω και του χρονου χαλαρα. Ελπιζω να μην πεφτω εξω και σας παρω στο λαιμο μου και να μην αλλαξει και ο ιδιος οταν παλιωσει στο χωρο οπως κανουν οι περισσοτεροι. Στο ψητο τωρα για λαδια, μπουζι, φιλτρα, καθαρισμο Α/C, και γενικο ελεγχο κατω απο 200 ευρω. Δε βρηκα σελιδα του στο ιντερνετ μονο στο facebook δυστυχως http://www.**********.com/pages/Βενετσιάνος-Service/398573783535824?ref=ts Καλο θα ηταν να το δοκιμασει και κανας αλλος να εχουμε σφαιρικη αποψη.
  4. Σημερα αλλαξα και γω στο FSI τη μπαταρια της μαμας του. 5,5 Χρονια 56.000κμ. Απο VARTA 44αρα σε VARTA 52 ή 54 δε θυμαμαι. Επειδη την αλλαξα μονος μου και μου αναψε το λαμπακι του τιμονιου τι κανω για να φυγει? Θελει vagcom ή καμια βολτα και θα στρωσει?
  5. Θα κουφαθουμε εντελως μου φαινεται. Ηρθε το converter μπηκε πανω αλλα παλι τα ιδια... Βασικα με μπερδεψε γιατι για λιγα λεπτα το συστημα δουλεψε κανονικα και τα χειριστηρια στο τιμονι και ολα. Και μολις εβγαλα το κλειδι εσβησε. Αλλα μετα μολις το ξανα αναψα αρχισε παλι τα παλαβα του. Μηπως τελικα ειναι βαρεμενο το navi
  6. Με αυτο εδω εχω τυχη? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380137770244&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
  7. Τα μονα converter που εχω δει ειναι απο 1.6 σε 2.0. Εμενα για να μη δουλεψει εχει προφανως την εκδοση 1.6 ετσι δεν ειναι?
  8. Οχι για το canbus. Το εβαλα πανω δουλεψε κανονικα αλλα δεν εκλεινε οταν εβγαζα το κλειδι ουτε εσβηναν τα κουμπια του ουτε δουλευαν τα κουμπια του τιμονιου.
  9. To μηχανημα ηρθε το βαλαμε αλλα θελει και το converter για το canbus. Any ideas που θα το βρω?
  10. Απο το ebay 1000 ευρω.
  11. Κανεις να βοηθησει? Προχωρησα στην αγορα με τη σιγουρια οτι αν δεν παιξει σε μενα θα παιξει σιγουρα στο γκολφακι (6) του θειου μου
  12. Εγω 02ΣΤ στο Χαιδαρι με 35 μεσα τι εφαγα? Πως λεγεται αυτο? Σε ποιο λοχο σε βαλανε θυμασαι καθολου ρε παλιοβυσμα
  13. To RNS 510 ειναι συμβατο με Golf 5 2006? Απο θεματα canbus κτλ δηλαδη? Γιατι σκεφτομαι να κανω μια αναβαθμισουλα..
  14. Νομιζω πως αρκετα με το MFD2. Ηρθε η ωρα για μια μικρη ανακαινιση στο αυτοκινητακι μου. Ερωτηση λοιπον. Εχω πολυλειτουργικο τιμονι και το αυτοκινητο ειναι του 2006. Θα δουλευει η θα εχω κανενα προβλημα με canbus κτλ που εχω διαβασει κατα καιρους? Να το προχωρησω ή να το ξεχασω?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.