Jump to content

Xris

Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

About Xris

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Other Info

  • Car Type
    Eos

Xris's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Το διάβασα το θέμα κι ευχαριστώ. Υπάρχει μία αναφορά μόνο στο πρόγραμμα αναβάθμισης του Παζαρόπουλου. Καλό θα ήταν να είχαμε την άποψη κάποιου που το έχει κάνει ήδη.
  2. Ευχαριστώ αλλά τι ακριβώς πρέπει να κοιτάξω; Εδώ είναι όλο το section "Κινητήρας" του Golf.
  3. Μου είπαν στον Παζαρόπουλο ότι υπάρχει πρόγραμμα βελτίωσης απόδοσης του κινητήρα που με έναν απλό προγραμματισμό του εγκεφάλου, προσθέτει 16 άλογα (150 -> 166) και 2kgr ροπής (20,5 -> 22,5). Το κόστος είναι €700 (€620 με Pazaropoulos Visa) και δίνουν 2 χρόνια εγγύηση. Το έχει κάνει κανείς; Τι λέτε, αξίζει;
  4. Υπάρχει χειροκίνητος τρόπος για να κλείσει η οροφή, απλά απαιτεί δύο άτομα.
  5. Kage υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος γι αυτή σου την αισιοδοξία ή απλά πιστεύεις ότι έτσι θα κάνουν..;
  6. Vweos λογικά είναι το ίδιο πρόβλημα. Τα νερά μπαίνουν από το ίδιο σημείο, απλά βρίσκουν διέξοδο λίγο πιο κάτω. Αν άνοιγες την πόρτα και παρατηρούσες εσωτερικά το λάστιχο που πατάει το παράθυρο, θα έβλεπες ότι υπάρχει ένα μικρό ρυάκι νερού που ξεκινάει από το σημείο ένωσης οροφής με το παμπρίζ. Όταν πας στην αντιπροσωπεία για ρίξε ένα μήνυμα και πες μας τι σου είπαν.
  7. Η ποσότητα του νερού δεν είναι μεγάλη, απλά κάποιες σταγόνες. Έχω παρατηρήσει ότι μπαίνουν από την πόρτα του οδηγού περίπου 10εκ. απ' τον καθρέπτη και το πίσω τζάμι της πλευράς του οδηγού, περίπου 10 εκ. από την κολώνα. --------------------------------------------------------------------------------------- Εχθές που ξαναέπλυνα το αυτοκίνητο παρατήρησα ότι το νερό πρέπει να μπαίνει εκεί που ενώνεται η οροφή με το παμπρίζ (και από την πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού.) Μετά κυλάει κατα μήκος του ελαστικού του παραθύρου (ακριβώς εκεί που ακουμπάει το παράθυρο όταν είναι κλειστό) και βρίσκει διέξοδο κοντά στον καθρέπτη όπου το λάστιχο δεν είναι ίσιο αλλά έχει από κατασκευής κάποιες μικροατέλειες. Εγινε συγχωνευση των δημοσιευσεων
  8. Όσα πλυσίματα έχει κάνει το αυτοκίνητο είναι στο χέρι και χωρίς πιεστικό. Με λάστιχο και νερό που τρέχει με μικρή πίεση.
  9. Xris

    VolksWagen EOS

    Αυτό που γράφω τώρα. Οκ, το βρήκα...
  10. Στην βροχή δεν έχω παρατηρήσει τίποτα. Βέβαια είναι και λίγο δύσκολο γιατί ειδικά όταν ανοίγεις την πόρτα του οδηγού, όλο και κάποια νερά πέφτουν μέσα. Αν το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο (καμία σχέση με αυτό που περιέγραψα για το Megane) είναι δύσκολο να καταλάβεις. Εδώ βλέπεις μόνο κάποιες σταγόνες οι οποίες φαίνονται μονο στο πλύσιμο, που ξέρεις σίγουρα ότι το αυτοκίνητο από μέσα είναι στεγνό.
  11. Όσο αφορά τον θόρυβο από την οροφή, μπορώ να πω ότι δεν ακουγόταν τίποτα. Ούτε το παραμικρό. Βέβαια η οροφή του ήταν πολύ πιο απλή στην κατασκευή και την λειτουργία της. Τώρα για τα νερά, ας το αφήσουμε καλύτερα... Αν και στην αρχή ήταν στεγανό, μετά από μία αλλαγή της τσιμούχας του παμπρίζ (ήταν πολύ σκληρή και προκαλούσε τον μοναδικό θόρυβο) αρχίσαν τα προβλήματα. Μετά από 30-40 επισκέψεις στην αντιπροσωπεία (δεν υπερβάλω) το απότέλεσμα ήταν κάποια νεύρα σπασμένα... και το αυτοκίνητο να βάζει νερά από όλα τα παράθυρα! Κι όχι μόνο να μην μπορούν να κάνουν τίποτα, αλλά ο υπεύθυνος εξυπηρέτησης πελατών να μου λέει, "κάμπριο πήρατε κύριε, θα βάζει και λίγα νερά..."
  12. Xris

    VolksWagen EOS

    Ευχαριστούμε πολύ τους διαχειριστές! Παιδιά, που πήγε αυτό το θέμα που γράφουμε; Δεν το βλέπω πουθενά. Είναι σα να μιλάω στον αέρα...
  13. Προβλήματα μετά από ενάμιση μήνα στο δρόμο: Τα λάστιχα της οροφής έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν εκτεταμένα άσπρα στίγματα τα οποία δυστυχώς δεν βγαίνουν με το ειδικό (και... πολύτιμο) λιπαντικό της VW. Από την οροφή ακούγονται θόρυβοι από συγκεκριμένα σημεία. Ένα στανταρ είναι η ηλιοροφή. Το πρόβλημα με το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού είναι ένα μόνιμο θέμα καθώς όταν υπάρχει συνοδηγός πρέπει πάντα να τσεκάρεις αν έχει κλείσει καλά το παράθυρο. Υπάρχουν φορές που το παράθυρο είτε μαγκώνει το λάστιχο, είτε ανοίγει τελείως λόγω του γνωστού ελαττώματος. Στο πλύσιμο πολλές φορές έχω παρατηρήσει σταγόνες στο εσωτερικό των παραθύρων. Δεν λέω ότι γενικότερα δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά όλα αυτά τα μικροθεματάκια θα μπορούσαν ίσως να έχουν αποφεχθεί. Ειδικότερα το θέμα της στεγανότητας που είναι και πολύ σημαντικό .
  14. Xris

    VolksWagen EOS

    Σκοπεύω να επισκεφτώ την αντιπροσωπεία λόγω εγκατάστασης της cdέριας. Απλά περιμένω νά έρθει το ανταλλακτικό. Θα τα αναφέρω όλα όταν πάω εκεί. Προς το παρών ψάχνω στο vortex μήπως βρω καμία πληροφορία. Speedster any news..?
  15. Xris

    VolksWagen EOS

    Παιδιά πάντως μετά από ενάμιση μήνα περίπου έχω να δηλώσω τα εξής αρνητικά: Τα λάστιχα της οροφής έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν εκτεταμένα άσπρα στίγματα τα οποία δυστυχώς δεν βγαίνουν με το ειδικό (και... πολύτιμο) λιπαντικό της VW. Από την οροφή ακούγονται θόρυβοι από συγκεκριμένα σημεία. Ένα στανταρ είναι η ηλιοροφή. Το πρόβλημα με το παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού είναι ένα μόνιμο θέμα καθώς όταν υπάρχει συνοδηγός πρέπει πάντα να τσεκάρεις αν έχει κλείσει καλά το παράθυρο. Υπάρχουν φορές που το παράθυρο είτε μαγκώνει το λάστιχο, είτε ανοίγει τελείως λόγω του γνωστού ελαττώματος. Στο πλύσιμο πολλές φορές έχω παρατηρήσει σταγόνες στο εσωτερικό των παραθύρων. Δεν λέω ότι γενικότερα δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά όλα αυτά τα μικροθεματάκια θα μπορούσαν ίσως να έχουν αποφεχθεί. Ειδικότερα το θέμα της στεγανότητας που είναι και πολύ σημαντικό .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.