Jump to content

ankouts

Members
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ankouts

  1. Να κάνεις και για εμάς μια ενημέρωση, καλό θα μας έκανες. Πές μας αρχικά τιμή και από που έκανες την αγορά, αν πλήρωσες τελωνείο και πόσο. Κι αργότερα μας λές και τα τεχνικά θέματα όταν το εγκαταστήσεις.
  2. Αυτο εδώ Όταν μπορέσεις μια ενημέρωση για τον fedcom που λές. Κάποιο site που να πουλάει δικά του?
  3. Ναι όντως, θα ήταν πολύ χρήσιμο αν από τα τελευταία μοντέλα γνωρίζεις κάποια αξιόπιστα. Για παράδειγμα το Tradesolutions έχει 13 διαφορετικά μηχανήματα.
  4. Αν λάβεις υπόψιν σου ότι το θέμα το άνοιξα "Posted 03 March 2008", καταλαβαίνεις ότι οι πληροφορίες ήταν λιγοστές τότε και οι εγκαταστάσεις μηδαμινές. Το ότι υπάρχει εξέλιξη στα μηχανήματα αυτα είναι ένας καλός λόγος το θέμα να παραμείνει γενικού περιεχομένου και όχι μόνο για το Witson, αν και εδώ που τα λέμε πολλοί βάζουν τα άλλα αντί Witson. Καλό θα ήταν πάντως να κάνουμε μια σύνοψη για το που βρισκόμαστε στην εξέλιξη αυτών. Απ΄ότι έχω δει έχουν βγάλει πολλές εταιρείες παρόμοια μηχανήματα.
  5. Το πήγα χθες και αλλάχτηκε Σκάστρα και Ν75. Τώρα το αμάξι πετάει πάλι!!!! Ευχαριστώ θερμά τον Ηλία από το Αιγάλεω! Η βοήθειά του ήταν πολύτιμη!!!
  6. Σιγά μη κάτω να ασχοληθώ. Φίλε μου εμείς είμαστε οι καταναλωτές κι εμείς έχουμε το πάνω χέρι όχι αυτοί. Αυτοί με έχασαν και θα το φωνάζω όσο μπορώ για το πόσο ΔΕΝ ασχολούνται με τα αυτοκίνητά μας.
  7. Όχι ο Χιώνης ο άλλος. Ο Χιώνης μου έκανε άλλο, μου είπε ότι μου άλλαξε σκάστρα, πάω σπίτι κοιτάζω τα χαρτιά, πουθενά σκάστρα αλλαγμένη. Πάω χθές πάλι, 15 μέρες μετά, του λέω γιατί δε φαίνεται πουθενά η αλλαγή σκάστρας? Ποια σκάστρα μου λέει, δεν αλλάξαμε σκάστρα :o ... πως να βγάλω λοιπόν άκρη με δαύτους?? Γι αυτό κι εγώ πήγα σήμερα στον Ηλία και ασχολήθηκε όσο χρειαζόταν, 10 λεπτά δηλαδή και διαπίστωσε πρόβλημα στη σκάστρα και ίσως και Ν75.
  8. Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα ακριβώς. Το πήγα στον Μπουρμά, μου έκανε update πλήρωσα 26¤ +φπα, έκανα και το service των 30.000, το λαμπάκι έσβησε.. για μια βδομάδα. Από χτες πάλι τα ίδια, άναψε πάλι το λαμπάκι και στην εθνική δε μπορούσα καν να προσπεράσω! Βέβαια ένιωθα και μετά το update ένα μικρό σκάλωμα στις 3200 αλλά έλεγα μήπως είναι απλά λόγω του update... Έχει τελειώσει η εγγύηση των 2 ετών και είμαι στον 1ο χρόνο της πρόσθετης εγγύησης. Τις βαλβίδες τις περνάνε σε αυτήν την εγγύηση? Ξέρετε κάποιο εξουσιοδοτημένο στην ευρύτερη περιοχή ¶γιο Δημήτριο μέχρι Πειραιά να το πάω να τελειώνω? Ο Μπουρμάς μια που το πήγα και μια που δε ξανά πατάω, αγενέστατοι, παραμυθάδες και τα ζώα μου αργά (2 μέρες το κράτησαν στην προηγούμενη εμπειρία μου εκεί). Αν και έκλεισα ραντεβού, μου είπαν θα το ελέγξουν κλπ και με ειρωνευόταν ο αρχιμηχανικός που έκανα λάθος τον αριθμό της βαλβίδας Ν75. Αντί να τρέχουν από πίσω μας τρέχουμε εμείς... στον αγύριστο να πάνε!!!
  9. Συμφωνώ κι εγώ, κάνε την αλλαγή λαδιών τουλάχιστον. Αγόρασα πρίν 15 μέρες τα Aral Longlife III 11¤/τεμάχιο από το tradewind.
  10. Καλή τιμή είναι. Να πώ την αλήθεια αρχίζω και γλυκοκοιτάζω το ελληνικό νωστό σαιτ της Λαμίας. 680 η τιμή με εγκατάσταση. Αν μας το δώσει στα 600 τότε πάω με τα μπούνια. θα βγάλει δηλαδή περίπου 200 ¤ στο κομμάτι, νομίζω ότι είναι καλά!
  11. Για την Audiosources η προσωπική μου άποψη είναι ότι επίσης είναι εργοστάσιο, όσο πάντως αφορά την Witson, παίρνει μέρος και σε εκθέσεις http://witsonzh.manufacturer.globalsources...87/Newsroom.htm και βάση αυτου δε μπορεί παρά να είναι πραγματικά εργοστάσιο. Ούτως ή άλλως οι εγχώριοι μεταπωλητές έχουν πάρει "άδεια" από την Witson και πουλάνε.
  12. Έχει δίκιο ο nikoskallithea. Έχω μιλήσει με την Witson για ενδεχόμενη συνεργασία και μιλώ για αντιπροσωπία. Αυτό το αναφέρω απλά για να αποδείξω ότι είναι εργοστάσιο.
  13. Χμμ νομίζω πως κάνεις λάθος. Όταν ήταν να κάνω το πρώτο σέρβις και μίλησα με kosmocar μου είχαν πεί ή longlife service δηλαδή κάθε 30.000 χλμ ή το απλό κάθε 15.000 χλμ.
  14. Παιδια να ρωτήσω κάτι? Αν αλλάζουμε κάθε 15.000 λάδια γιατί να βάζουμε αυτα ARAL SUPER TRONIC LONGLIFE III 5W30 και όχι απλά λαδάκια? Απλά εννοώ όχι longlife αφου δε κάνουμε έτσι longlife service. Και σε αυτη την περίπτωση ποιά λάδια προτιμώνται?
  15. ¶ντε ξανά μανά να τα πούμε, είπαμε ΟΧΙ μπουζί στα 30.000 αλλά υγρά φρένων σε μένα που το αμάξι είναι 2,5 ετών. Διαβάστε και τα παραπάνω άρθρα μην λέμε τα ίδια και τα ίδια. Και να ξανάπώ ότι όταν υπάρχει εγγύηση είναι MUST τα service να γίνονται στις αντιπροσωπίες. Τώρα αν κάποιοι το διακινδυνέυουν και κάνουν αλλού τα service τους, εντός εγγυήσης, κακό του κεφαλιού τους. Από ότι ξέρω τα φίλτρα που βάζει η VW της ΜΑΝΝ δεν είναι? (Τιμή φίλτρου 20¤ το βλέπω στο g-market)
  16. Αν υποθέσουμε ότι η οι αντιπροσωπείες χρεώνουν ~200¤ τα φίλτρα+λάδια+υγρά φρένων τότε το 302¤ που λές μετατρέπεται σε 302-200= 102¤ εργατικά, το οποίο το θεωρώ νορμάλ σαν τιμή. Αυτό που θέλω να μάθω είναι πόσο είναι η σύνηθες χρέωση για αλλαγή υγρών φρένων? Διότι τα 302¤ που αναφέρεις μάλλον είναι χωρίς υγρά φρένων (15¤ τα χρεώνουν) + εργασία αλλαγής υγρών φρένων.
  17. Καλά είναι σίγουρο ότι θα τα αγοράσω από το Ίντερνετ. Θα προσπαθήσω να κάνω μια έρευνα αγοράς για τα εργατικά. Μέχρι στιγμής ξέρω τα 190¤ της Καρέντα και ξαναλέω για όσους δεν είδανε πιο πάνω για service 30.000 συν αλλαγή υγρών φρένων.
  18. Παιδιά τι λάδι βάζουμε? Castrol edge 5-30 ? 0-30?
  19. Τότε θα καλέσω και σε κάποια άλλη αντιπροσωπία να δώ. Παιδιά πρέπει να σκεφτείτε ότι είναι αντιπροσωπία και με αυτην την σκέψη να απαντάτε. Το ότι είναι πολλά οκ, αλλά έχουμε άλλη επιλογή? Ξέρουμε κάποια που παίρνει λιγότερα? Δίοτι στον Κυρ Μήτσο της γειτονιάς οκ θα είναι πιο φθηνά. Έχω ακόμα 1, 5 χρόνο εγγύηση.
  20. Λοιπόν μόλις μίλησα με Καρέντα. Το Service των 30.000 περιλαμβάνει όλα τα φίλτρα + λάδια + υγρά φρένων ( είμαι στα 2,5 χρόνια), συνολική τιμή .. μόοοοολις 403¤ Τσάμπα πράμα δηλαδή. ( τιμή υγρών φρένων 15¤ και τα sites το έχουν 4¤) Τους είπα ότι θα πάω εγώ όλα τα φίλτρα, τα λάδια και τα υγρά φρένων, και μου είπαν 159¤+ΦΠΑ, δηλαδή 190¤ εργατικά + 130¤ τα υλικά αγορασμένα από μένα = 320¤. Πώς σαε φαίνεται η τιμή εργατικών για service και αλλαγή υγρών φρένων?
  21. Εννοείς 60ευρώ μαζί με τα εργατικά? Διότι χωρίς τα εργατικά μιλάμε για γδάρσιμο. Με μια έτσι γρήγορη αναζήτηση στα site είδα ότι τα υλικά (φίλτρα-λάδια-υγρά φρένων) θα μου στοιχίσουν 120-130 ευρώ. Αν βάλουμε και 130 ευρώ εργασία service, τότε φτάνουμε στα 250-260 ευρώ. Λίγα μου φαίνονται σε σχέση με αυτα που έχω διαβάσει.. ξεχνάω κάτι?? :lol:
  22. Παιδιά στο service των 30.000 ή 2 χρόνια, για το TSi 140, μου είχαν πεί ότι πρέπει και αλλαγή υγρών φρένων. Διαβάζοντας, δεν είδα κάποιος να ανάφερε για αλλαγή υγρών . Ποιά λάδια και φίλτρα προτείνετε να αγοράσω από trade-wind, ώστε να τους τα πάω εγώ ?
  23. Κοίταξε να δείς, καταρχήν μιλάμε για μέγιστο 550¤, παραπάνω εγώ δύσκολα θα δώσω. Από εκεί και πέρα, παιδιά που έχουν βάλει αντίστοιχα μηχανήματα λένε πως ο ήχος είναι αν όχι καλύτερος, εφάμιλλος με του RCD 300. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν συν τα παραπάνω που είπα, για εμένα είναι μονόδρομος ένα τέτοιο μηχάνημα. Αν ήθελα όμως να ακούω Jazz σε Full Quality ε προφανώς και θα επέλεγα ένα επώνυμο και πανάκριβο μηχάνημα. Και βέβαια δε θα με ενδιέφερε ούτε ο σκληρός δίσκος, ούτε τα mp3 γιατί πολύ απλά αυτά δεν έχουν ποιότητα. Θα έπαιζα αποκλειστικά και μόνο CD. Που καταλείγω? Δε μπορεί να θέλω ποιότητα ήχου και παράλληλα να ακούω mp3 και chiculata. Όπως επίσης δε μπορώ να υποστηρίζω ότι ένα κινέζικο μηχάνημα έχει τέλεια ποιότητα κατασκευής και ήχου. Εμένα όμως μου αρκεί ο ήχος του RCD300 και αναζητάω κάτι παρόμοιο.
  24. Η προσωπική που άποψη που θα αγοράσω ένα από τα κινέζικα είναι, διότι με λιγότερα λεφτά παίρνω, TV, Bluetooth, GPS, σύνδεση Ipod, USB slot, συν όλες τις συνδέσεις και δυνατότητες που έχει ένα σαν το Alpine. Και επειδή αυτά που προανέφερα είναι που χρειάζομαι και δε χρειάζομαι απλά μεγάλη οθόνη για να ακούω μουσική. γι΄αυτό και επιλέγω κινέζικο. Ένας ακόμα πολύ βασικός λόγος είναι ο σχεδιασμός, που έρχεται γάντι στα Golfάκια μας σαν τα μαμά μηχανήματα. Σε αντιπαράθεση βέβαια ένα σαν το Alpine το αγοράζει κάποιος που αναζητά σούπερ ποιότητα υλικών και ίσως και σε ήχο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.