Jump to content

kostas zaf

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About kostas zaf

  • Birthday 07/14/1984

Contact Methods

  • MSN
    kostiszaf@hotmail.com
  • Website URL
    http://kostiszaf.home.services.spaces.live.com/
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    my golf,girls,music,summer cocktails,party's and meet unordinary peoples

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

kostas zaf's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Επιστρεφω για να σιμιωσω οτι μεσα στις αγορες ανταλλακτικων που εκανα για τη γκολφο μου ειχα επιλεξει και την κιτρινη βαση powerflex της κοντρα βασης μηχανης η οποια δυστυχως ηταν λαθος επιλογη, μου μεταφέρει κραδασμους στιγμιαια στις 1000rpm απο το μοτερ στη καμπινα και αμεσος μετα την αφερεση της φενομενο εξαφανιστηκε!
  2. Καλημερα!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Λοιπον τα ανταλλακτικα μπήκαν στη γκολφο + βασεις αμορτισερ που αφελος δεν ειχα υπολογισει και ειμαι πληρος ικανοποιημενος. Αν και δεν εχει κατσει ακομα και αν και τα νεα ελατηρια ηταν 3,5cm πιο κοντα απο τα μαμα ελατηρια του sportline εχει ελαχιστη διαφορα στο χαμηλομα. Το αμαξι εχει δεσει απιστευτα, δινει μια φανταστικη αισθηση στιβαροτητας και μεγαλη σιγουρια στις στροφες. Επισης με τις νεες μαυρες 17αρες ζαντες εχω μουρλαθει, εχει γινει κούκλα!! Ευχαριστω ολους οσους ενδιαφερθηκαν απο το club να με συμβουλευσουν!!!!!!!
  3. Nick sory μπορει να μην ειμουν σαφης στο αρχικο μου post, αλλα ο καταλογος που εχω ειναι τα πραγματα που εχω αγορασει! silent block προτιμησα αυτα της powerflex τα απλα οχι τα μαυρα (μπρος/πισω για το μπροστινο ψαλιδι) και ο θεος βοηθος!!!
  4. ok εγηνε η αγορα και τον top mounts οποτε λογικα ειμαστε για τοποθετιση......! :good: :good: αν εχει κανενας να προτινει τιποτα ακομα, παρακαλω να συμβαλει!!!!!!!
  5. Φιλε professor μπορεις να μου προτεινεις σε ποια εταιρια για top mount που να ειναι συμβατη με την αναρτηση που πηρα (ή δεν πεζει ρολο? το λεω γιατι ως πιο σκληρη αναρτηση δεν ξερω αν χρειαζεται ενισχυμενα top mount). τωρα για ντιζακια ζανφορ οσο και αν το googlaro δεν βρησκω κατι με αυτο το ονομα, μηπος ενοεις μπαρακια ζανφορ και τα λαστιχακια τους?
  6. professor ευχαριστω για την συμβουλη αλλα μιας και οδηγισα ενα 1.6 fsi που δεν διαφερει σε βαρος με το ειδιο setup μπορω να πω οτι ηταν στηβαρο οχι κουτσουρο, παρολα αυτα με τα παραπανω ανταλακτικα πιστευεις οτι πρεπει να προσθεσω κατι ακομα και αν ναι τι? για top mount λες να θελω αλαγη λογο 200.000 km και λογο σκληρου setup αναρτισης/ελατηριων? καθε συμβουλη ευπροσδεκτη!
  7. Καλησπέρα θα ηθελα τι βοηθεια σας!!!! Εχω ενα golf 1.4 fsi sportline του 2004 και προσφατα μπηκα στην διαδικασία να ασχοληθώ με μια καλύτερη ανάρτηση σε σχέση με την εργοστασιακή και μια γενικότερη βελτιωση του στησιματος του αυτοκινητου! Διαβασα ολα τα σχετικά post απο αρχη μεχρι τελους και ειμαι σιγουρος πως οτι πληρωνεις παίρνεις και πως οι αναρτήσεις coilover ειναι για πιο exteme καταστάσεις και αλογα...! Το ζητούμενο μου ήταν να σφίξει το golfaki μου και να χαμηλώσει κανα 2 εκατοστά χωρίς να γινει τσιμέντο και χωρίς να χρειαστεί να πουλήσω το νεφρο μου για να παρω ανάρτηση! Το μπατζετ μου ηταν 600E για αναρτιση λογο του οτι ο μαστορας μου με παροτρινε να αλλάξω και 2-3 πραγματάκια ακομα λόγω φθορας!! Το αποτελεσμα ειναι: 1) αλλαγή ζάντας απο gti kai ελαστικα 225/45/17 με continental s.contact 5 2)αναρτιση bilstein b8 sprint 3)ελατηρια eibach pro kit 4)silentblock μπροστηνου ψαλιδιου και τα μπροστα και τα πισω powerflex 5)κοντρα βαση μηχανης vw αλαγη με αυτην που βγηκε μετα το 2008 γιατι ειναι πιο ενισχυμενη 6)βαση μιχανης powerflex την κιτρινη και μπροστηνο silentblock κοντρας powerflex 7)μπαλακια ψαλιδιων ενησχυμενα LEMFORDER 8 ακρομπαρα ενισχυμενα LEMFORDER 9)μπαρακια ζανφορ ενισχυμενα MEYLE επειδη δεν εχω τοποθετισει τιποτα και θα το βαλω μια και καλη το ερωτημα ειναι το εξης, εχω διαβασει/ακουσει οτι καλο ειναι να αλαξω top mount και ρουλεμαν πισω ψαλιδιων (που δεν εχω ειδεα τι ειναι) τι προτινετε, επισης θα ηθελα να μου προτηνετε οτιδηποτε πιστευετε οτι αξιζει να γινει/αλαχτει σε ενα τετιο project. να σιμιωσω τελος πως αν και 90 γαϊδούρια(μακαρι να μπορεσω να τα αυξησω καποια στιγμη) το παω οσο παει... με καθε ευκαιρια και πως αν και το εχω 12 χρονια δεν τριζει τιποτα στην καμπινα!! 1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
  8. ρε παιδια κανενας καμια βοηθεια στο παραπανω ερωτημα?! :sorry:
  9. καλημερα στο forum! καλημερα παιδες! το αμαξι μου ειναι golf 5 fsi sportline 1.4 του 2005 με ελαστικο 225/45/17 εχω διαβασει οτι υπαρχει σχετικα με αναρτιση σε golf v και καλος κακος βλεπω οτι η λυση bilstein + H&R ειναι απο η πιο διαδεδομενη για τα χριματα της. αν μπορει κανενας ας με φωτησει με τισ γνωσεισ του!!!!!!!! 1) σε golf 5 fsi sportline Β8 sprint παω για 50 ή 55 καλαμι 2) τα H&R τα κοκκινα (35mm) ή τα eibach pro kit για τα κιλα του αυτοκηνιτου μου ειναι OK , θα φτηνω τιποτα σφραγισματα σε λακούβα, + οτι ως οικογενιακο αυτοκηνιτο χριστουγεννα πασχα καλοκαιριτο golfaki τρωει πολη φορτομα και δεν ξερω αν ενδείκνυται αυτη η χριση σε τετιο χαμηλωμα, μηπος λετε να παω για λιγοτερο χαμηλομα? 3) ξερω οτι οι φτινες coilover με ριθμιση μονο στο υψος δεν ειναι οτι καλητερο, συμφωνηται και αν οχι τι προτινετε στα ευροπουλα που κιμενεται το setup bilstein+H&R, εχω διαβασει για τις ap καλα σχολεια ξερει κανενας να μου πει? 100000000 ευχαρειστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε συμβουλη και για το χρονο σας! κωστας
  10. Καλημερα θα ηθελα τι βοηθεια σας!!!! εχω ενα golf 1.4 fsi sportline και προσφατα λόγω αλλαγής ελαστικών και ζάντας (225/45/17 με continental contact 5) μπηκα στην διαδικασία να ασχοληθώ και με μια καλύτερη ανάρτηση σε σχέση με την εργοστασιακή! Διαβασα ολο το θεμα απο αρχη μεχρι τελους και ειμαι σιγουρος πως οτι πληρωνεις παίρνεις και πως οι αναρτήσεις coilover ειναι για πιο exteme καταστάσεις και αλογα...! το ζητούμενο μου ειναι να σφίξει το golfaki μου και να χαμηλώσει κανα 2 εκατοστά χωρίς να γινει τσιμέντο και χωρίς να χρειαστεί να πουλήσω το νεφρο μου για να παρω ανάρτηση! το μπατζετ μου ειναι 600e giati αποτι μου ειπε ο μαστορας μου πρεπει να αλλάξω και 2-3 πραγματάκια ακομα λόγω φθορας!! αποτι διαβαζω οι περισσότεροι εχετε δοκιμάσει bilstein kai koni αλλά σε πιο δυνατά αυτοκίνητα, τι με συμβουλεύετε να κανω?? να συμπληρώσω τελος πως αν και 90 γαϊδούρια του πίνω το αιμα με καθε ευκαιρια και πως αν και το εχω 12 χρονια δεν τριζει τιποτα στην καμπινα!! 1000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
  11. και'γω μεσα αυριο +1 ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΛΑΟΣ!!
  12. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΙΣΤΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ xenon ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ... ΕΧΩ ΤΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ (golf v) ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥ gti ΧΕΝΟΝ ΚΑΤΙ ΜΟΥΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ fk ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΜΕΣ ΚΛΠ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΒΟΗΘΙΣΕΙ ΚΑΠΙΟΣ kostiszaf@hotmail.com
  13. τι εψαχνες θανασακη? μαλον δεν εψαχνε απλα.....θαυμαζε τη γκόλφο μου!
  14. epiikos aparadekto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.