Jump to content

muppetshow

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About muppetshow

  • Birthday 05/29/1983

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Μη ορισμένος

User Profile

  • Interests
    Wind surf, swimming. Frape (ατελείωτη ευχαρίστηση) μαζί με τάβλι, το Golfάκι μου και βεβαίως βόλτες!!!!

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5
  • Car's nickname
    Kazaboubou!!!!!

muppetshow's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Είμαι και για αλλαγή μεταβλητού (μαζί με τα παρελκόμενα καδένα κλπ)!Είπα εφόσον είναι να κάνω ένα από τα δυο ας τα κάνω μαζί να τελειώνω! Ποιά είναι τα δείγματα γραφής που θα μου δείξουν ότι πρέπει να αλλαχθούν?? Πρόγραμμα δεν σκοπεύω να βάλω!Ποτε δεν ξέρεις βέβαια αλλά μέχρι στιγμής nope...
  2. Να ρωτήσω εφόσον γίνει καθαρισμός βαλβίδων με λύσιμο καπακιού να φανταστώ πως ΠΡΕΠΕΙ να αλλαχτουν τα ελατήρια/εισαγωγής εξαγωγής?? Η τιμή αυτή είναι τιμή αντιπροσωπείας??
  3. Ξέρεις μήπως part number για τα ελατήρια από το 6άρι??
  4. Έχω και εγώ ένα Golf GT 170 και σκέφτομια να το κάνω. Να σε ρωτήσω βαλβίδες εξαγωγής γιατί άλλαξε??? Και γιατι ελατήρια βαλβίδων εξαγωγής από golf 6 tsi?? Έχω και εγώ ένα Golf GT 170 και σκέφτομια να το κάνω.
  5. Φίλε μου έχει συμβεί και σε εμένα και ήταν αυτό το Τ που φαινεται και στο post του COSTAS_ στο link: http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=49559#entry476562
  6. Όπως έδειξε ο sonakias στο link, τις βίδες torx κάτω από αυτοκίνητο και ίσως και την πιο χαμηλή στο θόλο(αν όντως δεν είναι πολύ μέσα). Βέβαια να σου ανφέρω πως είχα κάνει λίγο τον Ταρζάν για να το φτάσω. Θεωρώ πως προσπάθησε να το κάνεις έτσι και αν δεν τα καταφέρεις η λύση του sonakias είναι μονόδρομος και σίγουρα η πιο ενδεδειγμένη.
  7. Φίλε μου καλημέρα!Αν δεις κάτω από τον προφυλακτήρα έχει κάποιες βίδες κατα μήκος, ξεβίδωσε ΄τες και βάλε το χέρι σου αν μπορείς ή αλλιώς μια ατσαλίνα για να το πιάσεις. Υ.Γ το έχω πάθει και εγώ και έτσι το έβγαλα.
  8. Ναι άλλαξα το καλοκαίρι! Από δευτέρα πάλι αντιπροσωπεία μπας και βγάλω άκρη!
  9. Ναι αλλά μόνο σε αυτές τις στροφές του κινητήρα? Πάντως δεν πατινάρει καθόλου ο δίσκος!!Αα ξέχασα να αναφέρω πως τρέμει αρκετα στο ρελαντι καθώς και στο cold start όχι δηάδή αυτό το ανεπαίσθητο τρέμουλο που είχε όταν το πρωτοπήρα!
  10. Έχω το εξής πρόβλημα όταν ξεκινάω με 1η καθώς και σε αλλαγές ταχυτήτων σε χαμηλές στροφές 1500-2700 περίπου αλλά και σε κατέβασμα νίωθω το αυτοκίνητο να κλωτσάει!!Ακόμα και με 6η με 70-80 χλμ! !Το κάνει κρύο και ζεστό. Όταν ο δρόμος έχει ανωμαλίες (πλακόστρωτος) κάνει πολλά κλωτσήματα-σκορτσαρισματα και παίζει το στροφόμετρο. Στην πόλη σε κίνηση είναι παρα πολύ ενοχήτικό σε σημείο που να είναι ενοχλητικό ακόμα και για μικρή απόσταση. Τι μπορεί να είναι??Καμία βάση μηχανής, βάση σαζμάν, silent block κάτι άλλο??
  11. Σημάδια από καπνισμένες βαλβίδες!Πολύ συχνό φαινόμενο στα tsi! Ρίξε μια ματιά στο topic: http://www.vwclub.gr...opic=41060&st=0
  12. Το ακούω εδώ και ένα χρόνο τώρα!Και με 95αρα και με 100αρα!για παράδειγμα σήμερα πήγα με αρκετή βροχή και με 12-14οC(όχι με ζέστη) μια μεγαλούτσικη βόλτα για να δω αν θα το κάνει!Και το έκανε. Απώλεια απόδοσης δεν έχω παρατηρήσει!Τον ήχο τον έγραψα και σε βιντεάκι αλλά δεν ακούγεται πολύ καλά, θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να το ανεβάσω για να τον ακούσεται!Βέβαια αύριο πρώι σκέφτομαι να το πάω αντιπροσωπεία να δώ τι γίνεται και θα ενημερώσω! Όπως έχει πεί και κάποιος από εδώ μέσα για τα tsi "προσπαθούν να αυτοκτονήσουν και δεν τα αφήνουμε"!
  13. Να σε ρωτήσω αν ήταν φτωχό το μείγμα δεν θα το αναγνώριχε ο knock sensor και θα αλλαζε το avans οπότε και δεν θα ακούγονταν τα πιράκια? Ρωτάω γιατί ακριβώς τον ίδιο ήχο ακούω και εγώ με GOLF GT(2006)! (βενζίνη μόνο από συγκεκριμένο πρατήριο).
  14. Χρονια πολλά και Χριστός Ανέστη! Φίλε μου λογικά αν έρχεται από τις αναρτήσεις είναι top mounts-βάσεις αμορτισερ!Μικρό κόστος! Τώρα υπάρχει και ήχος σκουριασμένης κούνιας που ακούγεται στις 2000-3000 στροφές και είναι αντλία νερού! Ελπίζω να μην είναι αντλία γιατί το κόστος είναι αρκετό!
  15. Φίλε μου επειδή βλέπω ότι είσαι από Κοζάνη, την ευθυγράμμιση έξω την είχες κάνει στην Κοζάνη? Το λέω γιατί είχα και εγώ πρόβλημα με ευθυγράμμιση 3 φορές και πάντα τράβαγε δεξιά ή αριστερά και κανένας δεν είχε καταφέρει να το διορθώσει (Γιάννενα)!!Ο μόνος που τα κατάφερε ήταν ένας λαστιχάς στην Κοζάνη που "θεωρείται" αρκετά καλός!!!(είναι κοντά στα expert)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.