Jump to content

jpcupra

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About jpcupra

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

jpcupra's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σημερα το πρωι γυρω στις 8 μαυρο polo 1.2 tsi με αυτοκολλητα στο τριτο στοπ στην Ηρ.Πολυτεχνειου στην ηλιουπολη. Κανεις απο εδω?
  2. παιδες δυστηχως δεν τα καταφερα... ελπιζω στην επομενη να ειναι πιο smooth τα πραγματα... :sorry:
  3. Εγινε φιλε μου σε ευχαριστω. Λογικα δεν θα αντιμετωπισω προβλημα
  4. Γιαννο το ειδα ρε συ. Την καρυστου την ειδα. Την παπαγου ακομα την ψαχνω... Θα σε παρω τηλ το απογευμα. Σου εχω ομορφα νεα
  5. αν και δεν εχω μιλησει με πολλους απο εσας, ειναι μια καλη ευκαιρια να τα πουμε απο κοντα. count me in λοιπον! στο ρημαδο gps τι να βαλω? γιατι βλεπω δεν παιζει ακριβης διευθυνση. Κατι απο τα περιχωρα φανταζομαι.
  6. καταφερα να ακουσω-δω τα βιντεακια και δεν εχουνε καμμια σχεση οι θορυβοι.
  7. καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολους. Δυστηχως τα βιντεακια δεν μπορω να τα δω καθως ειμαι στην δουλεια.. Θα τα τσεκαρω μολις παω σπιτι. Μετα απο πολυ ψαξιμο χτες βραδυ βρηκα τα κατωθι που μαλλον φαινεται να ειναι το ιδιο προβλημα με το δικο μου. http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=8045 http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=20401&highlight=wastegate ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα που ποσταρω τα λινκ
  8. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την τοποθετηση σου.
  9. Καλησπεριζω. Προσφατα αγορασα ενα μεταχειρισμενο golf gti mk6 με 20000 χλμ. Εχτες παρατηρησα οτι το αμαξι γυρω στις 2500-3000 κανει εναν περιεργο θορυβο κυριως στην 2α-3η σαν να συντονιζει κατι μεταλλικο. Σαν να εχει χαλασει το σπυραλ του καταλυτη πχ. Σε αλλες ταχυτητες δεν το ακουω ισως γιατι ανεβαινουν τα χλμ. Αλλα μεσα σε στενακια ακουγεται ιδιαιτερα και με εχει προβληματισει. Να παιζει καποιο θεμα με τα γραναζια του dsg? Να εχει οντως χαλασει το σπυραλ του καταλυτη? Να ειναι κατι αλλο?
  10. jpcupra

    Gti 6

    αυτο ισχυει για οσους το αγορασαν μεχρι 31/10/10
  11. Γιαννη, εν ολιγοις κανω (ζημια) χειροτερα αν παρω πχ της castrol τα fst 5w30 και τα αλλαξω στα 7500? Αυτο επειδη ειναι longlife (αν δεν κανω λαθος) ??
  12. χεχεχ!! σας ευχαριστω παιδες...!! ναστε ολοι καλα να χαιρεστε τα πριονια σας!
  13. Να με συμπαθατε για την ανασκαφη (δεν ειμαι αρχαιολογος ) αλλα ειπα να μην ανοιξω καινουργιο θεμα. Τι λαδακια βαζουμε τελικα γιατι καπου το εχασα? Προδιαγραφες 504 'η 507? Εχω σκοπο να τα αλλαζω καθε 7500 περιπου.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.