Jump to content

ilias_k

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About ilias_k

  • Birthday 02/15/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Scirocco
  • Car's nickname
    White Light

ilias_k's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ilias_k

    Golf Vs Auris

    μολις διαβασα και τις 10 σελιδες στο thread του τουοτα φορουμ.Πανε καλα τα ατομα??? Εκτος απο κομπλεξικοι ειναι και ασχετοι! Επικαλουντε τεχνολογικο επιτευγμα τον Βανκελ????Ας τους πει καποιος οτι τον σχεδιασε ΓΕΡΜΑΝΟΣ (DR FElix Wankel) οταν ο Mr. toyota εφτιαχνε ραπτομηχανες (στην κυριολεξια) Ελεος με τη μ@λ@κι@ μερικων. εχουν ξεχασει τους 5cyl 20V αρχες 80's με το τερας το quattro S1 και μιλανε για celica GT4!! καλυτερα να μη μπερδευουμε τιις βουρτσες με τις ....... γελασαμε παλι. Την επομενη φορα που θα πετυχω auris θα τρεξω να κρυφτω!
  2. Ξεκινησε και εμενα τον ηχο που περιγραφετε μετα απο 5000 χλμ, μεχρι τωρα δεν εχω δει πτωση αποδοσης, αλλα ο ηχος το κανει να ακουγετε λες και ειναι ντενεκες. Μετα το πασχα θα το παω να δω τι θα μου πουν.
  3. bbs ck και oz ultraleggera
  4. ποσο δικιο εχεις...ειχα το golf V 90 ps και εκαιγε 8,5 με 9,5 λιτρα στα 100χλμ το σιροκο απλα καιει αν οχι το ιδιο και χαμηλοτερα.
  5. ilias_k

    Dcc

    ασε το θεμα με τις λακουβες και τις 17αρες ποναει πολυ... μη το θιγεις
  6. ilias_k

    Dcc

    εγω δε λεω να αλλαξω τωρα αναρτηση, κουβεντα κανουμε. απλα σε 2 χρονακια που θα τα εχει ψιλοφτυσει η μαμα αναρτηση(γιατι δεν οδηγαω σαν γερος )και μιας που δεν εχω DCC μια kw v2 θα ερθει λουκουμι
  7. +100000000000000000000000000000000000000000000000000000000
  8. ολεεεεεεε.και σουζα τ'αλογακι!!!
  9. ilias_k

    Dcc

    αμα δε θες kw παιζει και κατι πιο ακριβο με ρυθμιση (32 ρυθμισεις)απο την καμπινα TEIN και ειναι κορυφαιες .
  10. σορρυ που στο λεω αλλα η φωτο που παραθετεις δε λεει απολυτως τπτ. η καθε εταιρεια ελαστικων μπορει να κανει τεστ σε οτι αμαξι θελει. δλδ αν δουμε σε φωτο μια maybach να φοραει κινεζικα λαστιχα , τι παει να πει? οτι ειναι καλα? οχι δα! ασε που η κριτικη που ασκω πιο πανω ειναι για την ελληνικη ασφαλτο παντα. λαστιχα επιδοσεων δε τα λες, τα fulda. ε πως να το κανουμε ρε archery οταν καποιος σκεφτετα : "Μμμ τι λαστιχα να βαλω???" τα fulda δεν ειναι το πρωτο πραγμα που θα σκεφτει. Υ.Γ οι Γερμανοι δεν εχουν το αλαθητο του Παπα.
  11. ilias_k

    Dcc

    +1000000000000 kw v2 μυαλα στα καγκελα!!! Ασε που η πατεντα ειναι δανεικη απο το TT μεσα στο λαδι των αμορτισερ υπαρχουν ρινισματα μεταλλου, το DCC εχει 3 ρυθμισεις , αναλογα με τη επιλογη του οδηγου αλλαζει η τιμη του ρευματος που ασκηται στα αμορτισερ και δινει την αισθηση οτι μαλακωνει ή σκληραινει την αναρτηση αφου τα ρινισματα μεσα στο λαδι αλοτε ειναι μαζεμενα πανω ή κατω αναλογως αν περναει ρευμα ή οχι. διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα , αυτη δεν ειναι η βασικη λειτουργια?
  12. Michelin Primacy HP 225/45/17 ψιλομουφα ειναι αλλα 'νταξει. @archery fulda δε βαζεις σε scirocco. εκτος αμα το πηρες σε κιτρινο, diesel και εχεις αδεια ταξι και για να μην περεξηγηθω ειναι οκ για τα αμαξια που αναφερεις πιο πανω, αλλα μεχρι εκει. @solaris τα Conti μαμανε! τα ειχα πριν στο golf πολυ καλο λαστιχακι μολις ζεσταθει κολαει απιστευτα.
  13. ilias_k

    Turbotimer!

    οι τουρμπινες απο πολυ-πολυ παλια ψυχονται με λαδι...και οχι με νερο η ψυκτικο υγρο. τα tsi η VW τα σχεδιασε οπως και καθε αλλο κινητηρα με γνωμονα ολες τις ακραιες-εντονες καιρικες συνθηκες μην ανησυχητε τοοοσο πολυ βρε παιδια, θα γερασετε προωρα.
  14. ilias_k

    Turbotimer!

    τρυπες ,ξηλωμα πλαστικων ειναι το μονο σιγουρο .καλο δε λεω αλλα εκτος του οτι τη μαρκα αυτη δε την ξερει ουτε η μανα της , εισαι σιγουρος οτι θα βρεις κατι που να ειναι συμβατο με το can-bus?? αφου ξεπερασουμε βεβαιως το γεγονος (οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω) οτι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ TIMER? Y.Γ. αφου δεν περνεις απο λογια κοιτα προς Apexi , Greedy και blitz μερια και ασε τα κινεζικα φτηνιαρικα του ebay after all οτι βαλεις θα ειναι συνδεδεμενο με την Ecu του αμαξιου. Φανταζομαι δεν θα το ρισκαρες...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.