Jump to content

fotis_gti

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About fotis_gti

  • Birthday 04/22/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5
  • Car's nickname
    areoplano

Recent Profile Visitors

1,422 profile views

fotis_gti's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ευχαριστω πολλυ κωστα! θα αρχισω να ψαχνω γιαυτους τους κωδικους γιατι ομως τοσοι διαφορετικοι κωδικοι ομως?
  2. επειδη εχω βρει το εγγεφαλακι (αυτο κατω απ το τιμονι) στο ebay, με κωδικο 1K0 953 549 AH γνωριζει κανεις αν ειναι το καταλληλο?
  3. υπαρχει περιπτωση να μπαινει και υπολογιστης ταξιδιου? ειχα παλια το golf mk2 gti και ειχε, ενω το mk5 που αγορασα προσφατα δεν εχει...
  4. κωδικους απ ολα αυτα ειναι ευκολο να δωσει κανεις? για να αρχισω να ψαχνω στο ebay! σαρπατινα ενοεις την ταινια μηπως? δηλ το σημειο που κουμπωνει το καλωδειο του αεροσακου?
  5. γεια σε ολα τα μελη του club! παρακαλω πολυ οποιος μπορει να βοηθησει σχετικα με ενα τιμονι που αγορασα (το περιμενω σε μερικες μερες). εχω το mk5 1.6 fsi 07/2004, το οποιο φοραει τερτρακτινο απλο τιμονι. ξερει κανεις αν μπορω να τοποθεστησω το 3ακτινο τιμονι πολλαπλών λειτουργιών? (δειτε και τη φωτο παρακατω) και αν γινεται να δουλευουν και τα κουμπακια? το αυτοκινητο δεν εχει υπολογιστη ταξιδιου, και ηχοσυστημα εχει το rcd 300. ζητω συγνωμη αν ανοιγω νεο ποστ, αλλα εχω κοιταξει σε αλα ποστ, και δεν καλυπτομαι απο τις απαντησεις. ευχαριστω πολλυ!
  6. αλο παλι τουτο, πριν μερες πηγα στην αντιπροσωπεια και μου εσβησαν το λαμπακι αεροσακου. ολα οκ. απο προχθες καθε φορα που γυρναω τον διακοπτη (κλειδι) στην θεση που αναβουν τα λαμπακια στο ταμπλω, κανει 6 φορες τον χαρακτηριστικο ηχο (γκλινγκ γκλινγκ) οπως οταν εισαι εν κινησει χωρις ζωνη. επισης δεν αναβει καποια ενδεικτικη λυχνεια βλαβης στο καντραν. εχω την εντυπωση ομως, πως αρχισε να το κανει απ τη στιγμη που τοποθετησα το RCD300, το οποιο λειτουργει κανονικα. πιο πριν ειχα ενα Blaupunkt galgary mp35. Εχει συμβει σε κανεναν αλο εδω μεσα?
  7. παιδια, δεν ξερω αν εχει αναφερθει πιο παλια, αλλα αν μπορει καποιος να δωσει πληροφοριες σχετικα με το SPRINT BOOSTER για golf mk5 1.6 fsi. τι ακριβως προσφερει? και αν υπαρχει παραπανω καταναλωση καυσιμου. το εχω βρει σε μαγαζι στη θεσ/νικη με τιμη 185 euro.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.