Jump to content

ΑΛΕΚΟΣ

Members
  • Posts

    306
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ΑΛΕΚΟΣ

  1. Λογικά είναι ημιαξόνιο....
  2. χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ......
  3. Ένα απο τα αγαπημένα μου κομμάτια...
  4. Και το VW Up είναι πολύ ωραίο...είδα ένα χθες στη θηβών... τουλάχιστον εξωτερικά ήταν πολύ όμορφο... σε κόκκινο.
  5. Όποιος θέλει ας περάσει καμιά μέρα απο το συνεργείο να τα πούμε κιόλας..εκεί θα είμαι σχεδόν πάντα...
  6. Το τούρμπισες τελικά????
  7. Βάλε external... Αν δεν έχεις πρόβλημα με τον ήχο κιόλας...Βάλτοοοοο
  8. Επειδή κάπου πιο πάνω διάβασα οτι το S3 είχε σπάσει...Παιδιά καλύτερα να μη λέμε κάτι αν δεν ξέρουμε σίγουρα. Ο Τάκης(ιδιοκτήτης του S3 και του συνεργείου καθώς και μηχανικός του αυτοκινήτου μου) είναι καλός μου φίλος και το αμάξι το ξέρω και το βλέπω κάθε μέρα. δεν είχε σπάσει. Είχε κουρέψει σασμάν και γι'αυτό ήταν μέσα. Τώρα έχει βγει ακόμη πιο δυνατό. οπότε καλύτερα να ξέρουμε σίγουρα πριν μιλήσουμε. Στο συνεργείο δουλεύει το φιλαράκι μου και είμαι σχεδόν κάθε μέρα εκεί μιας και ο Τάκης φτιάχνει και το δικό μου. Το αμάξι ποτέ δεν έσπασε.
  9. Πολύ καλό... Και δυνατό...Να το χαίρεσαι και απροβλημάτιστο σου έυχομαι.
  10. Χαχαχαχαχα....Έγραψες! Λύθηκα στα γέλια
  11. Για μένα είναι απαράδεκτο αυτό που έκαναν... Έτσι χάνουν πελάτες και μετά λένε δεν έχουν δουλειά.
  12. Πάρτε λίγο να φτιαχτείτε βραδιάτικα... Ακούστε ειδικά μετα το 0:22 που ξεκινάνε τα σκασίματα στη σειρά... Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έχω καταφέρει να μπω και να πάω βόλτα με R34... Ακούστε!
  13. Μια ερώτηση...έχω να βάλω το δικό μου μια βδομάδα μπροστά... Golf GT 170.. Λέτε να έχει πρόβλημα με το κρύο τώρα?? να το βάλω άμεσα μπροστά?
  14. Εμένα μου φάνηκε πολύ καλό... Ωραίος
  15. Δεν ξέρω αν έχει ξανανέβει αυτό το βίντεο αλλά ας το ξαναβάλω... Φτιάχτηκα πάλι! Ας βάλω και μερικά βίντεο απο δουλειές του πολύ καλού μου φίλου και μηχανικού μου Τάκη που φτιάχνει το γκολφάκι μου.. Ίσως μερικοί να τον ξέρετε.. 0-400 Tune 2 Race Σε αυτό το βίντεο η ποιότητα ήχου δεν είναι τόσο καλή γιατί είναι τραβηγμένο απο το κινητό μου...
  16. Μωρέ και GTR έπαιρνε αλλά μάλλον έχει τόσο χρήμα ο τύπος που προτιμάει να το ρίξει στο R
  17. Σήμερα ρώτησα και μου είπαν οτι μπορώ να γραφτώ χωρίς να πάρω διαγραφή...Απλά μου είπε να κάνω μια υπεύθυνη δήλωση οτι και καλά δεν είμαι γραμμένος σε τει. Μου είπε οτι δεν το ψάχνει κανείς απλά μόνο και μόνο να υπάρχει η δήλωση.
  18. Μα δεν λέω για δύο ΤΕΙ ταυτόχρονα... Μιλάμε για ΤΕΙ και ΕΠΑΛ ταυτόχρονα... το ένα είναι δευτεροβάθμια(λύκειο) και το άλλο τριτοβάθμια...
  19. έχω την εντύπωση οτι δεν μπορώ να είμαι και στα δυο ταυτόχρονα... αν ξέρει κανείς σίγουρα ας μου πει
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.