Jump to content

b.p.m.

Members
  • Posts

    127
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by b.p.m.

  1. Ρε ασε τις μαλακίες και πες την αληθεια!!!!! Πες οτι οποτε βγαίνεις έξω πας και κολλάς σε οτι group vag βλέπεις παλιο άθλιε!!!!!!!!!!!! Είναι ψέμματα οτι την άλλη φορα σε πετυχαν να κερνας τσάι ένα 5αρι GTi και ενα ΤΤ 2.0 TFSI με look S??????? ( εσυ ήσουν με ενα BMW και μου είπαν οτι πήγαινες γ@μιοντας )!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!
  2. Δεν καταλαβες!!!!!! Δεν ειπα να κοψεις να τη λες στη μαιμου!!!!!!!!! Της αξιζει!!!! mouxaxaxaxax απλα ειπα οτι ελεγε για το σασμαν το Αντωνη!!
  3. Εσυ ηρεμησε το σασμαν ηταν για τον αλλο τρομπα τον Αντωνη!
  4. καλα εισαι τελειως ακυρος και το μονο που διαπιστωνω ειναι οτι εδω μεσα τελικα δεν μιλαμε ελληνικα!!!! Κοβω εδω γιατι εχεις και αμαξι να πουλησεις!!!!!Τα αλλα απο κοντα!!!!! και μωρη κυρια και εσυ για να μα8εις αυτα που ξερεις ρωταγες!!!! ποιο ειναι το προβλημα σου σε αυτο? Ναι να ρωτησω το 1ο πειραματοζωο ( που ηταν εις γνωσει του και το ειχε πει και μπραβο του) στο οποιο 8α εβγαζαν χιλιαδες ευρω!!!!! Τι να σου πω!
  5. Καλα ρε πρεζακια αυτα θες και τα λες η απλα δεν τον επαιξες πολυ χθες??? Οχι δυστυχως στα τεχνικα κομματια πασχω και γι αυτο μπαινω εδω μεσα μπας και μαθω τπτ!! Το αμαξι μια χαρα ειναι και δουλευει και για αυτο που εγω το ηθελα με εχει καλυψει και με το παραπανω!! Και ναι ρε κουμπι θελω να δυναμωσω κι αλλο το αμαξι και επειδη δεν ειμαι οικονομικα ανετος 8α παω σε αλλη λυση εκτος ΜΤΜ αλλα με αυτα που βλεπω σιγουρα θα μεινω ως εχει!!!!!!! Αν τα ειχα ομως να εισαι σιγουρος οτι ΜΤΜ 8α πηγαινα!!!! Εσυ ρε τρομπα αν αφησεις ενα μηνα το αμαξι στoυw e-tuners ή στον ΜΑΜΟ ( εδω γελαμε x10) 8α σου δωσει αμαξι αντικαταστασεις?
  6. Mia erwtisi kai apo mena! Poios ellinas "programmatisths" exei ftiaksei eks oloklirou to programma pou vazei sta autokinita? egw giati exw tin entupwsi oti patane panw se alla????? sorry gia ta greeklish....
  7. +1 στο κουκλεντε (βλ. Puck)!
  8. b.p.m.

    Golf Mk5 Gti Owners

    Μαλακες 3 μέρες έλειψα και τα γαμήσατε όλα παλι.................... ελιωσα...S8N rules
  9. Εισαι ολα ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  10. b.p.m.

    Golf Mk5 Gti Owners

    Οι υποχρεώσεις αρχίζουν απο μαλ και τελειώνουν σε κίες..!!!! Εσυ ρε τρομπα υψηλής δεν είχες πεί οτι δεν 8α ξανα postaris?
  11. Χαχαχαχαχαχα S8N is back.... Το 8εμα ειναι λαχειο πλέον!. Ολές οι εταιρείες έχουνε και τις αστοχίες τους,αλλες λιγότερο άλλες περισσότερο.Απλα η VW στατιστικά βγαζει λιγοτερα ελλατωματικά η BMW ακομα λιγότερα κ.ο.κ!
  12. Σου είπε ρε π@π@ρ@ κανείς εσένα οτι έχει γίνει φίλος σου?Επειδή κά8ε φορά σε ανεχόμαστε πάει να πεί οτι είσαι φίλος με κανέναν? Α, και κάτι άλλο μας συγκήνισες με το "προτελευταίο" σου post...να δω που 8α χαραμίσεις το τελευταίο σου!?
  13. b.p.m.

    Golf Mk5 Gti Owners

    Και εσυ είσαι μ@λ@κ@ς και αργος!!!! ιιιι χααααααααααααα
  14. b.p.m.

    Golf Mk5 Gti Owners

    Δυστυχώς φίλε δεν φτίαχνονται!!!Και άμα τις βάψεις θα σου φύγει το περίγραμμα!!
  15. b.p.m.

    Golf Mk5 Gti Owners

    Κατάλαβα....πάλι θα τον ψάχνουμε τον Αντωνάκη!!!!!!! Να το προσέχεις το διτούρμπινο τώρα μη σου μείνει κανένας σβέρκος στο χέρι........ε σασμάν ήθελα να πώ!!!!!
  16. Για κανένα νιτρομπούκαλο τι λες?
  17. b.p.m.

    Golf Mk5 Gti Owners

    Καλα απο πότε πρέπει να πέρνουμε την άδεια σου για να κάνουμε meeting!!!lol sorry αλλα ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΑ(χωρίς παρεξήγηση) Και για πες μας εσύ σε πιο άλλο φορουμ είδες να κανονίζουμε και πότε εμεις είπαμε ή αναφέραμε οτι είναι επίσημο ?Απλά ρίχνουμε την ιδέα εδώ αρχικά και μετά μιλαμε μεταξύ μας....μήπως έπρεπε να παρουμε και για αυτό την άδεια του club!? Α, και κατι άλλο... νομίζω αλλα λέω ΝΟΜΊΖΩ οτι το thread λέγεται GTi owners δεν νομιζώ να χαλασε κανεναν!!!!!!
  18. b.p.m.

    Golf Mk5 Gti Owners

    Για να μην ψαχνετε τι και πώς αυτο που γράφει ο Αντώνης του έσκασε π.μ. ... τώρα πιο είναι το όνομα του μέλους που του το έστειλε και τι ..θα το μάθουμε απο Τετάρτη που θα γυρίσει ο Αντώνης.. file auber002b για το Αstra OPC μιλάνε όντως άμα 8έλει ας το φέρει καμια βόλτα σε καμια συνάντηση το παιδι... δεν δαγκώνουμε .....................πολύ
  19. b.p.m.

    Golf Mk5 Gti Owners

    Ρε ρεμάλια δεν κανονίζουμε σήμερα να τα πούμε καμμία παραλιακή που έχει και ωραία μέρα και όπως φαίνεται θα έχει και ωραίο βράδυ!!!!
  20. http://www.youtube.com/watch?v=cvl4JVv8Wq0...feature=related
  21. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ Μς ΦΙΛΟΥ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ TSIPOWER!!!!!S3 POWER ΘΑ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!! ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΔΗΓΑΣ ΕΝΑ GT K ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χμμμ, τελος παντων το θέμα γ@@@@@@ε μετα απο σχολιο σου για το turbo μεχρι τον κόφτι και μιλας ασχημα σε άτομα που ούτε καν τους ξέρεις. Και για να πώ και την δικία μου γνώμη περί turbo αυτα που λες είναι τελείως μ@@@@ς!!!! GolfRS που είσαι τα ακούς?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.