Jump to content

PANOS 1.8 GT

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

About PANOS 1.8 GT

  • Birthday 02/18/1981

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 2

PANOS 1.8 GT's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ας με συγχωρησουν οι moderators (doumasj,προεδρος,kouliss)αλλα δεν ηξερα που αλλου να το βαλω.μια μικρη προσπαθεια που κανω σε ενα παιχνιδακι στο pc και προσπαθω να προβληθει ακομα και απο εκει το club.ειναι η πρωτη προσπαθεια,ετοιμαζω και ενα FH16 700 για να ειναι σετακι με την καροτσα! Παρακαλω σχολιαστε Ελπιζω να σας αρεσει
  2. εχεις βαλει ποτε απο το βενζιναδικο που εχει ο βεροπουλος στην Ροδου-Καλλιθεας?Εχει διαφορα 10 cent στο λιτρο με ολες τις αλλες εταιριες. Μαλιστα εχει αι βενζινη shell απο οτι θυμαμαι,και εχω δει μεχρι και mercedes s500 να βαζει απο εκει.
  3. Λοιπον,για να σας πω και εγω την αποψη μου.Ειμαι κατοχος ενος golf 2 μοντελο 91, 1.3.(Το 1800 το πουλησα)Αυτο λοιπον το 13αρι που εχω τωρα ειναι απο σχολη οδηγων.Ο κινητηρας εχει πανω 598.000 χιλιομετρα,και ο κινητηρας δουλευει σαν καινουριος.Απο σαπιλες σας πληροφορω επισης τιποτα.Τα χιλιομετρα ειναι "εξακριβομενα"επειδη ο πρωτος και ο δευτερος κατοχος ειχανε το ιδιο συνεργειο.Δεν μου καιει καθολου λαδι,και απο βενζινη ξεχναω να βαζω.Εχει μεχρι και την διπλη πεταλιερα που εχουν τα αυτ/τα απο τις σχολες οδηγων η οποια ειναι εργοστασιακη VW παρακαλω,απλα εχω βγαλει μονο τα πεταλια.
  4. επειδη εχω και εγω το 2αρι και μαλιστα του 86 μοντελο,το σκιζω καθε μερα.Υπ οψιν πως ειναι 1.8 με καρμπυρατερ Ε2Ε.λαδακι του βαζω 10/40 συνηθως BP. Παροτι το σκιζω συνεχεια,δεν εχει κανει κιχ.Δεν ξερω τι σασμαν φορας,παντως το 020 με την δυστυχως μακρια 5τη,δεν καταλαβαινει τιποτα.
  5. κατεβαινω μονιμα πλεον στις 10 του Σεπτεμβρη.Αντε να κανονισουμε τιποτα
  6. ρε παιδια αυτα ειναι μονο για τον εσωτερικο χωρο.η κανω λαθος?
  7. μπα,διαστημοπλοιο δεν προκειται να το κανω.ειμαι κατα της πλαστικουρας/πολυεστερικης κατασκευης για το συγκεκριμενο οχημα.ισα ισα,ειμαι υπερ του φαρδους,σε φτερα π.χ.,αλλα με λαμαρινα.και φυσικα προφυλακτηρες μπρος πισω,απο το 90' μοντελο.
  8. πολυ ομορφο,αλλα επειδη εχω μανια με τα ηλεκτρονικα,ασχετως που πηγαν να μου τα κλεψουν 2 φορες,φυσικα οι πορτες θα ανοιγουν με τηλεχειρισμο,και εαν σταθω τυχερος,θα μπουνε λαι lambo πορτες,η απολυτη καγκουρια δηλαδη
  9. ευχαριστω Dark,μολις τωρα αυτο κοιτουσα
  10. θελω να γεμισω τα σημεια που βρισκονται τα χερουλια στις πορτες,τις τρυπες των υαλοκαθαριστηρων,το κομματι του πορτ μπαγκαζ που ειναι η πινακιδα. Στην Γερμανια που ζουσα,υπηρχαν αρκετοι λαμαριναδες που το εφτιαχναν σε μια μερα. Γνωριζει κανεις καποιον που να εχει κανει κατι παρομοιο σε αυτοκινητο?Μαστορα εννοω. Βασικα με ενδιαφερει το κοστος,διοτι αν ειναι μεγαλο,φερνω ετοιμες πορτες κτλ,απο Γερμανια.
  11. telika itane mprosta ston sindesmo,ena komati plastiko,leykou xrvmatos.kostos 5 euro.euxaristo se olous
  12. Καλα,εννοειται πως θα επισκευαστει επιτοπου.Απλα ηθελα να εχω μια ιδεα για το κοστος.Οχι δεν εκανε απολυτως κανεναν θορυβο.Μα το κουφο ειναι πως ολες οι αλλες ταχυτητες δουλευουν κανονικα.Θα σας πω απο δευτερα νεα,που θα το παω στο μηχανικο. Ευχαριστω πολυ παιδια.
  13. Α ρε bit εσυ και ο Bassakos εισταε ολα τα λεφτα.Θα την παω συνεργειο απο δευτερα την γκολφω να το κοιταξει ο μηχανικος.Ξερεις καθολου απο κοστος ποσο βγαινει?
  14. Ετυχε και σε μενα.Εχω ενα 2αρι golf 1,8 gt με τους 90.Ενω γυριζα απο Λαρισα,παω να βαλω 5τη και δεν με αφηνε.Ξαναδοκιμαζω και μπηκε κανονικα.Μετα απο 10 χιλιομετρα ομως δεν εμπαινε με τιποτα.Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι?Δεν μου εχει ξανασυμβει ποτε σε κανενα αυτοκινητο που ειχα.Οι αλλες ταχυτητες μπαινουν κανονικα.Υπαρχει περπτωση να ειναι οι βαλβολινες?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.