Jump to content

jimjimgolf

Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

About jimjimgolf

  • Birthday 01/28/1974

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 3

jimjimgolf's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. εχω κι εγω το γνωστο προβλημα με τον πλαστικο διαχωρηστηρα ή αγελαδα ή οπως αλλοιως το λενε .... (εχω ακουσει διαφορες ονομασιες και ολοι επεμεναν οτι εχουν δικιο). αναφερομαι στο πλαστικο εξαρτημα που διαχωριζει τα νερα της μηχανης και κουμπωνουν επανω ολα τα κολαρα. πριν 2 χρονια το ειχα αλλαξει και τωρα ξαναεβγαλε προβλημα. το καινουριο που πηραμε δεν ειχε μεταλικες βολτες επανω και με το σφυξιμο κλωτσησε πριν ακομα το τοποθετησουμε. το εβαλα επανω αλλα δεν το εμπιστευομαι και θα το ξαναλλαξω. μηπως εχει βγει κατι σε μεταλικο που να λυνει τα προβληματα ?? εχει καποιος να προτεινει καποιο αξιοπιστο εξαρτημα απο καποιο μαγαζι??? (το 8Ν στον τιτλο σημαινει 8V ... 8βαλβιδο εν ολιγοις ...)
  2. ενα ακομα βλαμενο μετρο απο τουε κλεφτες κυβερνωντες. σχεδιαστηκε σε καφενειο συνοδεια απο εσπρεσακι που σημαινει ελαχιστο χρονο μελετης του. προκειμενου να κλεψουν , οτι βλακεια τους κατεβει στο κεφαλι την κανουν πραξη για να τρεχουμε τα κοροιδα ... η γραφειοκρατια θα χτυπησει κοκκινα και θα ψαχνομαστε ολοι. και απο ουσια ??? τιποτα !! κανενας δεν προκειται να πληρωσει επιπλεον για να παρει αποδειξη απο τον υδραυλικο , το γιατρο , τον δικηγορο .... κλπ κλπ. θα πας στον γιατρο και θα σου πει : 100 ευρω στο μιλητο ή 150 με αποδειξη ??? (εννοειται οτι θα βαλει μεσα και το φπα και αυτα που θα του παρει η εφορια επειτα). οποιος διαλεξει τα 150 , να τον κανουμε καδρο να τον ξερουμε !!! ολοι θα πανε αποδειξεις απο σουπερ μαρκετ ή καταστηματα που ηδη κοβουν αποδειξεις ... στην ουσια του πραγματος οσοι δουλευουν 15 ωρες την ημερα θα δουλευουν ακομα περισσοτερο οσο θα κρατησει το βλαμενο μετρο των ηλιθιων. οποιος δεν θελει να γινει λογιστης στο σπιτι ... θα εχει επιπλεον εξοδα στον λογιστη της γειτονιας που θα του φτιαχνει την δηλωση. οι γιαγιαδες και οι παππουδες θα εχουν μια ουρα 20 χιλιομετρα εξω απο τις εφοριες ... και οι εφοριες θα εχουν ουρες πισω απο τα γκισε με ανασφαλιστους υπαλληλους τυπου stage αλλα με αλλη ονομασια (το stage καταργηθηκε ... θα τους βαπτισουν αλλοιως) που θα καταχωρουν αποδειξεις. ευφυεστατο μετρο και πιστευω οτι ο γιωργακης ειναι πολυ ανοητος για να το σκεφτηκε μονος του...
  3. η sd δεν ειναι σαν την μνημη του υπολογιστη. ειναι σαν τον σκληρο του δισκο. οποτε βαζοντας μεγαλυτερη καρτα απλα εχεις μεγαλυτερο χωρο για αρχεια, δεν βελτιωνει σε τιποτα τις επιδοσεις του. γενικα δεν γινεται να βελτιωσεις τις επιδοσεις του και δεν χρειαζεται. εχθες γυρισα απο ταξιδι με ενα φιλο μου. ειχαμε παει καιμακτσαλαν και περασαμε απο εγνατια. ειχαμε δυο συσκευες. μια σαν την δικη σου (ισως την ιδια) και μια κινεζικη noname ξεκλειδωτη με διαφορα προγραμματα (dest, igo8, navigon, mio). το noname μας εβγαλε ασπροσωπους !!! το dest μας πηγαινε απο τα χωραφια , αφου δεν ειχε μεσα τους δρομους. ολα τα προγραμματα εχουν τα συν και τα πλην τους. καπου ειναι καλυτερο το dest, καπου ειναι καλυτερο το igo, καπου ειναι καλυτερο το mio,.... και παει λεγοντας. εγω θα σου προτεινα να ξεκλειδωσεις την συσκευη και να βαλεις μεσα διαφορα προγραμματα πλοηγησης που θα ψωνισεις απο τα περιπτερα του ιντερνετ. ετσι αναλογα την περιοχη που βρισκεσαι και την χρηση που θελεις να κανεις θα μπορεις να εισαι καλυμενος παντα.
  4. 6947093617 το τηλεφωνο για οποιον χρειαζεται καποιες επιπλεον πληροφοριες.
  5. "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ... ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΑΖΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ (29/9/2009) ΣΤΙΣ 8:30 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!ΤΟ ............ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ!!!!" παιδια το προβλημα ειναι αληθινο. η κοπελα ειναι αδελφη ενος γνωστου και ειναι μολις 19 ετων. εχει σοβαρο προβλημα και ειναι στην εντατικη αρκετο καιρο. παρακαλω οποιος μπορει ας κανει το καλο, οσο το δυνατον γρηγοροτερα.
  6. μου κολησε η πορτα του πορτ μπαγαζ και δεν ανοιγει. ξερεται πως θα καταφερω να την ανοιξω απο μεσα???
  7. ρε παιδια ξερει κανενας πως μηδενιζουμε το service και σε golf 3????
  8. συμφωνα με τις ενδειξεις του κοντερ σου αμα αλλαξεις σασμαν και βαλεις πιο μακρυ θα πηγαινεις με ακομα λιγοτερα. το σασμαν που φορας εχει τελικη γυρω στα 250 χαω. απλα κρεμαει το μοτερ και δεν δινει παραπανω.
  9. δεν ξερω αν μπαινει κουτι επανω. παντως ολα γινονται. το θεμα ειναι τι αυτοκινητο θα εχεις μετα? ενα απλο 1,6αρι (οπως ειπες μονος σου) με τετρακινηση? ποιος ο λογος?
  10. το τριμερ δουλευει? το σκεφτομαι γιατι στα ταξιδια αν φεγγει πολυ ειναι πολυ σπαστικο ως επικινδυνο.
  11. σας παραθετω και τεστ απο λονδινο και φρανκφουρτη. δεν νομιζω οτι υπαρχουν διαφορες. αυτο το ntua.gr που μου ειπατε δεν καταλαβα καλα τι ειναι. προσπαθησα να μπω στο site αλλα δεν βρηκα κατι. η αληθεια ειναι οτι περιμενα να ειναι σαν τα υπολοιπα site που εχουν συνδεσμους για να κατεβασεις διαφορα. επειδη με ενδιαφερει να μαθω τι ειναι, οχι για ενα τεστ της συνδεσης, αλλα για αρχεια που μπορει να με ενδιαφερουν, οποιος μπορει ας κανει τον κοπο να στειλει ενα πμ (να μην ζαλιζουμε και τους υπολοιπους) και να μου εξηγησει πως γινεται εκει το παρε-δωσε και τι περιεχει.
  12. ρε παιδια μαλλον δεν καταλαβατε τι ειπα. δεν ειπα οτι εχω την καλυτερη συνδεση του κοσμου. ειπα οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος για αυτο που δινω και αυτο που παιρνω. το speedtest οπως και ολα αυτα τα τεστ για μενα ειναι κατι μεταξυ σοβαρου και αστειου. ΟΜΩΣ: οσο ειχα οτε εγραφε 700.τωρα 11000.την διαφορα αυτην την βλεπω και στην πραξη ειτε ανοιγω σελιδες ειτε κατεβαζω.γι αυτο και παραθεσα το τεστ. αυτο που λεω ειναι καντε ελευθερα την επιλογη σας χωρις να μασατε σε ηλιθιους εκβιασμους οτι δεν θα εχετε ουτε σταθερο. οταν εμαθαν οτι αποφασισα να τους δωσω τον πουλο με πηραν τηλεφωνο να με μεταπεισουν.ρωτησα τον πωλητη κατι πολυ απλο. ειπα: η on telecom μου δινει 16m ιντερνετ,ψηφιακη τηλεοραση και τζαμπα τηλεφωνηματα.εσεις τι μου δινατε ως τωρα και τι θα μου δωσετε για να αλλαξω γνωμη? και πηρα την απαντηση: κυριε το ξερετε οτι και αλλοι συνδρομητες μας που αλλαξαν παροχο εμειναν χωρις ιντερνετ και σταθερο για 3-4 μηνες? του μιλαγα για τεχνολογια και μου απαντουσε με λασπη και ψευτοδιλληματα. τι αλλο να πει? αφου ειναι ξευτιλες. ειναι αποκλειστικα υπευθυνοι που εν ετει 2008 ειμαστε ακομα με pstn. με free user και κωδικο τα τετοια μου κουνιουνται και αστικη χρεωση! εχουμε dsl με ταχυτητα 0.768 και δωρο στους συνδρομητες μας 1.024 στην τιμη των 0.768. με παζαρια και καραγκιοζιλικια προσπαθουν να μας πιουν το αιμα. εχετε δει τι γινεται στο εξωτερικο? τρεχουνε με porsche κι εμεις εδω γρασαρουμε την αλυσιδα του ποδηλατου. ετσι κι αλλοιως ολοι εχουμε απο 5 κινητα.και τι εγινε αν μεινουμε για λιγο χωρις σταθερο στην χειροτερη περιπτωση? θα υποκυπτουμε και θα τους κατσουμε? εγω παντως δεν ειχα τετοιο προβλημα.οπως μου ειχαν πει εγινε.δεν ειχα την ημερα της συνδεσης για κανα-δυο ωρες τηλεφωνο.στο καπακι απεκτησα την φυσιολογικη ταχυτητα των 16m.ναι φυσιολογικη ειναι. γρηγορη ειναι γι αυτους που ειναι 800 χρονια πισω και χρεωνουν 800 χρονια μπροστα. ταυτοχρονα το τηλεφωνο μου καλει οποιον θελει, οποτε θελει, οπου και αν ειναι αυτος στην ελλαδα ή σε αλλες 15 χωρες χωρις επιπλεον χρηματα!!! η τηλεοραση μου εχει ψηφιακο σημα μνημη 3 ημερες και αντι να παω στο video club νοικιαζω την ταινια μεσα απο την τηλεοραση. μπαινω στο ιντερνετ και βλεπω αναλυτικοτατα τον λογαριασμο μου. το router που μου εδωσαν εχει 4 υποδοχες για καλωδιο δικτυου, μια usb και μια ασυρματη.ανοιγω το laptop και συνδεομαι.δεν χρειαζεται να ξεκουμπωνω το βυσμα απο τον σταθερο για να κουμπωσω στο αλλο και παει λεγοντας.ειναι και δικτυο για να συνδεονται και μεταξυ τους. καποια απλα πραγματα που ηταν απιαστο ονειρο. αυτο θελω να πω.οτι μολις εδωσα ποδι στον κλεφτοτε ... ξημερωσε!!! και προτρεπω ολους να κανουν το ιδιο.να κανουν την συνδεση της αρεσκειας τους και μην μασανε απο ηλιθιους εκβιασμους. οσοι πειθονται απο τα επιχειρηματα του πωλητη, που ανεφερα πιο πανω, μια χαρα ειναι εκει που ειναι. οι υπολοιποι να ξερετε οτι αξιζει τον κοπο. ακομα και αν μεινετε τελικα χωρις τηφωνο για κανα κανα-δυο μηνες. να δουλεψει και λιγο ο υγιης ανταγωνισμος για να οφελειθουμε ολοι μας.
  13. τελικα το 6 μετραει αποσταση μαλλον.ομως δεν πρεπει να ειναι μετρα.
  14. χαχαααα πολυ καλο!!! μπραβο ρε κουκουρουκου. μολις το δοκιμασα. μου βγαζει ακριβως τις ιδιες ενδειξεις που ειπε ο κουκουρουκου.αναφερομαι ειδικα στο 1=3770 και 3=12070, γιατι αυτες λογικα θα μπορουσαν να σημαινουν κατι σχετικα με τα χιλιομετρα του αυτοκινητου.για παραδειγμα το τελευταιο service.μαλλον εχουν να κανουν σχετικα με τον τυπο του αυτοκινητου?????ποιος ξερει .... αυτη με το 0 που αυξανει τσεκαρε κανενας αν ειναι χιλιομετρητης??? αν ηταν πιεση λαδιου και με σταματημενο αυτοκινητο επρεπε να δειχνει κατι.ακομα και στο ρελαντι. οποιος εχει μανουαλ ας ριξει καμια ματια να μας λυσει τις αποριες.
  15. κουκουρουκου ειπες οτι τα led ειναι μεταβλητης εντασης και δουλευει το τριμερ των οργανων.τοτε γιατι υπαρχει προβλημα υπερβολικης φωτεινοτητας? δοκιμασε καποιος στην θεση της πρασινης ζελατινας να βαλει καποια διαφανη ή λευκη? ισως ετσι διαχεεται σωστα το φως. μου μπηκε ιδεα να κανω κι εγω την πατεντα αλλα δισταζω μπροστα στα προβληματα που αναφερθηκαν.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.