Jump to content

Shaddow20

Members
  • Posts

    451
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Shaddow20

  1. Στελιο για ποση πιεση αναφερεις στις μεσαιες??και ποσο οβερ??να δω σε σχση με μενα τωρα δλδ..
  2. ++111...και οταν απο οτι θυμαμαι ο Τασος μιλαγε για επιθετικα προγραμματα σε αλλα S3 set up..τελος παντων καλη συνεχεια και απο μενα.. Υ.Γ.ρε παιδες αποφασιστε τι θα λεμε μονο τα καλα ή και τα κακα ή ολα??το site exei γινει Dolce Vita πια δυστυχως, με αποτελεσμα να μην βγαινουν ασφαλη συμπερασματα..
  3. Σορρυ και απο μενα τοτε..δεν ειπα οτι μιλαω εκ μερους αλλων.ας το ληξουμε..
  4. Κατα αρχας δλδ εσυ πιστευεις οτι εγω μεροληπτω υπερ των E-tuners με αυτο το ποστ που εκανα??ακου να δεις φιλε ωραια απαντησες για τα αλογα δεν λεω οτι δεν εχεις δικιο..αλλα καθε 3και λιγο λες τα ιδια και τα ιδια και τπτ καινουργιο..τα βγαλλαμε τα συμπερασματα μας αο αυτο που ηθελες να περασεις το ειπες μια,δυο,δεκα..οκ φτανει αυτο εννοω..στο κατω κατω σου λεω εδω ειναι Θεμα΄''Εφτασαν τα 200αρια''.... εχεις να πεις κατι πανω σε αυτο καινουργιο??ή θα λεμε παλι το ιδια και τα ιδια..και δεν μιλαω για αυτο το ποστ σου..απλα τοσο καιρο σε αυτο το θεμα οποτε ποσταρεις λες τα πραγμτα που σου ανεφερα..κανε αλλο θεμα απλα και γραψτα παλι..εγω δεν καταλαβαινω γτ πρεπει να διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια απο σενα σε αυτο το θεμα δεν καταλαβαινω..και στο ξαναλεω δεν ειμαι τπτ με τους E-tunerς,απλα ετυχε να γινω πελατης τους γτ οταν εβαλλα προγραμμα δεν ειχε αλλος για τον εγκεφαλο μου(δεν το μετανιωσα βεβαια στο ελαχιστο μεχρι σημερα)..και Revo να ειχα τα ιδια θα σου ελεγα.. Φιλικα Γιωργος.
  5. Ρε Παντελη δεν σε ξερω ετσι..ουτε αυτα που θα πω τα κανω για να παρω το μερος του Κριτωνα..Εφ οσον αλλαξες προγραμματιστη και διορθωθηκε το θεμα που ειχες και εισαι ευχαριστημενος,γτ αναλλωνεσαι στα ιδια και ιδια..Ωραια καταλαβαμε οτι δεν σου αρεσε το προγραμμα των Ε-tuners και δεν δουλεψε στο αμαξι σου και αλλα σου ειχε ταξει ο Κριτωνας και αλλα ειδες εσυ...αλλα εχω βαρεθει δεν ξερω αν οχι και οι αλλοι να αντιδικεις συνεχεια με τον Κριτωνα με την καθε ευκαιρια που βρισκεις.. Κοψτε το εδω να τελειεωνουμε ή κανε ενα αλλο θεμα εναντιον των E-tuners.. πιστευω και αλλα παιδια εχουν την ιδια αποψη με μενα αλλα ντρεπονται να το πουν στα ισια..
  6. Πες ρε με ονοματα...ποιοι ειναι??αν ητανε e-tuners θα το χανε γραψει ηδη..
  7. με την μαμα τουρμπινα παει 350 εννοεις..δεν παιζει αυτο αν εννοεις αυτο..εκτος αν εννοεις με τις ιδιες μπιελες πιστονια και αλλη τουρμπινα..που δεν το ξερω αυτο..
  8. Να και μια σωστη κινηση επιτελους..μπραβο Νικο.τα αυτοκινητα θα ειναι μονο προγραμμα??ή 1το σταδιο..και που βρηκες τοσα διαφορετικα αυτοκινητα με προγραμματα..ιδιωτες ειναι??
  9. ok Κριτωνα πες μου..γτ κατι βρηκα για να την στειλω..
  10. αρα λογικη και η διαφορα..και εις ανωτερα στα αλογα σου ευχομαι..χαχαχα
  11. ωραιος φιλε μπραβο..μια χαρα τα πηγες..ποσο το υπολογιζεις το δικο σου??
  12. Eπειδη ειναι φθηνοτερη και κανει για την δουλεια που την θελω ρωταω..με αυτην θα μπορουμε να κραταμε περισσοτερη σταθερη πιεση και θα ειναι πιο safe το μοτερ..
  13. επειδη προκειται να μπει σε 1.4 τσι και επειδη μπαινει μονο με πατεντα και επειδη ηδη εχει μπει σε ενα tsi kmd γι αυτο θελω αυτην..
  14. σορρυ..επειδη το γραψα στον τιτλο το ξεχασα και δεν το εγραψα μεσα..μιλαω για αντλια Kmd..αμα βρει κανεις κανενα σιτε που να στελνει ελλαδα..ας το στελει εδω..
  15. Παιδια επειδη ειμαι λιγο ασχετος..και επειδη εψαξα στο site δεν βρισκω τπτ να ερχεται ελλαδα γτ δεν εχει επιλογη για ελλαδα..ξερει κανεις πως μπορω να την παραγγειλω??
  16. επειδη δεν θα βγαλλεις ακρη.απλα μην ασχολεισαι..
  17. Nαι οταν ημουνα σε μαμα κατασταση μιλαω..μολις εβαλλα φιλτρο εξατμιση.ημασταν μαζι λιγο μπροστα το ραλλυ με σκουπα εξατμιση 13αρι μετατροπη σε 16αρι που ειναι ακομα πιο ελαφρυ..οταν εγινα 1το σταδιο ημουνα μπροστα απο οτι φπε φλατζα ξερω..απο σταση γτ απο ρολλ ημουν ηδη μπροστα..
  18. Φιλε μου συγγνωμη που θα σε στεναχωρησω εγω εχω golfv gt με τα 170..απο σταση τα σκουπα εξατμιση ραλακια σαξακια ειναι μπροστα τουλαχιστον για 400 μετρα..στο λεω γτ εχω ανοιξει με πολλους φιλους..το γτ θα το βρεις αν κανεις κιλα ανα ιππο...
  19. Καλα το κοβω..απο μενα ξεκινησε τωρα..σορρυ για τα οφ τοπικ..
  20. ==== Βλέπεις, πριν από 3 μέρες μου δώθηκε ευκαιρία και αρκετός χρόνος να δώ με τα μάτια μου κάποια πράγματα. Και πλέον υποστηρίζω αυτά που είπα πιο πάνω. Ωραια και πως λοιπον ειδες οτι το ρεβο ειναι το καλυτερο σε αποδοση προγραμμα??υπαρχουνα καποια επιχειρηματα γι αυτο που λες???θα ηθελα παρα πολυ να μου το τεκμηριωσεις αυτο.. Και θα στο πω ακομα μια φορα..εαν ειναι το ρεβο καλυτερο σε αποδοση θα παω σε αυτους..απλα προσπαθησε να με πεισεις και μην το λες μονο ετσι στον αερα..
  21. ++1000 ας τα πει και κανενας αλλος να μην φαινομαι εγω ο περιεργος ή ο πονηριδης..
  22. Nα σου πω κατι χωρις να θελω να σε παρεξηγησω πραγματικα..το οτι λες αυτο που λες για την αποδοση δεν το λες για να υποστηριξεις τα ρεβο..αλλα για να πικαρεις τους E-tuners..παλια τα ελεγες πιο αντικειμενικα τα πραγματα.αλλα στο βωμο του ανταγωνισμου.. και εμενα πραγματικα δεν με νοιαζει ποιος θα μου βαλλει προγραμμα το θεμα ειναι να βγει κατι σαν αποτελεσμα πολυ καλο..αν το δικο σου ηταν καλυτερο θα ερχομουνα σε σενα πραγματικα..αν το ρεβο ειναι καλυτερο θα παω σε ρεβο.(για το ρεβο δεν μπορω να κρινω ακομα εφοσον δεν εχω πετυχει κατι αντιστοιχο με το δικο μου..)
  23. ο Μανος το πουλαει απο οτι ξερω..και εσυ εισαι μακρια..αλλος απο αθηνα με ρεβο??
  24. Το συμπερασμα σε σχεση με τη δυναμη απο που το βγαζεις??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.