Jump to content

mario11

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mario11

  1. -Σαμπουάν της Mequiars

    -Γάντι πλυσίματος της Mequiars

    -Πετσέτες μικροινών της Mequiars

    -Δέρμα

    ¶μα θες παίρνεις :

    -Γυαλιστικό ελαστικών της Mequiars

    -Γυαλιστικό ζαντών της Mequiars

    Μπορείς να μου πεις συγκεκριμένα ποιο δέρμα προτείνεις; Είναι κρίσιμο πιστεύω να είναι όπως πρέπει και να μη γδέρνει το αυτοκίνητο. (meguiars δέρμα δεν βρήκα)

    Αν έχεις χρόνο και μπορείς να παραθέσεις κάποια λίνκ από ebay θα ήταν τέλεια!

    thanksss

  2. Καλησπέρα σε όλους.

    Αναμένω το νεό μου Golf 6 122hp.

    Εαν κάποιος ξέρει και μπορεί ας κάνει μια μίνι ανάλυση για κάποια βασικά προϊόντα καθαρισμού. Έχω ψάξει και στο ebay για moguiars απλά δεν ξέρω τι να πάρω!

    Ευχαριστώ..

  3. Τη περασμένη Κυριακή μου σπάσανε τη βάση και τον εσωτερικό μηχανισμό από το καθρεύτη οδηγού από το μπιτλ.. Στο ΟΑΚΑ κάποιος $%##^# πέρναγε και τον ξήλωσε κανονικά, αφού κρεμότανε μόνο από το καλώδιο. Ευτυχώς δεν έσπασε το τζάμι και δεν πειράχτηκε το καλούπι..

    Για να μην τα πολυλογώ, έψαχνα επί 4 ημέρες ανταλλακτικά, πήγα από περιέργεια στον Παζαρόπουλο όπου μου ζήτησαν 5 μέρες προθεσμία και 260 ευρώ χωρίς καν να δουν τη ζημιά! Έφυγα για Rorri που είναι στην σχετικά κοντά και ένα παλικάρι που το κατείχε το άθλημα με πληροφόρησε ότι δεν χρειαζόταν να βάψουμε νέο καλούπι καθώς ο μηχανισμός και η βάση αφαιρούντε και επομένως γίνεται δουλειά( ενώ ο Παζαρο απέκλεισε το ενδεχόμενο λέγοντας ότι είναι εννιαίο-αναμενόμενο ομως).

    Ανταλλακτικό όμως δεν υπήρχε, στις αποθήκες τις Cosmocar είχαν μόνο για δεξιοτίμονα ( :lol: ) και έτσι έτρεχα να βρώ μια μεταχειρισμένη βάση μπας και λύσω το πρόβλημα. Τελικά, χάρη στη βοήθεια ενός φίλου που δουλεύει στην ABT και είναι απίστευτος στη δουλειά του, βρήκα ανταλλακτικό στην Auto Club στη Μεταμόρφωση όπου έσκασα 125 ευρώ για καινούργιο καθρεφτη οδηγού.

    Τα γράφω για να υπάρχουν σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα. Γιατί είναι τόσοι οι άσχετοι που κυκλοφορούν που είναι να φοβάσαι μη γίνει καμιά στραβή.

    Τη βάση και το μηχανισμό τον πέρασε ο φίλος μου (αν κάποιος χρειαστεί κάτι σε Audi - VW ..είναι μεγάλος μηχανικός το παιδί..) και αφού είχα χάσει τον ύπνο μου με τους $^$%&%^ που είχα μπλέξει, τέλος καλό όλα καλά..

  4. Λοιπόν..

    Πήγα στη νέα διεύθυνση και γνώρισα από κοντά το Θοδωρή!

    Πραγματικά πολύ καλό παιδί, θα σας κερδίσει με τη πρώτη κουβέντα..

    Το θέμα είναι όμως, πως δεν αναλαμβάνει πλέον ο ίδιος το πλύσιμο (εξωτερικό και εσωτερικό) του αυτοκινήτου, παρά μόνο κάποιες ειδικές εργασίες συντήρησης όπως κέρωμα κτλ..

    Επομένως εμπιστεύτηκα το αμάξι στον αρμόδιο,ο οποίος απ την αρχή προσπαθούσε να με πείσει ότι η βούρτσα του πρατηρίου είναι τέλεια ("πλένει και Καγιένες" είπε χαρακτηριστικά :lol: ). Φυσικά αρνήθηκα και εγώ και ο κολλητός μου με το audi a3 2.0turbo και το ανέλαβε να το πλύνει εξωτερικά στο χέρι και εσωτερικά ο ίδιος.

    Πάμε λοιπόν στο ταμείο, πληρώνουμε τα 12 ευρώπουλα κ καθόμαστε να απολαύσουμε το γυάλισμα!

    Αμ δε! Εγκεφαλικό πρώτο! Ο υπάλληλος (όχι Έλληνας) του πρατηρίου έχει πάρει μια σκούπα σαν αυτές που σκουπίζουμε το πάτωμα και σαπουνίζει με χαρά και φροντίδα το Audi!

    Με τα πολλά και τα λίγα τελειώνει το πλύσιμο (το ποιό? :lol: ) και έρχεται η σειρά απ το beetlaki μου. Όσο περιμέναμε το δικό μου, πάμε να ρίξουμε αμέριμνοι μια ματιά στο a3..Στα πλαϊνά κάτω είχε σκόνη σαν να μην είχε πέσει ποτέ νερό, το αμάξι ήταν σκονισμένο και κάτι λιγότερο από μισοπλυμένο!! Ανοίγουμε το εσωτερικό!!!

    Εγκεφαλικό Τρίτο! Ο λεβιές των ταχυτήτων γεμάτος σκόνη και τρίχες , σαν να μη πέρασε σκούπα από πάνω του! Και εκεί βάζουμε τα γέλια!!! Φωνάζουμε το παιδί που το έπλυνε και λέει ότι είναι πλυμένο άψογα. Και κάπου εκεί πάμε και παραπονούμαστε στον ιδιοκτήτη. Έρχεται, το βλέπει, δέχεται χωρίς δεύτερη κουβέντα ότι το αμάξι είναι άπλυτο και υπόσχεται να το ξαναπλύνει, μόλις τελειώσει ο σκαραβαίος μου!

    Εγκεφαλικό Τέταρτο! Βγαίνει το beetlaki και είναι μισοπλυμένο και γεμάτο σκόνες και αυτό...! Κάπου εκεί έχει αρχίσει κ μαζεύτεται κόσμος (που περίμενε να πλύνει τα δικά του) και μας ακούει να παραπονούμαστε! Τελικά επανέρχεται το αφεντικό και μας προτείνει δωρεάν πλύσιμο την επόμενη φορά (δεν ήταν εφικτό να γίνει αμέσως μετά γιατί ήδη περιμέναμε από τις 3.20 και η ώρα είχε φτάσει 6...Και προφανώς δεν θα περνάγαμε όλη τη μέρα μας εκει <_< ).Διαφωνούμε και η τελική κινησή του είναι να μας επιστρέψει τα χρήματα και να φύγουμε. Έτσι και έγινε. Πήραμε πίσω τα 12 ευρώ γιατί σε καμία περίπτωση δεν τα άξιζε το πλύσιμο και φύγαμε.

    Αυτό απλά πληροφοριακά..Μακάρι ο Θοδωρής να ανοίξει πάλι κάτι μόνος του που θα κάνει αυτός το καθάρισμα και τα σχετικά!

  5. Θα σου πρότεινα να πάρεις το 1.8 Beetle από την αρχή παρά να αλλάξεις μηχανές και τα σχετικά...οκ όλα είναι θέμα χρημάτων...παντως δεν ξέρω μετά αν σου φτάνει ο μαμίσιος 1.8 με τα 150 αλόγατα ..δεν ξέρω πόσα βγάζει...όποτε μην κάνεις σπαμοδικές κινήσεις...προσωπικά έχω τον 1.6 ...τα ζώα μου αργά ...και είχα μπεί σε αυτό το τριπάκι να αλλάξω κάτι να δώ φώς...τελικά επειδή με ταλαιπορεί με πολλα ηλεκτρολογικά προβλήματα το έχω αφήσει το θέμα να εκρεμεί.... ;)

    Συμφωνούμε..Προσωπικά φοβάμαι και επιφυλάσσομαι να κάνω τόσο μεγάλη επέμβαση. Την αλλαγή κινητήρα την θέλω γιατί το 1.4 δεν τραβάει σχεδόν καθόλου..Όχι για να το κάνω rally.. Αν υποτεθεί ότι το παίρνω καινούργιο 1.8Τ,δηλαδή 24.000¤ περίπου, μιλάμε ότι πρέπει να προσθέσω άλλες 10.000¤ (πες ότι το πουλάω 14.000¤), χρήματα αρκετά...

    Δεν ξέρω ρε γαμώτο... :mellow:

  6. το να βαλεις ιπποδυναμη φοβαμαι δεν ειναι τοσο απλο σε ατμοσφαιρικο αυτοκινητο.

    εγω θα σου λεγα να κρατησεις τα χρηματα σου και να πας για αλλο μοτερ (1.8T)

    εκτος αν θελεις να δινεις 100 ευρω για ενα αλογο σε αυτο που εχεις τωρα..γιατι τοσο περιπου θα σου βγει..και αντε να πας +10 αλογα απο αυτα που εισαι τωρα.

    Thanks 4 the help καταρχάς..

    Όταν λες να βάλω άλλο μοτέρ, 1.8...Τί εννοείς? (Βασικά δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερο με τη βελτίωση αυτοκινήτων κτλ..οπότε δείξε λίγο κατανόηση στην αρχή :huh: )

    Μπορώ να αλλάξω μηχανή και να βάλω πιο δυνατό κινητήρα? Τότε λογικά θα χρειαστεί να αλλάξω και σύστημα φρένων κτλ?

  7. Μates μήπως ξέρετε τι βελτιώσεις παίρνει το new beetle 1.4?

    Ένας φίλος μου είπε ότι μπορώ να βάλω παραπάνω ιπποδύναμη (πχ 15 άλογα - 600 ¤)..

    Ξέρει κανείς? Αξίζει ή μήπως κρύβει κινδύνους?

    Ι need your lights! :huh:

  8. Eγώ αύριο το μεσημεράκι θα τον τιμήσω B) !

    Θα πάω με ένα φίλο που έχει audi a3 2.0 turbo

    Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ;) ?

  9. Kαλησπέρα σε όλους λοιπόν!

    Μάριος, κάτοχος VW BEETLE 1.4 , φοιτητής στο Ε.Κ.Π.Α τμήμα Μαθηματικό.. Φίλος του Σώτου (aka skaraviaios) ο οποίος και με έβαλε στο σωστό δρόμο (βλέπε εγγραφή στο φόρουμ tongue.gif )

    Nice to meet u all και θα τα λέμε συχνά-πυκνά! ;)

  10. ε οκ με το κιτ κάπως γίνεται πιο ρετρό...δεν είναι και πολύ ξεκάρφωτο...γενικά δεν ξέρω αν πουλάνε second hand εδω Ελλάδα...ebay κάτι θα βρείς...

    Καταρχάς καλησπέρα σε όλους,newbie του φόρουμ εδώ

    Τhano επειδή και εγώ έχω μοντέλο με ραδιοκασετόφωνο,έχω να σου προτείνω την εξής λύση (κάτι που εφαρμόζω από τότε που το αγόρασα). Πήγαινε σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά ή είδη μουσικής και αγόρασε μια κασετούλα με καλώδιο. Το ένα μέρος του καλωδίου είναι εφαρμοσμένο πάνω στη κασέτα και δεν αφαιρείτε, ενώ το άλλο έχει έξοδο σαν αυτή που έχουν τα ακουστικά απο mp3 player / discman. Έτσι είτε αγοράζοντας ένα απλό discman,είτε mp3 player (εγώ το έχω κάνει με i-pod) θα μπορείς να το συνδέσεις και να κάνεις άνετα τη δουλειά σου :lol: Φτιάξε έτοιμες playlist και άσε το mp3 να παίζει.

    Για μένα συμφέρει και οικονομικά και πρακτικά (το cd έχει 10 ή 300 τραγούδια,ενώ το ipod 4 gb (αναλόγως βέβαια))

    Hope να βοήθησα!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.