Jump to content

Kaloburn

Members
  • Posts

    136
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kaloburn

  1. κατι ξεχωριστο και ιδικα εστιτο ιδικα κατα την διαρκια που πιγεναμε!!! bravo σε ολλους και ιδικα στους οργανοτες που δινουν την καρδια τους με τις πραξεις τους!!! αναμενουνε το burn ουτ και τον πανο για κατι special που ανεφεραι!!!!!!
  2. πανο βαλεμε και εμενα μεσα με τον father μαζι με τα δυο mkiv μιας και εχουμαι παρα πολυ καιρο να τα πουμε απο κοντα.....καιρος ειναι νομιζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. na poume kai emeis ena ''paron''....!!! opote: kaloburn+Junior kaloburn+one friend sunolo +3 kai apo mena!!!
  4. 30hp diafora se roll den xanontai mono apo koulamara.......kathos to gazi olloi me ton idiotropo topatame an itan gia stasei ok alla twra den tithentai tetoio thema dioti to patima einai roll 2res....!!!!! To paidi me to astra einai gnwstos kai den exoume patisei mono mia fora............. Y.Γ. den eimai mama exw ena filtro K&N
  5. εχτες στην αγ.παρασκευη απεναντι απο το hotel mk4 ασημι με BODYKIT και αυτοκολητο του club στο πισω παραθυρο.... ποιος..........????
  6. εχτες το βραδυ ποιο παιδι απο εδω με polo μπλε σκουρο και μπλε λαμπακια πιγεναι συνταγμα με μια κυρια σινοδιγο....αα ειχε και ηχω στην εταζερα εγω ειμουν μπροστα σου!!!! και μολις παρκαρα μπροστα στο athens plaza παρατιρισα ενα αλο polo λευκο με οβαλ τελικο και το σιματακι του club πισο δεκσια στο φαναρι...
  7. καταρχην.....twoface εισαι οντοσ απο διαβολιτσι....??? και στη συνεχεια σημερα κατα της 9+ το πρωι Golf V λευκο με μαυρες χαντες (μαλον edition) πισω απο το mail....ποιος??? το μεσημερακι κατα τις 5 +κατι πριν τη γεφιρα του σεφ στο ποταμι golf V ενα σκουρο καφε κρι καπως με αλαγμενα φαναρια πισω και exuast που τελικα εστριπσε για τον perea!!!! ποιος???
  8. ναι πισω ειμουν :lol: εγω το παιρνο το βραδυ που γυρναμε αθηνα!!!!! :lol: :thumbsup:
  9. polo 16v μαυρο εχτες μετα την καβαλας στο ρευμα προς κωρινθο κατα της 14:30..... ποιος .....? περασα με τον father απο δεξια ..
  10. BAD BOy με ανοιχτα παραθυρα στη Καβαλας στο ρευμα προς αθηνα χτεσ το μεσημερακι.... δεν μπορεσα να χερετισω καθος ειμουν στο ρευμα προς κωρινθο με το mk3 και οδηγουσε και ο Big Kaloburn! Στη συνεχεια μετα τα διοδια βρηκαμε το εξης μελος του Club ....'' LILIAN_TSi '' (η κανο λαθος) δεν μπωρουσα να μηλησω στη θεση που καθομουνα απλα να κιταζω... ... η ο κοσμος ειναι πολυ μικρος η το VW_CLUB πολυ μεγαλω!!! :lol: :thumbsup: :thumbsup:
  11. golf mk3 vr6 σημερα το μεσιμερακι στη liosion και ενα passat ταχι με αυτοκολιτο κιτρινο κοντα στο σεφ ?????????????????????????????????????????????????
  12. αν προλαβω θα ερθω! θα περασει κανεις απο ποταμι να κατεβω μαζι του???
  13. μαλλον εγω θα ειμουνα :lol: :D μαυρο mk4 με φιμε και πλαγιο τελικο σημερα εβγενε για βαριμπομπη κορναρα μολις ειδα το αυτοκολιτο αλλα ηταν αργα!!! .....................ποιος?????
  14. εχω μερικους χρονους και θα τους ανεβασω το βραδυ... αυτο που θελω εγω ειναι το dvd με τους αγωνες και τα παρασκινια μαζι με ενα vcd που θα εχει τις photo μας!!! :D :D :D
  15. καταρχιν σημερα περασαμε απιστευτα!!!! BRAVO στους οργανοτες καθος και σε οσους παρεβρεθηκαν στην πιστα σημερα!! Τωρα στο κοματι του αγωνα....... :D :lol: μεχρι το καλοκαιρι που μας περασε μπορουσα να ανταγωνιστω τον Junior kaloburn... :lol: .... ομος οπος λεει μια παρημια: Ο μαθητης γηνεται καλητερος απο τον δασκαλω!!! Σημερα καταλαβα πως ο μικρος εχει γινει πολυ δυσκολος αντιπαλος.. και υπολογιζω πως επαιζε ''εκτος εδρας'' καθος ο μικρος κανει καρτ μονο στη πιστα των Αφιδνων και την πιστα της λημνου οπου και εμαθε αρα για πρωτη του φορα σε αυτη την πιστα πιγε πολυ καλα!! μας καθαρισε ολους με μια σχετικη ανεση Αυτο που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι την προσπεραση που εφεγα στην εκινιση στον ''τελικο'' :lol: (πανο που ελεγα μεσα μου πως εκανα πολυ καλη εκινιση βλεπω τον μικρο να με χερεταει..... ενταξη η απολιτη ψυχρολουσια και ξενερομα μαζι....) Λοιπον ολλα ηταν τελεια .....! αντε και στο 2ο ΚaRΤ DAY B)
  16. περιμενω να τρεξουμε πος και πος γιατι δεν εχω φαει τιποτα ολλο το πρωϊ.....προσπαθω να φτιαξω τα μπαμ που εχω!!!!!
  17. ακομα 2 αγωνιζομενοι στη λιστα!!! :lol: Big Kaloburn + Greg
  18. μου ασκηθικε μια ερωτηση απο το Junior Kaloburn....... θα παρει κυπελο ο 1ος???? ο μικρος το πηρε σοβαρα το θεμα....θα κατεβει για τη πρωτια!!!!
  19. ολλε!!! δεν δουλευω :D μεσα και εγω με τον μικρο μου αδερφο!! kaloburn + Junior kaloburn
  20. πολικοσμια στο ΖΑΧΟ με Geopan .Bassako και αλλα παιδια απο το club!!!!!
  21. trelaras582 ....τα πολυκλαδικα ειναι τα σχολεια που ειναι στο αριστερο σου χερι καθως ανεβενεις τον δρομο απο το φαναρι του κατσοολου!! σχεδον παντα ειμαι μεσα σε ενα mk4 μαυρο 5αθυρο ναι οντος......με το πυραβλακι του ο konstantinos στο ζαχο σημερα!!! :D :D
  22. ποιος ειναι αυτος με mk1 λευκο cabrio που περναει καθημερινα απο πολυκλαδικα.....????
  23. ποιος ηταν με Golf V GTi κοκκινο σημερα στο Chips Away στο φυλο μου το Φοτι.....?
  24. δουλευω ρε γαμοτο...... Καλα να περασετε!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.