Jump to content

ManolisGti

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ManolisGti

  1. Εχοντας διαβασει εδω μεσα,πολλα σχολια και καλες κουβεντες για το συνεργειο του Ηλια Τσακουλερη,το επισκεφθηκα και διαπιστωσα οτι ολοι οσοι γραψανε για τον συγκεκριμενο τα κολακευτικα σχολια,ανταποκρινονται και με το παραπανω! Λεπτομερης στην δουλεια του,αμεσος,και πολυ καλες τιμες! Συνισταται ανεπιφυλακτα(ηδη τον εχω συστησει και στον μπατζανακη μου για το Jetta του)
  2. Δεν νομιζω να ειναι η μεγαλη,εχει την ιδια με το δικο μου Golf v gti!
  3. Ευχαριστω πολυ φιλε! Θα το παω στο συνεργειο για να το φτιαξω!
  4. Καλησπερα σε ολους! Μολις αγορασε ο μπατζανακης μου,ενα Jetta tsi model 09. Οι ενδειξεις στον πινακα ειδοποιησεων του ταμπλο,ειναι στην γερμανικη γλωσσα! Μπορει εαν ξερει καποιος να με ενημερωσει,πως μπορω να το γυρισω στην αγγλικη γλωσσα? Ευχαριστω προκαταβολικα!
  5. Ευχαριστω πολυ φιλε!
  6. Γεια χαρα σε ολα τα παιδια! Ο μπατζανακης μου μολις πηρε ενα Jetta model 09 με τα 160 αλογα. Κωδικος κινητηρα ειναι CAVDX0. Ειναι σωστος ο κωδικος παιδια?
  7. ManolisGti

    Golf Vs Leon

    Και αυτοι οι ιδιοι,το προηγουμενο τους αυτοκινητο ηταν Λεον 1 και μετα πηγαν και πηραν το Golf Gti! Αυτο κατι σημαινει για την επιλογη τους!
  8. Το ξερω οτι ειναι μεσα στην γρατζουνια οι ζαντες και ........... Οσον αφορα τις μη ολοκληρωμενες πρωτες εντυπωσεις,ειναι οτι η αισθηση εχει γινει πολυ πιο αμεση,και η αποδοση εχει βελτιωθει αρκετα,σαφως και ακομα δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη γνωμη! Ηθελα μια λυση bolt-on,πραγμα το οποιο και εκανα,χωρις να εχω προθεση να μειωσω τις αλλες πολυ καλες λυσεις που υπαρχουν στο εμποριο! Την Παρασκευη που φευγω για διακοπες θα μου δοθει η δυνατοτητα να τα "εξετασω"ενδελεχως!
  9. Θα τα δεις με λεπτομερειες!
  10. Ευχαριστω πολυ για τις καλες κουβεντες!
  11. Μπραβο στα μαστορια που τα φτιαξανε,και ηταν και σιγουροι για το αποτελεσμα!
  12. Ευχαριστω πολυ φιλε! Εδω που τα λεμε φαινονται και λιγο "μεγαλα"!
  13. Οριστε και οι photοs που σας υποσχεθηκα: http://img34.imageshack.us/img34/879/imgp0081z.jpg http://img34.imageshack.us/img34/7747/imgp0082p.jpg http://img34.imageshack.us/img34/6441/imgp0084v.jpg http://img15.imageshack.us/img15/3059/imgp0085kwx.jpg http://img34.imageshack.us/img34/6595/imgp0088i.jpg
  14. Να εισαι καλα φιλε! Photos ερχονται συντομα!
  15. Η τιμη ειναι αυτη που αναφερθηκε!(Περιπου στο 1000ρικο)! Επειδη δεν ειμουνα παρων σε ολη την εργασια(επινα και καφε ταυτοχρονα και απολαμβανα την Χαλκιδα),εγω που πηγα προς το τελος δεν ειδα καποια ρυθμιση με το διαγνωστικο τους! Ουτε και ειχα μεχρι τωρα καποια "παρενεργεια"! Βεβαια θα το δουμε και στην πορεια το πως θα πανε! Να εχετε υπ'οψιν σας οσοι ενδιαφερεσθε οτι εγω τα ειχα παραγγειλει και κανανε περιπου 20 μερες να ερθουνε απο Γερμανια τα φρενα! Βεβαια εχουνε ξαναβαλει και σε αλλες περιπτωσεις και τους ειδα αρκετα ανετους! Υπαρχει καποια μικρη διαφορα στο βαρος απο δισκο σε δισκο,αλλα οχι τοσο σημαντικη ωστε να παιζει καποιο ρολο! Δεν ειδα/ενοιωσα καποια διαφορα στο handling του αυτοκινητου,και οσον αφορα αναρτησεις/ψαλιδια ειμαι οπως ειμουνα!
  16. Πηγα εχθες στην γνωστη αντιπροσωπεια της ΣΕΑΤ στην Χαλκιδα και εβαλα τα μπροστινα φρενα απο Cupra! Τα φρενα μπηκανε γαντι(ουτε προσθηκες,ουτε τιποτα,εχω τις μαμα ζαντες 17ρες)! Πολυ καλη δουλεια,και επειδη αναφερθηκε για τα σωληνακια,επειδη αυτα που ειχα δεν κανανε μου τα αλλαξανε και βαλανε καινουργια(δεν αλλαξε η τιμη απ'οσα συμφωνησαμε)! Πολυ καλοι και αψογοι στην δουλεια τους! Απλα για 200-300 χλμ θελουνε προσεκτικο "δουλεμα" για να στρωσουν!
  17. ManolisGti

    Golf Mk5 Gti Owners

    Κι εγω που το παρελαβα πριν 2 μηνες το ασπρο,και ειχα ρωτησει οταν το παρηγγειλα μου ειχανε πει για μια εκδοση του ασπρου την συγκεκριμενη!
  18. Εγω απ'οτι διαβασα το RECALL αφορα ολα τα μοντελα 2006 και ωρισμενα μοντελα του 2007! Και συγκεκριμενα αφορα τα μοντελα με VIN range απο:1K_7W000001 εως 1Κ_7W127714!
  19. Απο 27/02 η επεκταση εγγυησης εχει παει στα € 340. Με πηρανε σημερα απο την Καρεντα(την επομενη εβδομαδα παραλαμβανω το Gti μου),να μου το πουνε! Το γραφω για ενημερωση σας!
  20. Πολυ ομορφο το βρισκω!
  21. Παραγγελνοντας το Gti μια απο τις πρωτες μου κινησεις ηταν να κανω επεκταση εγγυησης απο τα 2 στα 4 χρονια,με 310 ευρω! Μπορει να σε γλυτωσει απο πολλες δυσαρεστες καταστασεις,οπως προανεφεραν αρκετοι συνφορουμιστες!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.