Jump to content

Numb

Members
  • Posts

    301
  • Joined

  • Last visited

About Numb

  • Birthday 08/23/1987

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

Numb's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Δεν ισχυει αυτο που λες Τασσο μου. Οι σωστοι προγραμματιστες κανουν "re-scale" το Map sensor.
  2. Πληροφοριακα παιδια εισαγωγες του τυπου, injen , APR carbonio, oettinger και ολα τα σκουποειδη, ειναι για τα σκουπιδια, ειτε με τα φρικτα φιλτρα τους ειτε με την μικρη διαμετρο τους. Οταν βαζεις εισαγωγη μεγαλωνεις τη διαμετρο για περισσοτερο καθαρο αερα! Εκει βασιζεται και η νοοτροποια του πιο "ελευθερου" φιλτρου, οτι επιτρεπει πιο πολυ αερα. Για Κ04 θα προτεινα V-flow η οποια ειναι ΤΟP με το τρομερο φιλτρο μπροστα με 100αρα διαμετρο πισω και κονικο σχημα. Αλλιως χειροποιητη 76αρα εισαγωγη με γωνια πισω απο το φαναρι !
  3. Μαζι σου ! τα αλλα το κανουν πιο δευτερο! απλα ειναι για το blacked out look μωρε ! οπως και να χει ! το πας πολυ καλα !
  4. εδω και οι επολιγες σου http://www.bks-tuning.com/VW-Golf-MK5-custom-black-taillights http://www.bks-tuning.com/VW-Golf-MK5-R32-custom-black/red-tail-lights http://vorsicht.org.hk/forums/showthread.php?&t=10741 το 2ο νομιζω το καλυτερο κατ εμε
  5. Τι ωραιο αμαξι ! θες φαναρια μαυρα ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ !! θα αγριεψει παρα πολυ! keep blacking... Υ.Γ. μην πας να τα βαψεις και τα κανεις καγκουρικα σαν κατι γυφτιες...! υπαρχουν aftermarket λυσεις μαυρες!
  6. Παιδια εγω για την χρηση μιλαω και τον φανατισμο με τους προγραμματιστες. Ειναι γνωστο στα forum οτι τα ατομα της Overload ειναι φανατικοι. Οτιδηποτε προγραμμα και να ειχε δεν θα μ κανε διαφορα. Το ανεφερα ως παραδειγμα ... Ποσος με ενδιαφερει αν ηταν Giac , etuners, Overload. Επισης να αναφερω οτι δεν ειναι κατι ψεμα απο αυτα που ακουσα προφανως . Η μονη διαφορα με το συμβαν το δικο μου ειναι οτι ηταν ψεμα ενω εδω δεν λεμε κατι ατοπο.
  7. Καλημερα σημερα πληροφορηθηκα οτι ενα Scirocco 1.4 Τsi Οverload του μελους phoinix ηταν καθε μερα συνεργειο με προβληματα το αμαξι. Φοραγε Overload το αμαξι και ηταν οπως καποιοι λενε πολυ δυνατο. Τελικο πορισμα αλλαξε προγραμμα σε Revo εκει που ο θεος ηταν ο Κυριλος. Γιαυτο παιδια η κακη χρηση του μοτερ , σε συνδιασμο με κακους προγραμματισμους εχουν ως αποτελεσμα πολλες φθορες στα μοτερ. Και δεν μιλαμε για προγραμμα 3 ετων... αλλα μερικων μηνων!
  8. Θεμη αστα... το ροκκο εχει σκορπισει 100 φορες ... το εχω παει μεχρι τωρα και το επισκευασα στην auto marin , συν ολων αυτων εσπασε και το Αορατο Α5 μου...ααα για να μην ξεχασω οτι εν αγνοια μου εχω γυναικα και παιδια και ειμαι οικογενιαρχης... :lol: :whistling: :lol: :lol:
  9. παιδια απο οτι εμαθα εγω το αμαξι δουλευε με 3μπεκ εφοσον το 1α μπεκ ειχε κολλησει και ο ιδιοκτητης δεν πηγε να το φτιαξει αλλα απορουσε γιατι το αμαξι χανει σε αποδωση και το τελικιασε στα 250χλμ/ωρα.... προφανως δεν θα σπασει το αμαξι ??? Καλα στο scirocco club τα παιδια επειδη ετυχε να κατσω εκει για 2 μηνες και μετα τους ειπα να με διαγραψουν επειδη η βλακεια δεν ειχε οροιο, ειναι 4 χρονια πισω απο τα 1.4 TSI Golf εδω. Ανακαλυπτουν τους 1.4Τsi οταν τα παιδια με τα golf εχουν βγαλει ακομη και το τελευταιο αλογο...πολυ μπανιστηρλικι.... εεεε φιλε ποιο Α5? 23 ετων ειμαι ? που την ειδες την οικογενεια????? πεφτει χαλασμενο τηλεφωνο full!?!?! χαχααχ :help: :help:
  10. εχει απολυτο δικιο θες να πεις !!!!100% καραγκιοζηλικια ! ποσο κανει ενα παλιο πραμα 100-200 ευρο?!? ημαρτον! καθε φορα που ανοιγω καπο γελαω! μου ερχεται να παω να βαλω ενα μονος μ!
  11. βαλε εκκεντρα , φ.π.ε. , παραλληλο τουρμπισε το και αλλαξε ζαντες σε ΟΖ.
  12. αλλοι παλευουν για 230... αλλοι ακουμπανε τα 250 ! χεεχχεχεχεχε
  13. Oτι πληρωνεις παιρνεις.... αν τσιγουνευτεις τα μπιελοπιστονα και σ γινει το μοτερ ζμπαραλια μετα θα λες εσπασε.... :cry: xaxaaxxaaxxa
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.