Jump to content

ikrikelas

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About ikrikelas

Other Info

  • Car Type
    Eos

ikrikelas's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εάν υπολογίζω σωστά, φίλε μου η 23η είναι 2 δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου... Οπότε ίσως το έχεις και νωρίτερα... Εαν δεν το πάρουν οι Τελωνειακοί για βόλτες (Πλακίτσα) Κάτσε να πάρουμε και καμιά άλλη γνώμη μη σε κάνω και χαίρεσαι τζάμπα.. Αλλά εγώ πιστεύω ότι παίζει να έρθει και πιο νωρίς.
  2. Καιρό είχα να μπώ στο Forum, ας πώ και εδώ τη γνώμη μου... Θα συμφωνήσω με το Speedster ο οποίος είπε Εγώ όταν έμαθα εβδομάδα παραγωγής (1,5 μήνες μετά την παραγγελία) ήταν 13 εβδομάδες μετά από την ημέρα που μου την έδωσαν (και τελικά έγινε 11). Από την ημερομηνία παραγωγής θέλεις ακατέβατα 20 με 25 μέρες για να έρθει Ελλάδα από την Πορτογαλία! Λοιπόν... ]Εγώ το παράγγειλα μέσα Ιουνίου (τροποποίηση υπάρχουσας παραγγελίας απο Παζαρόπουλο) και το παρέλαβα 20 Νοεμβρίου.. Αν θυμάμαι καλά (πάει καιρός ρε γαμώτο, έχουν πάρει τα μυαλά μου ΑΕΡΑΑΑΑ) πρέπει να είχα εβδομάδα παραγωγής 2η ή 3η του Οκτώβρη. Καλωσήρθες και καλά να έρθει και το αμάξι σου!
  3. Καλησπέρα, θα συμφωνήσω με τον Speedster για το χαμόγελο στο πρόσωπο... Η εμπειρία μου: Απο το μέσα Δεκέμβρη και μετά που πήρα στα χέρια το αμάξι μου, το έχω πλύνει και σε πλυντήρια και με λάστιχο και με πιεστικό. Μάλιστα την παρασκευή παραλαμβάνω το πιεστικό μου, διότι οι ζάντες με κουράζουν... ΠΟΤΕ δεν έχει βάλει νερά βροχής μέσα (ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ...) ΠΟΤΕ δεν έχει βάλει νερά με το Λάστιχο ΠΟΤΕ δεν έχει βάλει νερά στο πλυντήριο αυτοκινήτων ΜΙΑ φορά ομολογουμένως έβαλε λίγο νεράκι αλλά έφταιγε ο πακιστανός διότι στόχευσε με το πιεστικό ανάμεσα στα δύο παράθυρα.. κέντραρε δηλαδή... έ οκ... τι να σου κάνει και αυτό... (off topic για να γελάσετε και λίγο, ο συγκεκριμένος χτύπησε και δύο τρείς φορές μεχρι να τον σταματήσω το ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ διότι νόμιζε ότι δεν έκλεινε.. που να καταλάβει ότι κατέβαινε αυτόματα απο το σημείο εκείνο και μετά...) Οπότε, ας μείνουμε με το χαμόγελο Speedster διότι το αμάξι προσφέρει απολαύσεις.....
  4. Φιλε Halkis 13, Θα σου πω και εγώ την άποψη - εμπειρία μου. Εγώ πήρα το EOS απο τον παζαρόπουλο και το ζήτησα κατ ' ευθείαν με Φιμέ, οπότε δεν το είδα χωρίς. Η Προσωπική μου άποψη, είναι ότι πάνε τέλεια (πάντα προσωπική βέβαια...) Τη πρώτη βδομάδα π[ου το πήρα έτειχε σε μία καφετέρια στο Γαλάτσι να το παρκάρω ακριβώς δίπλα σε ένα EOS με το ίδιο χρώμα αλλά χωρίς Φιμέ... Αυτό απλά επιβεβαίωσε ορθά την επιλογή μου... Είχα σηκώσει και κάτι φωτογραφίες στο VWVortex αλλά πλέον πάει καιρός. και δεν υπάρχουν Όσον αφορά την εργασία τώρα.... Κάποια στιγμή και για κάποιο λόγω ξεκόλλησε λίγο του οδηγού. Η εταιρεία που τα έβαλα είναι η Lummar. Εγγύηση εφ΄όρου ζωής. Έκλεισα ενα ραντεβού και πήγα στο μαγαζί, κάπου στην Κηφισίας, Αττική και μου το άλλαξε. Εκεί είδα και πώς το βάζουν. ΔΕΝ ανοίγουν κανένα πλαστικό... οπότε μη σε απασχολει αυτό. Αν μου προέκυψε αυτό, επειδή είδα πώς δουλεύουν τα παιδιά, επειδή μου εξήγησαν το λόγο που πιθανά συνέβει, εγώ και σε άλλο αμάξι μου να έβαζε θα τους προτιμούσα. Μια χαρά ικανοποιημένος είμαι. Τώρα βέβαια τι να πώ? Μάστορα με μάστορας αλλάζει και ίσως άλλος να έβγαζε τα πλαστικά, αλλά δε νομίζω εγώ το είδα με τα μάτια μου. Αυτά ελπίζω να σε βοήθησα λίγο με την επιλογή σου.
  5. Ναι άστα να πάνε... Δεν πολυκατάλαβα τι έλεγε να σου πώ την αλήθεια, διότι το θεώρησα σωστό και απλά νόμιζα ότι με δούλευε, επειδή όλοι στο εξωτερικό χτυπάνε απο 2λιτρα και πάνω... Μετα κάναμε chat και μου εξήγησε.... Τι να πείς............
  6. AAAA, OK... Δεν είχα και ποτέ coupe πιο πριν, οπότε δεν ήξερα... Βέβαια δεν πρόσεξα ότι κλείνοντας το αμάξι από έξω ξανανεβαίνει... So... Thanks for the tip! Που είναι η υποδοχή νέων μελών που ανέφερες? Ψάχνω... ψάχνω... Προχθές μπήκα, που θα πάει θα μάθω!
  7. Καλημέρα, θα ήθελα να πω και εγώ την άποψη μου... Βέβαια εγώ έχω μόλις πάρει το Eos μου την προηγούμενη παρασκευή και να πω την αλήθεια δεν το έχω πλύνει ακόμα... ΑΛΛΑ, παρατηρώ ότι ξεκλειδώνοντας το αυτοκίνητο το παράθυρο Οδηγού- Συνοδηγού κατεβαίνει λίγο, ώστε να είναι εφικτό το άνοιγμα της πόρτας για να μη βρίσκει αντίσταση στις τσιμούχες. Οπότε εφόσον είναι ξεκλείδωτο το αυτοκίνητο και το πλένουμε (όταν το κάνω και εγώ θα πω σίγουρα...) είναι (ίσως?) λογικό να μπει έστω και ελάχιστο νερό μέσα, εφόσον τα δύο παράθυρα είναι ελάχιστα κατεβασμένα Να μου πείς τι θα κάνουμε? θα το κλειδώνουμε και μετά θα το πλένουμε? Αυτά................
  8. Έχω ανεβάσει και εγώ φωτό απο το αμάξι μου στο VWvortex. Παρακάτω είναι το link: http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2962752 Ελπίζω να σας αρέσει!
  9. Στάνταρ θα μαζευτούμε, διότι πιστεύω το αμάξι είναι απίστευτο....
  10. Γειά σε όλους... Πρόσφατα (πρίν 6 μέρες) μου παραδόθηκε το EOS μου.. Δεν ήξερα το forum ώσπου στο vwvortex βρήκα τον speedster και μου είπε για αυτό το forum.. Οπότε να μαι... Λέγομαι Ηλίας Κρικέλας Speedster σε ευχαριστώ για την πληροφορία Μου αρέσει και εμένα η ιδέα για το individual....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.