Jump to content

Theo88

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Theo88

  1. Καλησπέρα, Κάτοχος GTI MKV, BWA stock μοτερ με 186000, πρώτος κάτοχος. Υπάρχουν τα παρακάτω πράγματα που συγκεντρώθηκαν με πολύ κόπο και είναι έτοιμα να μπουν στο αμάξι. 1. Κ04-064 2.Intercooler S3 3. Πολλαπλασιαστες NGK R8 4.Autotech για αντλία υψηλής 5.Αντλία χαμηλής S3 6.Μπεκ S3 7. FPRV RS4 (μπρουτζάκι) 8. Ποτηράκι εκκεντροφόρου Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις και κάθε βοήθεια δεκτή. 1. Εξάτμιση σκέφτομαι για 76/70 mm χειροποίητη με καταλύτη πάντα. Θεωρείτε σωστή την επιλογή μου? 2. Θα ήθελα την γνώμη σας στο τι θα μπορούσα να συμπληρώσω στα παραπάνω πράγματα για την πιο σωστή λειτουργία του μοτερ. 3. Ποια είναι θεωρητικα η max πίεση που θα μπορέσω να σηκώσω ωστε να μην πάρω το μοτερ στα χέρια μιας κ ειναι stock (έχει ελεγχθει κ έχουν αλαχτεί ελατηρια/ δεν καίει λαδι)? 4. Τί άλογα θα πάρω με ασφάλεια? 5. Σκεφτόμουν τη λύση ενος boost controller για επιλογή μιας ρύθμισης με μικρότερη πίεση/κατανάλωση, ποιό θα προτείνατε? Σας Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  2. Nikdev, Ηδη το εχω κανει αυτο φιλε μου. Ξέχασα να στο αναφερω.
  3. n75 , σκαστρα, αισθητηρα οξυγονου, δοκιμασαμε αλλη αντλια υψηλης και αισθητηρες λ, ολη την καλωδιωση, ειδαμε τουρμπινα κ wastegate, αλλαξαμε μπουζι και δοκιμασαμε πολλαπλασιαστες.Επισης εγινε γενικη το καπακι κ αλλαχτηκαν ελατηρια τα οποια ηταν κολλημενα και εκαιγα λαδι.μπορει να ειναι κ αλλα αλλα δεν τα θυμαμαι γιατι ειναι τοσα πολλα...
  4. Δοξα το Θεο λοιπον που λενε...Εγω δυστυχως δεν εχω τελειωσει με την ταλαιπωρια ακομα...Ειλικρινα το αμαξι το εχουμε κανει βιδες και εχει γινει καινουριο....Τωρα κοιταει την καλωδιωση και μετα θα δουμε για εγκεφαλο σαν εσχατο σημειο...
  5. Τωρα ειδα τα μηνυματα, ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις.Φιλε ΑΘΗ-ΝΕΟΣ να φανταστω εισαι οκ πλεον?
  6. Οχι φιλε μου τις κραταει σταθερες για καποια δευτερολεπτα και μετα πεφτουν αλλα αρκετα σιγα.
  7. στην εισαγωγη τ αερα τελος παντων.ετσι μου το ειπαν..
  8. Το αυτοκινητο το ειχα αγορασει εγω καινουριο.Εχουν ελεγθει αντλιες,μπεκ,pcv,maf. Επισης βρισκουμε λαδι στον οχετο εισαγωγης του αερα..
  9. Συμφωνοι μπορει να ειναι 1002 το θεμα ειναι οτι το εχουν ψαξει πολλοι το αμαξι κ τπτ...εχω αγανακτησει ειλικρινα...Προσπαθω να βρω ενα σωστο συνεργειο με εμπειρια πανω σε αυτα αλλα ακομα τπτ.Σε ευχαριστω πολυ παντως.Οταν το ειχαν σκαναρει το αμαξι εβγαζε κατι για Lean burn και βρηκα αυτο εδω... https://repairpal.com/obd-ii-code-p0174
  10. Καλησπερα, οχι το αμαξι ειναι μαμα.Μου ειπαν σε ενα απο τους πολλους που το εχω παει οτι θελει ρεκτιφιε ο κινητηρας.Απο καπου λεει παιρνει αερα.
  11. Καλημερα, Εχω ενα Γκολφ 5 GTI .Στο αμαξι ανα περιοδους μου αναβει check engine, απο εκει κ περα πηγαινει χωρις να τουρμπιζει.Επισης κραταει στροφες, πχ οταν απο 2α ταχυτητα βαζω νεκρα για να σταματησω σε ενα φαναρι οι στροφες παραμενουν ψηλα για αρκετα δευτερολεπτα.Εχει αντιμετοπισει καποιος κατι παρομοιο?Να ενημερωσω οτι στο αμαξι εχει αλλαχτει σασμαν και ειναι μαμα.Ταλαιπωριεμαι 3 χρονια το εχω παει σε πολλους και ακρη δεν εχω βρει δινοντας πολλα λεφτα για αλλαγη πεταλουδας και πολλων αλλων.
  12. Ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια.Λιγο πολυ αυτα που μου ειπες φιλε auber τα ηξερα.Ευχαριστω παντως.Οταν ειπα οτι ειμαι ασχετος με το θεμα εννοουσα απο μηχανικης αποψης.Γιατι σε προηγουμενα ποστ διαβαζα για αναλυσεις διαγραμματων κ προγραμματων κτλ.Αυτο που τονισες κ εδω συμφωνουμε απολυτως ειναι οτι θελω να κανω την αρχη κ μετα να προχωρησω σε σταδια γιατι κ πολυ χρημα δεν υπαρχει (φοιτητης εμποροπλοιαρχων)21 ετων αλλα και το καθε σταδιο που θα περναει το αμαξι να το χαιρομαι διαφορετικα.Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω απο που να ξεκινησω.Νομιζω οτι το πιο σωστο παντως ειναι να ξεκινησω με κατι που δεν θα παει χαμενο στην επομενη κινηση.
  13. Παιδιά είμαι λίγο άσχετος με το θέμα.Έχω διαβάσει γύρω στις 100 από όλες τις σελίδες με θέματα κινητήρα.Έχω ένα GolfV TFSi μαμά (μονο ένα bmc στο φιλτροκούτι έχει).Θέλω να δω διαφορα στο αμάξι και εάν μπορείτε θέλω να ακούσω γνώμες.Εγώ είμαι τις γνώμης ότι , ότι k να κάνω στο αμάξι θα γίνει σε επώνυμο οίκο βελτιώσεων.Θέλω τι γνώμη σας.Συγγνώμη αν γίνομαι βαρετός γιατί βλέπω κάτι post που αναφέρουν για τουρμπίνες k προχωρημένα πράγματα.Εγώ να πω την αλήθεια δε ξέρω k πολλά.!!! Θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις μικρους ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους ορους χρησης του φορουμ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.