Jump to content

PASSATOUMPAS

Members
  • Posts

    303
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PASSATOUMPAS

  1. Εχω να πω οτι το μοτερ ανοιξε πρωτη φορα απο στρωσιμο κ οτι λογω μη αποθαρυνσης του οδηγου του πολο δεν ανοιχτηκαν ολα τα μυστικα κουμπια!!! Να προσθεσω βεβαια οτι το πολακι πηγαινε πολυ καλα λογω σαζμαν που ειναι πιστολι αυτο το ατιμο το dsg μπροστα στον καμμενο μου δισκο!βεβαια δε σημαινει οτι ειναι κ παναργο αλλα ειναι αργο σε σχεση με το dsg.Επισης μελεταμε το ενδεχομενο προσθηκης dsg σαζμαν στο brabus!!! το ακυρο το ιδιο ηταν το i10 απλα ετρεχε μονοσ του κ καταφερε κ βγηκε τελευταιος!
  2. θα ειμαι κ στη μπαλα κ στο shisha....ετοιμαστειτε! passatoumpas+1
  3. συγγνωμη για το off topic αλλα φιλε πηγαινε πετα το το πραμα σου....αυτοκινητο ειναι αυτο που εχεις...?εχω ακουσει ευχαριστα νεα για την αποσυρση! πηγαινε να ξανακανεισ μια κωδικοποιηση immobilizer στην αντιπροσωπεια!
  4. Εισαι σαχλος κ ειρωνας με το αγορι μου! Δε ντρεπεστε κοιλιοδουλοι...κανω διαιτα....
  5. εγω ξερω παντως ενα ατομο που θα θελε να σε συνοδεψει......αλλα θα πρεπει να ερθεις με το caliber...... εγω θα παρω το πουλι μου κ θα ρθω....(παπαγαλος) φιλαρακι ελα γιατι εχω μαθει οτι κανουν τους κουνιστουσ εδω οι κυριοι πειραιωτες......σας παγακαλω!
  6. pali kala pou exeis to ktinos apo piso sou gia fonto k fainetai oraia i foto!!1xaxa
  7. χαχαχα!καλο το τει meeting!Εγω τελειωνω τον απριλιο!Επιτελους γιατι το βαρεθηκα το μπου........!
  8. Καλησπερα και απο μενα!Ως γνωστο και απο το nickname μου εχω μια πασσαταρα του 2002 1.8τ.Δουλευω με μετατροπη εδω και δυο χρονια! Με σωστη μετατροπη και αριστο μαστορα φυσικα!Το αμαξι φοραει κ04 δουλευει 1.6over-1.2 σταθερο και εχει 128000χλμ!Εχει κανει πολλουςνα κλαψουν στο δρομο!χαχαχα!Οχι λαδι δεν καιει αλλα ουτε φλατζα δεν εχω αλαξει ακομη!Μη το κακομελεταω βεβαια αλλα επειδη διαβασα τα παραπανω εγραψα την εμπειρια μου! Να προσθεσω ακομη οτι το αμαξι πηγαινοερχοτανε τεσσερα χρονια χαλκιδα λογω σχολης!Δηλαδη μαζευε τη βδομαδα κοντα στα 600χλμ και ανω! Βεβαια το εχω πενα και οι πιο πολλοι που το εχουν δει ξερουν αλλα πιστευω και γω οτι η σωστη συντηρηση ειναι το παν! Βεβαια στο πισω μερος του μυαλου μου υπαρχει η σκεψη για καινουρια εντοσθια! ......και μια τεραστιοτερη τουρμπινιτσα!
  9. θα μαι κ γω εκει!Το νου σας μη με εκθεσετε παλι!!!
  10. Λοιπον αυτη τη μουτσουνα,θα μου τη δανεισεις για το πατρινο καρναβαλι!!
  11. Θα μαι κ γω εκει γιατι μου λειψατε κοριτσαρες μου!!!!!
  12. Λοιπον εχουμε κ λεμε!@ Εθεαθησαν πριν μιση ωρα,νομιζωντας πως ειναι καμουφλαρισμενοι σ'ενα κοκκινο σμαρτακι,δυο πολυ γνωστες φατσες του club Ειχαν ριξει διχτυα σε κατι ξανθιες αεροσυνοδους κλεινοντας ολη την παραλιακη αφου επιαναν τις δυο λωριδες Πηγανοντας κ γω στην τριτη εγινε συμφορηση!@ Ο λογος για τον κ Ευαγγελατο φυσικα κ τον κυριο θοδωρη,η αλλιως νταλικερη,η ψαρρα 2,η γλυκουλης,η αμαλια! Τα σχολια δικα σας!!!
  13. Αδυνατουληηηηςςςς ειμαι ????Τελοςςς!
  14. Μεσα κ ο γρηγοροςςςςςς!!!
  15. Το αμαξι που κατασκοπευει κ μετα τους καρφωνει!Προσεχτε παιδια αμα δειτε κανα τετοιο πισω σας παιχτε το κινεζοι!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.